Dobar je kontroler za nekakav komfor, al kod mene je uvijek osjećaj kao da igram s dvije lijeve ruke. Miš je kod pucačina nezamjenjiv.
Malo sam cpt. Obvious.
Printable View
Dobar je kontroler za nekakav komfor, al kod mene je uvijek osjećaj kao da igram s dvije lijeve ruke. Miš je kod pucačina nezamjenjiv.
Malo sam cpt. Obvious.
Sorry Mr. Deadwalker. Ne budemo više igrali pucačine na kontroleru.
Sorry Mr. W3DR4N što te nisu naučili čitati s razumijevanjem u osnovnoj školi.
Meni su i pucačine draže s kontrolerom (jer nisam MP freak).
Ugoda >>> Preciznost
Ja također volim jesti juhu s vilicom
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
jebem ti boga cekaj
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
o hristose :pray:
Istina, ali kao da već ne znaš što očekivati od Windwalkera.
Pa ne kužim di je problem, njemu su pucačine draže s kontrolerom i jebiga.
Bolje to nego mobe.
Mobe sa kontrolerom bi bile najgore gaming iskustvo ikad.
Mobe su nesto najgore ikad
Zašto 90% foruma mrzi mobe :/
podjebavaju u prazno
"Dugo očekivana službena najava dolaska PlayStation®4 u Hrvatsku:
Sony Computer Entertainment Europe Ltd. danas je najavio kako dugo iščekivani sustav PlayStation®4 (PS4™) na hrvatsko tržište stiže 29. siječnja 2014. Njegova preporučena maloprodajna cijena bit će 3,299.00 HRK. Osim toga je najavljen i novi PS4 hardverski komplet koji će uključivati sâm sustav i igru Killzone™: Shadow Fall. Preporučena maloprodajna cijena toga kompleta bit će 3,599.00 HRK. Za te cijene dobiva se izvanredna vrijednost sljedeće generacije kućne zabave.
"Veoma smo uzbuđeni zbog dolaska PS4 u Hrvatsku, ali i zato što možemo ispuniti visoka očekivanja igrača koji su strpljivo čekali objavu datuma lansiranja", kazao je viši menadžer prodaje i marketinga tvrtke SCEE za istočnu i jugoistočnu Europu, Steve Foster.
Uz PS4 će 29. siječnja biti predstavljen i niz perifernih uređaja, uključujući bežični kontroler (DUALSHOCK®4), postolje za punjenje DUALSHOCK®4 i okomito postolje. DUALSHOCK®4 donosi nov i sveobuhvatan doživljaj igre s mnogo novih nadogradnji i značajki. Uz poboljšane senzore pokreta, ugrađeni zvučnik, svjetlosnu traku i nove hardverske značajke, DUALSHOCK 4 otvara uzbudljive nove arene za doživljaje igara sljedeće generacije, u tri boje: jet crnoj, magma crvenoj i morsko plavoj, po maloprodajnoj cijeni od 449.00 HRK.
PlayStation®4 stiže s jednom od najjačih kolekcija igara ikad napravljenih za igraću platformu. To uključuje ekskluzivne naslove: Killzone™: Shadow Fall, najnovijeg nastavka planetarno popularne franšize Killzone® iz studija Guerrilla Games, i KNACK™, autora Marka Cernyja, jednog od najvećih umova u industriji videoigara. KNACK je zabavna platformska igra smještena u jedinstven i maštovit svijet.
Osim toga, SCE Worldwide Studios razvija više od 30 naslova, od kojih 12 posve novih, uključujući InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast i Everybody’s Gone to The Rapture. Od 30 naslova u pripremi, njih 20 će biti dostupno unutar godine dana od lansiranja sustava PS4 na tržište.
Igre developera i izdavača koje tek trebaju stići na PS4 uključuju Destiny™ iz studija Bungie, Inc., u partnerstvu s Activision Publishers, Inc., Call of Duty®: Ghosts i Skylanders Swap Force™ iz studija Activision Publishers, Inc., Diablo® III iz studija Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III i FINAL FANTASY® XV iz studija SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ i Watch_Dogs™ iz studija Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 iz studija 2K Sports, The Elder Scrolls® Online iz studija Bethesda Games te LEGO®Marvel™ Super Heroes, Mad Max ™ iz studija Warner Bros. Interactive Entertainment te Minecraft iz studija Mojang.
