Autoattack ftw? :o
Printable View
Autoattack ftw? :o
Yes :D !
Meni je sad denayat postalo prenapeto svaku partiju iman po 30-40 denaya :)
pa, ja se držim one stare, on meni denya 10 creepova, ja njega ubijem 10 puta^^
Pa denyam prvih 15-ak min , kasnije i nema smisla denyat
yep već zaborawim na to= Citat =:
Izvorno postao Kulen
ja deny-am prvih pola sata a kasnije rijetko radim deny(osim ako tower deny-at) i meni je jako cudno kako neki govore da su dobri u doti a da ne rade deny.Meni svako ko je u mom line a da ne radi deny je barem 1-2lvl manji od mene
pa, ti si igrao samnom par puta ako se dobro sijećam, nisi bas bio bolji(no offence :) )= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
Pitaj si buraza kako se igra dota(igro sam snjim jednom na svom drugom acc AVGn00b)bio sam necro i owno sam al jedini problem je bio sto ostala cetvorica u mom timu su bili feeder(najbolji je imo 4-8 -.- a ja sam imo 18-6 negdje)= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ne govorim ja da si ti los, to nikako (a moj brat je feeder teski to znam :) )= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
tvoj brat je imo negdje 1-20 tak nes a bio je juggernat i uglavnom u toj partiji sam imo negdje 20 deny-a(samo sam napocetku deny-o) i likovi koji su bili u mom line bili su 2 lvl manji od mene(a nisam bio sam u line nego ja i tvoj brat)= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
pozdrav svimSDotA proSigracima, evo ja prvi put na forumu pa da ostavim neki komentar na zadnjih nekoliko postova... :roll:
sto se denyeva tice, to je zanimljivo prvih 15-ak minuta jer se jos nista posebno ne dogadja zbog malih levela i povecava napetost i skill, a usput je vrlo korisno, npr. dodjete do svog ultija prije nego vas protivnik u lineu...
Usput zanima me sto ljudi ovdje misle koji heroj (po jedan od strength,agility i inteligence) je najveci cheat..? :D :wink:
najveci cheat u int herojima mora da je enchantres jer je preveliki imba heroj.Moze bit dd ili suporter i nju je skoro nemoguce ubiti 1v1 jer ima 90%slow att,40% slow speed i healing 90hp/sec a agi heroj je stealtth assasin zobg svoje perm invs a od str mi je skeleton king.= Citat =:
Izvorno postao Pikky
PS:nadam se da sam te dobro skuzio i da si ovo pitao ^^
morted, razor,zeus, maepo i enc su po meni najimba (premda su svi dota heroji izbalansirani)
Nema imba heroja~~
Samo imba playeri ^^
nema ni tih *_*= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
ti oces rec da ench netreba nerf?Da ona nije imbalanced hero?ako nju igra neki malo bolji igrac gg= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
slazem se sa tobom, ali moras priznati da je Ogre magi isto bolesno imba od int heroja, a rexxar i ursa kao str i agi jednostavno u rukama pravih igraca uvijek ownaju :twisted: :twisted: :)= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
AVGstar, imam pitanje za tebe, nevezano za ovo... na kojem serveru igras dotu (original ili PVPGN)??? Ako si na PVPGNU koji ti je nickname? 8) :rambo:
SDa bash to hocu reci, 1 disabler je swe sto ti treba= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
@Pikky-Nemoj double postat i drzi se teme :wink:
[quote=Systematic Rewerse]SDa bash to hocu reci, 1 disabler je swe sto ti treba[/quote:c96coulj]jedino ako je perm diabler a to je skoro nemoguce na njoj napravit(ili ako je gankaju a ja sam govorio 1v1) il ako je nuker (kao lina il lion) pa iskoristi svoj spell combo pa je odmah ubije il rhasta ako ima guinso al ako ona ima linkin il blink(a ti se itemi obicno kupuju njoj) onda ju je fakat tesko ubit= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
Pikky-Ja igram na GGC i nick mi je AVGn00b a ponekad igram na bnetu(al jedino ako GGC ne radi cijeli dan jer imam delay tamo :'( )
a rex je predobar heroj ako je igrac pro i igra s dominatorom jer ako napravi 5 sec stun i ima bash bilo koji heroj je mrtav cak i ench ;) i ogre kad igra protiv mene zivcira me jer stalno na meni napravi multicast a kad ja igram snjim samo s bloodlustom napravim multi -.-
ehmm.... lol
/signed= Citat =:
Izvorno postao DrizzTT
1 stuner ubije kosutu ak se ona nije zafarmala do onda.
Yup, al probaj ti to njima objasnit, stalno se drze toga da je preimba i nemozes im promjenit misljenje wishe :< Ae owako ^^ Za AVG-a i Pikkya. Bambi>Sven???= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
moš si misliti da je bambi>svena. ima heroja koji ju zrokaju bez beda (onaj veliki pauk, neki assasin).
Sam usput jel iko igro s slitherin guard? igro malo protiv kompova i kasnije prilično jak kad mu se skupi desolator (sveukupno -21 armora) i basheri
I kaj mu slažete od itema?
ja mu slozim sangu i jashu, desolator i mask of madness (ako se stigne attack cuirass)
3 Orb effecta...
Slitherin guard je dosta jak ! Vidio lika koji mu je napravio desolator, cuirass i nešto za stg i ownao je naveliko !
Zaleti se sa onim speed-om i baci sutn i dalje te njegov bash stuna , a najgore što izgubiš 26 (ili nešto tako) armora ako ti baci ulti !
SDa to je ok. Naprawih Desol, Curiass, Hot= Citat =:
Izvorno postao Frky
pa, sange za run speed= Citat =:
mask za run speed, a samo desolate kao orb
JEbote kaj je još 43 b mapa
kolko dugo nisam igrao dotu , zaprawo ništa ne igam samo surfam malo
aj kak ce je sven ubit ako mu baci slow -.,- i koji je stuner moze ubit osim lion-a i lina al da= Citat =:
Umjesto s&y i mom staviš one tp boots i to ti je sasvim dovoljno i jeftinije jer sa onim skillom za speed dosegneš približnu brzinu (ako ne i točnu) haste što je ujedno i maksimum != Citat =:
Izvorno postao WEASEL
al fora je da ti je orb od maska a ne od desolatora. i nisam igrao dotu već 2 mjeseca ali koliko se ja sjećam sange daje maim a yasha run i atk speed= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Daj tt= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
[quote=Da_killah]al fora je da ti je orb od maska a ne od desolatora. i nisam igrao dotu već 2 mjeseca ali koliko se ja sjećam sange daje maim a yasha run i atk speed[/quote:1l8mi05b]= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
hm, pa prvi orb kojegstavisu redu radi, barem ja tako misli9m (nisam siguran al cini mi sedaje desolateradio)
ja za slitherin garda uvijek kao prvo kupim travelice, zatim stygiana, nakon toga sashu i jashu, a onda jos i bashera... mislim da je to uglavnom sve sto mu treba da ubije boga u svima(naravno ako netko ima jos kakvu preporuku ostala su mu 2 slota prazna) :) :) ... inace je jedan od najboljih heroja uopce, naravno ako znate igrati s njime... :kill: :kill: :wink:
Evo i ja sam odigrao DotA-u. Igrao sam s onim orkom: Blademaster ... ne znam kako se zove u DotA-i. Uglavnom on mi je jedini dobar herij, ali uzmimo u obzir da nbisam isprobao sve hroje!
Yurnnero, swi su heroji dobri, skuzit ces to kad ces igrat malo duze :wink: