Prešao Mass Effect duju. VGG!
Krećem sa novim prelaskom. Valjda ću završiti do 17. kada dolazi Witcher :D
Printable View
Prešao Mass Effect duju. VGG!
Krećem sa novim prelaskom. Valjda ću završiti do 17. kada dolazi Witcher :D
Risen, nije loše ali moglo je i puno bolje.
upravo riješio Portal 2, za prste polizat :bravo:
Puzzle Agent, zakon je igra. Oni gnomovi su me čak prepali par puta xD
crysis, prvi nastavak... ovo mi je treći prolaz, ali prvi na adekvatnoj konfi i prvi put da igru gonim na fullHD rezi sa više manje svime na max... a i ipak je tu drugi nastavak pa bi bilo u redu da prije toga prođem i jedinicu i warhead... :)
Godfahter 2, zao mi je sto sam ju tek nedavo otkrio. Za mene igra je prehebena, jer sam inace veliki obozavatelj tih open world igri
Probaj Hector - Badge of Carnage. Zakon je igra. :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Vidio sam trailer za to, izgleda kao dobra parodija na pregovarače. Ću provat!
Majesty 2: Battles of Ardania
Osrednja ekspanzija...
Prešo mortal kombat onaj najnoviji neznam ni koji je dio, na normalnu dosta zabavna igra kad se nauči igrat ali također dosadni nakon određenog vremena... Krenuo na Army of two to sam već na pola tako da do kraja vikenda biće i to gotovo!
Far Cry, nisam presa ali san dosa do pola i dosadila mi je. Na pocetku je bila divna, krasna, i dosta je zabavno bilo napucavat se, oruzja su mi se svidjela kako zvuce, cak mi je i tezina bila pasala. Ali s vremenom mi je dosadila, ne znan jel to do mene ili do igre, ali sam skroz izgubija interest za nju. Sta me pocelo smetat je sta te neprijatelji vide na 150 metara ako ti glava izviri iza kamena sakrivenom u pola metra trave. Nekako koliko god se sulja, i pokusava bit sta tisi, skuze me kad tad i onda bi se to svelo na to da ih pokoljem 5, legnem u travu dok reloadam i onda opet. A prica mi je bila blentava i neiteresantna da me drzi do kraja.
Portal 2 CO-OP
Jednostavno sjajan...
Portal 2
Meni je igra prestala biti zanimljiva nakon što sam došao do onih mutanata. Ali da, početak je odličan.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Portal, odlican, sad ce dvojka.
Portal 2
:pray:
Portal 2..perfect!
Podsetio se price iz Kotora (1 i 2) i Warcrafta 3 (RoC i TFT), mada nije to to kao kad sam igrao prvi put :)
upravo riješio AC: Brotherhood, mljac :)
AC Brotherhood
Portal 2.
Nije savršen kao prvi, ali ipak odlična igra.
Back to the future EP.3, sad se bacam na četvrtu epizodu ;)
ac:brotherhood
Back to the future EP.4, jedva čekam završetak ove uzbudljive avanture :)
Ja sam jučer pogledao sva tri filma BTTF zaredom. Taj awesomeness se riječima ne može opisati.
S- Dragon Age II -
Kao i vecina igraca, i ja sam ostao razocaran nastavkom...Stovise, mislim da je ovo najgora igra od BioWarea, koju sam imao prilike igrati...
Half life. Odlicna igra. Od price, do atmosfere, zvukova i opcenito toka kojim se radnja odvija. Mislim da je ovo jedna od najglasnijih igara koje sam igrao :D Kad opalim sa sačmom secondary fire stresem se svaki put :D I moram priznat, iako sam igra na easy da je igra podosta teska i duga. Kroz cijelu igru vlada nekakva survival, apokaliptička atmosfera, bar sam ja tako dozivio i stvarno je odlicno docarano sve skupa :thumbs2:
Ja sam prešao Half-Life + dvojku + Episode 1&2 u manje od mjesec dana, što dovoljno govori, inače prijeđem neku igru svake prijestupne. Plus, sad igram Blue Shift i uživam, lijepo se vratiti u Black Mesu kad bolje znaš što se dogodilo. I par puta vidiš Gordona u igri, što je ogroman plus. Cameo pojave <3
Jebemu zivot, jel mozes odgovorit na poruku kad ti netko posalje?
Ne dok ju ne vidim nakon dan-dva :/
Ma već sam obrisao HL2 i sve to, ne budem igrao.
Odigrao Killer7Spreko Dolphin emulatora. Igra nije za svakog, ali se meni poprilicno svida. 8/10.
Prednosti pokretanja preko emulatora u odnosu na igranje na GC-u: veca reza, dodatno filtriranje tekstura, antialiasning, mapiranje raznih gamepad-ova(Xbox-ovog recimo) kao inputa. Mane: audio i video nisu uvijek sinkronizirani, propadanje fps-ova na vrlo specificnim mjestima.
Dragon age 2, nakon nekih mjesec dana pauze...
ne znam, na početku mi je bila ok, kasnije sve lošija, a kraj mi bzvz.
Sam nad Max- Reality 2.0
Neloše. Kratko.
The Witcher 2: Assassins of Kings - remek djelo!
ja sam preso God Of War 2 na spartan, sad prelazim na hard i nemogu ubit onu kucku od meduze....
Half Life 2. Savrsenstvo od igre :pray: . U zivotu nisam odigra nesto ovako atmosfericno, filmsko i zabavno. Boze budale koliko mi je trebalo da je odlucim odigrat. Highway 17 nivoi su nesto najjebenije ikad! Jedva cekam Episode 1 sutra hihihihi
HL1 je atmosferičniji i teži, imo.
Doduše, obje su igre klasici i benchmark kako treba raditi šuter.
Teži je, a za atmosferu kako kome. Meni su recimo oni nivoi sa bagijem bolji od icega u HL 1
Ja sam igrao cijeli serijal na Hard i nije mi bio neki izazov, doduše dvojka je imala par frustrirajućih scena. Ali kako god, savršen shooter.
Jedinica je teža jer nemaš gravity gun i općenito ima manje municije, tako da često dođeš u poziciju da se radi samo o preživljavanju :)
Što se atmosfere tiče - jedinica definitivno ima bolju. Sve je puno mračnije i strašnije. U dvojci se jedino Ravenholm može mjeriti sa jezom iz jedinice.