Nadolazeći naslovi neovisnih izdavača za PS4 uključuju: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (oneyslug), Road Not Taken (Spry Fox) i Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).
Značajna snaga krije se i iza sustava PlayStation®Plus (PS Plus), a potvrđen je i niz usluga dostupnih za PS4, poput kolekcije Instant Game, pohranjivanja u cloud te online igranje za više igrača."
Killzone bundle it is.
meh, neznam jel se isplati uzimat killzone za tu cijenu od 300 kuna, mozda cak i da al nije neki must buy igra. knack je dosta los.
Da, ni ja ne bih uzeo Killzone bundle.
Kao launch igra, kupit će je manje-više svi igrači koji nabave Plejku i tržišna vrijednost će pasti na 100 kuna za 2-3 mjeseca.
A negdje sljedeće godine, čim padne prodaja, Sony će ga ubaciti i u PS Plus.
Meni je najnapetiji Vita bundle. Navodno do kraja godine. Budemo vidjeli.
Jep, Vita bundle najbolji.
Nadam se da će ga bit još oko proljeća/ranog ljeta. I živo me zanima jel ide u bundle Vita ili Vita Slim.
Koliko sam skužio, stara Vita je u pitanju.
Sony je proizveo beskonačno puno Viti i već ih se godinu dana pokušavaju riješiti.
Zbog toga već godinu dana rade silne bundleove da ih prodaju.
Prvo su izdali Mega Pack, s osam igri i karticom 8 GB.
Na E3 su najavili Disney Pack i Driving&Sports Pack isto s hrpom igri i 8 GB karticom.
Ti su im bundleovi dosta slabo prošli jer su bundlali neke PSP igre, a igrači žele isključivo nove igre.
Onda su podijelili hrpetinu PS Plus igri, ali ni to nije podiglo prodaju Vite.
Sad nedavno su izdali Vita 3G bundle s Killzone i 8 GB karticom.
Prošli tjedan je izašla Vita s Tearaway i 16 GB karticom.
Ovaj potez bundlanja Vite uz PS4 za Božić je valjda zadnja rasprodaja da se konačno riješe Viti s lagera.
Ali osim u samom paketu, sigurno će i sami distributeri ljepiti kutiju za kutiju uz nešto nižu cijenu.
Ali nije nova Vita nužno bolja od stare. Ima 1 GB integrirane memoriju, nešto bolju bateriju i tanji dizajn.
Opet, navodno je stari OLED ekran bolji, uz bolje boje, veću svjetlinu i čak oštriju sliku.
Tak da ono, nemreš fulat svejedno koju Vitu uzeo ili dobio u bundleu.
yup Vita je propast od pocetka, uopce se ne prodaje nit ima igara da valja
A bolja baterija i mogućnost punjena preko običnog micro usb-a mi se najviše dopadaju.
To za ekran sam vidio da nije previše zamjetno, odnosno da skužiš jedino kada ih držiš jednog uz drugog i uspoređuješ.
Da, i meni je to s ekranima forsanje. Ti klanovi teamOLED i teamLCD koji po internetu iskaču iz paštete. Ne znam, zvuči ko nešto što bi hasni smislio za svoje moba frendače.
Ja gledam to ovako,
ako PS4 bundle sa starom Vitom košta 500 kuna manje od nove Vite - onda bundle
ako Vita bundle s igrom i memorijskom karticom košta isto ko i nova Vita bez opreme - onda bundle
ako koštaju isto - nova Vita
Dobro gledanje, gledam i ja sad tako.
S time da sumnjam da će se dobit išta opreme uz Vitu u bundleu, eventualno kartica od 4 ili 8GB.
Mislim da bi taj Bundle mogao biti nešto tipa PS4 + Vita sa 8GB karticom + 3 mjeseca Plusa = 550 eura.
Što je poprilično dobar deal.
Evo vam PS4/Vita bundle.
http://www.game.co.uk/en/playstation-4- ... a%20bundle
5500kn :wink:
Pa tak. Ok je, a i nije baš.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Jer trenutno stoji ovako:
PS4 - 400 Eura
Vita (vanila Wifi) - 150 Eura
PS Plus 3 mj - 15 Eura
Kartica - 25 Eura
Ono, za 40 Eura mi nije nešto prenapeto.
Bilo bi mi zakon da za 550 Eura daju nekakav Ultimate Killzone bundle, odnosno da bundleaju Killzone bundle za PS4 i ovaj Killzone Bundle s 3G Vitom i 8 GB karticom.
BTW Vita Killzone bundle je na Amazonu pao na 1450 kuna s poštarinom ako ti se da zajebavati, a kod nas u Sony centru je 1600 s besplatnom CityEx dostavom drugi dan.
Čak mi se u ovom trenutku čini isplativije kupiti Vitu nego PS4. Prosto iz razloga što za Vitu već imam 10-15 PS Plus igara i što za igrati cijelu zimu, a kad kupim PS4, ako ne kupim bar dvije igre (što mi je onako već trošak 3500+), morat ću igrati demo igre i mjesečnu ponudu PS Plus igara za taj mjesec. :/
Spusti se u temu Gaming PC i argumentiraj zašto si postao hartavi konzolaš.
Evo gledam, Tearaway bundle za 1500kn, ali čini se da nema karticu pošto nije istaknuto da ju ima.
Argh, sad se i meni opet kupuje Vita. S time da ja i bez Vite imam igara za riješit barem do proljeća.
Za PS4 vjerujem da će se već skupit par ok igara na plusu (koliko sam skužio mogu se aktivirat PS4 igre na plusu preko računala) i past će cijena pojedinih launch naslova tako da mi to tad neće bit neki veliki problem.
Di je ta tema?
EDIT: Nvm, našao temu.
Moraš paziti kod Tearaway bundlea.
Na njemačkom Amazonu košta 169 Eura, ali kad zaračunaš porez i poštarinu, ispadne 196 Eura ili 1497 kuna.
Taj bundle je dosta ogoljen naprema puno boljem britanskom bundleu.
Britanski Tearaway bundle košta 149 funti, uz porez i poštarinu 165 funti, što ispadne 1511 kuna.
Ali taj bundle, osim Vite i Tearawaya, sadrži memorijsku od 16 GB i Vita verziju Little Big Planeta.
Stvar kod svih tih Vita bundleova je da Sony nikad ne daje igre na njihovim game karticama, već uz Vitu prilaže vouchere za skidanje s PS Store.
Onda i tako popuniš dio kartice koju dobiješ, a u ovom slučaju njemačkog Tearawaya, moraš kupiti nekakvu karticu da bi uopće igrao.
Meni je ovih dana Sony skinuo s računa godišnju pretplatu za PS Plus, pa budem s bilo kakvom odlukom pričekao prosinac.
A dobro, to je do nedjelje :)
Di si našao taj britanski bundle jer ja ga ne vidim na Amazonu.
I nije mi neki problem taj voucher, općenito igre za Vitu nisu pretjerano teške, a ako mi usfali prostora pobrišem ono što mi se ne igra pošto ponovna instalacija nije problem.
ja bi uzeo Vitu zbog svih ovih igara na Plusu, al tek sljedeći mjesec mi je zadnja rata za PS3, a sljedeća veća kupnja je nekakav 23 inčni FullHD monitor...al doći će i Vita na red :D
U pretragama na Amazon.co.uk mi nije izbacivalo ovu Vitu, zato pitam.
Imao je Game prije dva dana super ponudu Vite.
https://img.game.co.uk/hub/images/Xm...3_Dealwk02.jpg
Uz samo 3 funte poštarine i nikakvom drugom nadoplatom cijene.
Al sva sreća da su rasprodali konzole brže nego Biblije s Isusovim autogramom.
Da li ima neke razlike tj. nekih ogranicenja ako se PS4 kupi npr. u Njemackoj ili u Engleskoj,a ne u Hrvatskoj?
Hvala unaprijed na odgovoru. :)
Nikakva razlika, nema region locka.
Sony je potvrdio službeni PS4+Vita bundle. Koštat će 600 Eura.
Previše za gole konzole. Radije ovako zasebno kupiti neke bundle.
upravo sam aktivirao Resogun i Contrast prek neta :D
Ne prikazuje.
na PS3 ne prikazuje no prek kompa ide aktivacija...
Ne prikazuje.
na PS3 ne prikazuje no prek kompa ide aktivacija...
Ne prikazuje.