A kako bi bilio da googlate "Tits bird" lol
Printable View
A kako bi bilio da googlate "Tits bird" lol
Ona žuta sjenica je Great Tit, pogodi samo kakve bi to lijepe rezultate dalo na guglu.
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=gre ... a=N&tab=wi
I onda samo dodaj s :D
na kojoj strani svijeta bi glava trebala bit prilikom spavanja?
newb googler.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
hmm neznan kako bi ovo slozio.......moze li se iso file "raspakirat" na pc, umisto da se mounta na cd...?
EDIT- i onda vidin desni klik-extract to here :oops:
Možeš winrarom
EDIT: Slijep sam, nvm
= Citat =:
Izvorno postao hacker
http://gamesnet.vo.llnwd.net/o1/game...28742_main.jpg
Jel netko ovdje zna nekog tko bi zaposlio srednjoškolca za rad? Ono, kopao bihm gradio, sadio, skupljao itd. sam da zaradim neš.
Probaj na Njuškalo?
Znam da je kasno ali: na sjeveru. Noge na jugu.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Zašto?
jesan ja jedini kojemu se ovi "ratnici" ne cine bas ka ratnici :roll:
and here is why:
Gdje živiš?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Vamo ti se ljudi obično zapošljavaju za bobije, iako si sada zakasnio na sezonu.
Od ostalih ''uobičajenih'' poslova možeš na benzinsku i...to je to :)
[quote=Mirko L]Gdje živiš?= Citat =:
Izvorno postao "hrčak":1fzr8veb
Vamo ti se ljudi obično zapošljavaju za bobije, iako si sada zakasnio na sezonu.
Od ostalih ''uobičajenih'' poslova možeš na benzinsku i...to je to :)[/quote:1fzr8veb]
bobi tek poslje treceg srednje mozes
Živim u Zgrebu, gledo sam i na njuškalu i tak, traže baš ljude koji imaju SSS ili VSS tak da niš od toga. :(
Ruke su im na leđima vezane, što upućuje da se radi o kipovima zarobljenika, pa se izrada pripisuje zasad Toninima.= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Hrčak, odi u učenički servis, tamo imaš ponude poslova.
Bila mi je stara danas nakon posla kad se vraćala i zaboravila je par papira, al su joj tamo rekli da mi je svejedno došao u učenički servis ili ne jer oni do kraja praznika nemaju posla (nekakvi problemi sa papirima i nekoj ženskoj koja je neke pare sebi uzimala).
Logitech MX510. Gdje da kupim?
Kod nas, novi.
... U biti trebam miš novi a taj mi se svidio kod Babića pa eto. Ako netko ima kakvu drugu ideju nek nabaci, ali ne Razere i slične đinđe minđe. Oću Logitek. I da nije skuplji od ovog.
Mislim da ćeš puno lakše naći mx518, pa bolje da njega uzmeš. Identičan je mx510 šta se ergonomije tiče i ima bolji senzor.
Na tržište je došao i nasljednik mx518, G400 se zove. Našao sam ovdjeSu ponudi, ista je cijena. Nisam ga koristio pa nemogu tvrditi ništa, ali po slici mi izgleda isto kao mx518.
[quote=Zeko149]bobi tek poslje treceg srednje mozes[/quote:1eixr0iw]= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Nope, sa 16 iliti (obično) poslje drugog. Ali da, ti si završio prvi.je li? Eto, da znaš dogodine.
Ja sam mislio ic ove godine al su me zajebali, stavili su note na krivu oglasnu plocu :(
ja ti prodam za 500kn :P imam i 518 ako hoćeš hehe= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Prodam i ja za 500 :D.
Postoji li neka verzija windowsa 7 koja prilikom instalacije zauzima manje od 8 gb?
Sudeći prema ovomeStrebaš barem 11GB prostora.
Ne da mi se otvarati zasebno temu, pa ću pitati ovdje
Ima neko preporuku za miša do 300 kn? Znam da nisu neki novci, al' jbg :)
Logitech G400
Pristojan mis za te novce. :)
Oho ne čini se loše, hvala ^^
Nešto me muči u zadnje vrijeme...
Jel još netko osjeća nelagodu ili strah od majmuna? :(
Ne znam jel to uncanny valley na djelu ili koji kukac, ali čimpanze, gorile i slične spodobe su totalno creepy.
Pokušavam skužiti jel ima konkretna fobija od dotičnih, ali malo je varljivo... maimoufobija, pitekofobija, sumtin' O_o
pomfretphobia :)
ja se bojim
klauna :(
ja iman sharkoon fireglider...200 kn a ja zadovoljan :)= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ne čini se ni taj loš, a još je i jeftiniji...jedino što mi je boja grozna, valjda imaju čisto crni :)= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
edit: jel' taj može podešavati sensitivity?
Imas i crni.
Sto se tice mjenjanja sensitivitya, to mora imat :D . A i za tih 50 kuna mislim da se Logitecha vise isplati uzet. ^^
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
be afraid
Hmm, nemam pojma, vidjet ću još malo reviewe i tako, nije 59 kn neka razlika :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Valjda su ti se spidey senses aktivirali kada si nesvjesno cuo za ovo= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
http://www.imdb.com/title/tt1318514/
Malo prije situacija: ulazim u sobu i screensaver na ekranu se ugasi (ponovo se pojavi desktop). Nisam taknul miša.
Ne bi to bilo čudno da se ovo ne dešava u jezivo mnogo puta. Odbijam vjerovati da je slučajnost.
Je li to moje računalo evoluiralo?