Steta, volio bi mu HP vidit :P= Citat =:
Izvorno postao NIKOLA RADIŠIĆ
Caster ga moze skinut, ali posto je ovo thread o rogićima naje*ali ste :D
Printable View
Steta, volio bi mu HP vidit :P= Citat =:
Caster ga moze skinut, ali posto je ovo thread o rogićima naje*ali ste :D
pa vezano je uz rogice :D= Citat =:
Izvorno postao Deno
dobro raid buffed je , sa 25%+ armor (heal spell crit od resto shamana, vidi buff)= Citat =:
al stvarno druje ownaju sa tim armorom, :pray:
:o kaj se taj lik moze pobjedit uopce.. mislim jel uopce dobiva kakav dmg :rotfl:
melee mu nemre niš sa tim armorom i dodgeom, dok casteri mogu , al opt taj hp, i ak ima ressistance gear, casteri by by :D= Citat =:
Izvorno postao B4j4
hp=20091 xD= Citat =:
Izvorno postao Deno
Vjerovatno bi mi najveci crit backstab bio oko 200-300.
Još se može i hilat!!!!! A jedini nacin je da se ubije taj lik da ga uloviš u stunlock u normal formu pa kasnije dok se pretvori u medu samo bleed effecti alla rapature garrote...
ajmo ljudovi trebam pomoc... znaci neki dobar weap, armour za lv 60 a da nije neki od tier setova :D
Outland gear > svi mogući pre-TBC epici,nema fantazije radi questove.
oh n0uz... d00m iz h3r3 :cry: fuxen questovi... :yuck: fuj= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
nema nekih dobrih dropova ?
Nema,nemoj pričati gluposti jerbo su questovi u Outlandu nešto najbolje na svijetu.
da ? ajd vjerujem ti na rjec :D sutra cemo vidjet jel to istina :)= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
yep oprema do lvl 70 te netreba zanimat jer je quest trash dosta dobar, k tome, runaj instance zbog repa, te pokojih plavih dropova, i xpa
A onda na 70-om spamaj AV :boohoo: ...
ma tesko mi instance lupat posto igra vise pravih igraca a ja sam na 256 rama ma ''malo'' steka :rotfl: :rotfl: :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
kak moš opće igrat :o
Kupi rame,relativno su jeftini,brzo će Uskrs.= Citat =:
Izvorno postao B4j4
može dok nedođe u grad, onda ide o v a k o trz trz dc :D= Citat =:
Izvorno postao flander
DC nema veze sa ramima :)
ma da, kad sam imao 384mb rama, mal mal pa mi zaštekalo u gradu i disconected from server... preopterećenje i ode u kurac...= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
vidi majsotra kako zna :D= Citat =:
Izvorno postao Beaster
@flander ne znam... cudo ti je moj komp :)
edit: @kaciga rami jeftini my ass... tu govorimo od ddr1 ramima ne ddr2 :(
Jao,opiši svoje iskustvo kada dođeš u Shattrath molim te :)
pa meni umre komp u shattrathu a imam 500 rama (al su kvalitetni :oops: )= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
takvog iskustva bi se postidio i sam Đon Sliajdšou :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
kaj mi je bolje da nabavim: tier 6 ili gladiator ( 3 vezija ) armor ?
:D= Citat =:
Izvorno postao B4j4
? sta se smijes ?= Citat =:
Izvorno postao Beaster
aj recite... da znam sta da nabavljam :D
lol glad3 ofc :D
t osam i mislio.. al zasto se ovaj tamo cerio ? :D= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
pa ovisi za šta ti treba lol ak oces za PVE uzmi t6 ak ti treba za PVP uzmi gladiator...= Citat =:
Izvorno postao B4j4
a ono... gladiator mi se cini bolji... vise stamine... a i t6 bonus mi se ne svida... SiD nikad ne koristim a ovih 6% nije bas nest.. bolje mi je 10 energy i 35 ressa= Citat =:
Izvorno postao Zicmi
Naradićeš se ti do T6 i S3 geara...
T6 = PvE gear -- zakurac u PvPu
S3 = PvP gear -- zakurac u PvE-u
cek, a zast je s3 zakurac u pve-u ? meni se s3 u svakom pogledu cini bolji od t6...
prvo i za jedno i za drugo treba gro vremena ako imas skila manje za s3 tbt =) ipak za t6 se treba potruditi jako...a nevjerujem da si nesto raidao cim ovo pitas =) s3 je za pvp zbog stamine i resia cega nema kod t6 t6 je pure dmg
Zato što S3 daje resilence,što smanjuje šansu da će netko critnuti na tebi.E.g,imaš 400 resilencea,to daje -8% crit šanse protivniku,znači da ako on ima 20% CC imati će 12% ako tebe lupa.Korisno,jer melee klase imaju jako dobar damage kada ti dođu u domet,pa te barem neće 2-shotati.= Citat =:
Izvorno postao B4j4
Za PvE resilence ti ne treba...
imo T6 moze bit preheben za 5v5...
Eh kad te S3 rogue uhvati sa 0 resilencea :nonono:
ali u T6 imas uzasnopuno AP-a, neznam bas da se nalocka ide prvo u 5v5
ovaj tamose cerio jel za t6 trebaš rajdat HS i BT, znači da ti pojasnim npr. Archimondea i Illidana ubit za to... što manje od 5% wow populacije radi :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao B4j4
štoviše, venge (s3) ti je kud i kamo lakše dobit.. samo grindauješ arenu, mož za pola godine ako si lame pvp-er biti full venge :boohoo:
EDIT- 4/5 venge :D
ma to ja i frend okupiramo STV na jedan dan i da vis honoura :rotfl: :rotfl: :rotfl: