-
Re: Izbor MMOa (Tu pitajte ako tražite MMO)
niko nije ni čito, btw velika večina ljudi koje znam nebi igrala silkroad da im se plati, a kamoli plačala za njeg
-
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
niko nije ni čito, btw velika večina ljudi koje znam nebi igrala silkroad da im se plati, a kamoli plačala za njeg
i poanta ovoga posta je........?
-
= Citat =:
Izvorno postao Haki
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
i poanta ovoga posta je........?
Da je igra smeće i da bi rađe prao grožđe nego to igrao.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Haki
silkroad online je besplatni mmorpg ali trebas premium a za to mozes najmanje platiti 15$ jer sa premiumom mozes uci u server bez problema a ovako 0/24 su serveri krcati tako da ces nekada cekati i preko 8 sati da udes u server..... sada kad si uzeo 15$ za prem glupo ti je i lako ces ostati bez golda ingame bez pet grabbera koji kupi gold/iteme sto monsteri dropaju to ti kosta samo 1 put 88 silk a to ti je 9$ + svaki mjesec 50 silk to je 5$,da ne govorim ostala 2 premiuma koja davaju ingame prednost,devil spirit,skill ticket,dress itd.....
Sve navedeno traje 18 dana tako da kad to vrijeme prode opet moras placati^^
silver prem (najeftiniji).......................15$ onda svaki mjesec 15$ a imas prem od 20$ i 29$ ulazis u server bez problema i imas dodatne statove na charu 3str 3int 5% alchemy luck itd...isto tako tu imas silver ticket koji dava 60% vise exp/sp (skill point) 3 sata dnevno
pet.........................9$ onda svaki mjesec 5$ sluzi za prikupljanje itema,golda ukratko svega sto monster dropa
devil spirit............... oko 13$ i onda svaki mjesec 5$ svako 10 minuta mozes ga aktivirati i traje nekoliko minuta i dava ti 20% vise snage... i malo brzine
dress+dodatni item....17$ i ovo imas uvijek nemoras placati vise nista imas razne dressove koji lijepo izgledaju i na njih mozes stavljati dodatne statove poput str,int
skill ticket................13$ i onda svaki mjesec 13$ traje 3 sata dnevno i dobiva se 100% sp
imas jos puno item mall itema koje "moras" kupiti jer te igra prisiljava recimo vise prostora za inventory onda ti stvara ovisnost o "magic pop" gdje sa 10 silka = 1$ mozes igrati lutriju u igri i dobiti neke dobre item mall iteme a i posebna oruzja
igra stvara tesku ovisnost,osobito kad nisi full farmed (nemas dovoljno sp-a za razvijanje skilova)
to je,a ka sve to uzmes, 38 doalra po mjesecu. 213kn da bumo tocniji.po nasim brojevima. wow 200kn za 2 mjeseca dobijes.
il ak samo on da mos uapsti an server uzmes (15 doalra mejsecno) izade te za 2 mjeseca 170kn. i jos si onda zakinut za sve. ukratko ne ispalti se, jerbo radje mos otici igrati wow sa tim parama. kolkogod wow bio los, ovo je gore
-
tko nema love neka neigra :D :D :D :D
-
Pa tko nema love i igra f2p lol
-
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Pa tko nema love i igra f2p lol
Potpis. Mislim da su ovi u Silkroadu nešto krivo shvatili u vezi koncepta f2p MMORPG'a...
-
nisu niš shvatili krivo, grindfest i "potajna" mužnja love, samo što su oni, zapravo uopče nisu diskretni što se toga tiče.
-
Pa od ovog sveg navedenog, moraš više platit nego ne-platit da bi igrao kak treba...
-
Kao i u vise manje svakom f2p
-
Mabinogi heroes, koliko je to dobro, vidim ima super grafiku ?
-
Koliko ja znam, to još nije izašlo.
-
= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Koliko ja znam, to još nije izašlo.
Indeed, probat ću Dekaron, izgleda mi ok.
-
Inače, EU verzije igre se zove Vindictus..iako se prvobitno zvala Mabinogi Heroes.
-
Sjecam se dekarona... Dobro je izgledalo sve dok nisam dobio quest da pobijem 50 lizardmena... Onda mi je dopizdilo... :P
-
ima kaj novog a dobrog na repertoaru u skorije vrijeme?
-
-
LOTRO postaje f2p... US vec je,EU samo sto nije...
-
Neki dobar 2d mmorpg koji ne zahtijeva 3D procese s grafičkom i da nisam preovisan o kupovini itema s pravom lovom, eh i da ima normalan broj ljudi na serveru...
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
da nisam preovisan o kupovini itema s pravom lovom,
nema takvih :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
da nisam preovisan o kupovini itema s pravom lovom,
nema takvih :D
Upravo to, zato ja nis ne igram :)
-
Neki MMO sa životinjama?
Frendica traži, tako da nemojte nešta hardkor.
I da, Eternal Earth joj se ne sviđa.
-
Tenvi, WolfQuest, Holy Beast Online, The Endless Forest, Earth eternal, Tricker Online, Monster Farm Online, Secondhand Lands
Probaj nešto od ovoga :wink:
-
= Citat =:
Izvorno postao betatester444
Neki MMO sa životinjama?
Čekiraj Iris Online i Kitsu Saga.
-
1,8 Ghz proc, 512 RAM-a i 64 MB interna graficka
Neki fin free mmorpuger koji ce solidno ici i da ne bude onaj fazon "ej free je ali mozes placati ako hoces za bolje iteme" tako da na kraju mi dzabalebarosi budemo zakinuti
-
= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
= Citat =:
Izvorno postao betatester444
Neki MMO sa životinjama?
Čekiraj Iris Online i Kitsu Saga.
= Citat =:
Izvorno postao yassuqee
Tenvi, WolfQuest, Holy Beast Online, The Endless Forest, Earth eternal, Tricker Online, Monster Farm Online, Secondhand Lands
Probaj nešto od ovoga
hvala :thumbs2:
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Neki fin free mmorpuger koji ce solidno ici i da ne bude onaj fazon "ej free je ali mozes placati ako hoces za bolje iteme" tako da na kraju mi dzabalebarosi budemo zakinuti
Ali..Ado; To što ne postoji.
-
Nešto hardcore fantasy, da je iz europe ili iz americe, f2p, ne allods, go
-
Pogledaj ovdje, ovdjeSi ovdje. Napišo što očekuješ od igre, tip i takve stvari pa ćeš dobit konkretan odgovor (fantasy je jednostavno preširok pojam).
-
-
[quote=DJ Not Nice]
= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":3xc0witt
Ali..Ado; To što ne postoji.[/quote:3xc0witt]
Ali kako :cry:
-
kupi gw1 i uživaj.
http://www.amazon.co.uk/NCsoft-Guild-Wa ... 598&sr=8-1
kad če više ti praznici :x
zapravo. idem sad naručit igru, škola mi je svejedno u kurcu, a ako budem naručivo prije božića, doč če ziher za bogojavljanje
P.S. yey, amazon ne šalje igre u hrvatsku(ni u bih)
-
= Citat =:
Izvorno postao CrazySmurf
Still didn't help
Sa takvim stavom ni ne očekuj pomoć onda.
-
Ma ja sam igrao večinu igara s te stranice pa pitam ima li možda nešto novo
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Da mene pitas,Tales of Pirates ... Bazirano na Pirate King Online,samo sto je PKO za "Istok" a TOP za "Zapad" i to ponajvise za Brazilce/Cileance/Amerikance i ostale ... Tak da... Inace ima dosta grinda,al zato postoje maze/instance na lv45/55 , tj. level restricted mjesta,gdje ima bar "malo" vise pravde ... Al svakako,takozvani "Malleri" (Oni koji kupuju gemove/apparele i ta osala sranja za prave pare) ownaju svakog ... Ima ljudi koji trose po 1k-1,5k eura na igru,i takve osobe poznajem ... Igro sam sa njima u guildu ... Al zato ima servera na koji je koristenje IMP (Item mall points) zabranjeno. Tak da,mozda se mozes na jednom od tih servera zabavit.
Uglavnom ToP ROX :gitara:
To mi je prvi MMORPG,imam jako puno iskustva,mozes me pitat svaku najmanju sitnicu o igri,sve ti objasnim u detalje ...
Valjda je to sto si trazio ...
Ako trebas vise informacija,samo javi,sve ti kazem.
King regards,
Anto.
:rambo:
-
zanima me kakva je 4 story?
jel ima dungeona/instanci i jel ima puno grindanja, i kakav je pvp? :)
-
Evoga tražim nekakav dobar free MMORPG s obziom da mi je ostalo previše prometa za ovaj mjeseca,pa da nešto skinem :D.
Igram atlanticu online i igrao sam perfect world dugo pa nebi bilo loše da je nešto u tom stilu,a po mogučnosti da je i novije(ako i nije nema veze).Skinuo sam forsaken world ali nisam u CB 1 phase tak da moram nešt drugo nać :D.
Hvala unaprijed na prijedlozima
-
kad če ljudi shvatit da se mmoi neigraju besplatno :(
-
= Citat =:
Izvorno postao zombi00
Evoga tražim nekakav dobar free MMORPG s obziom da mi je ostalo previše prometa za ovaj mjeseca,pa da nešto skinem :D.
Igram atlanticu online i igrao sam perfect world dugo pa nebi bilo loše da je nešto u tom stilu,a po mogučnosti da je i novije(ako i nije nema veze).Skinuo sam forsaken world ali nisam u CB 1 phase tak da moram nešt drugo nać :D.
Hvala unaprijed na prijedlozima
Allods Online, Perfect World, Lord Of The Rings.