Jesi li čitao njegov Batman: Odyssey? Pristojan art, ali ta priča... Adams se treba držati isključivo crtanja.
Printable View
Jesi li čitao njegov Batman: Odyssey? Pristojan art, ali ta priča... Adams se treba držati isključivo crtanja.
Najveće ludilo u mediju, moram ga pročitati cijelog jednom. Ne znaš da li je sve jedna velika zajebancija ili je Adams potpuno skrenuo.
http://troublethinking.files.wordpre...n-shooting.jpg
GID-OWDA-MY-WAY!
Every tiem... :D
Batman Court of Owls.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Košta ti oko 11 eura i rula Krista.
Ok hvala.
Sve s bookdepository-ja:= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Batman: Arkham Asylum - 12.69€
Batman: Gothic - 10.57€
Batman: The Dark Knight Returns - 14.10€
Batman: The Killing Joke - 14.84€
Batman: Year One - 10.57€
Ok hvala i tebi. Provjerit ću i te pa odlučiti.
ima li tko Zagor, Dylan Dog ili Tex za zamjenu? treba mi sada za ljetnu sezonu, pa da ne moram ugruvati 300 kn na nove setove. takođem mijenjam iste naslove, očuvano, kao novo. javite na pm ako ste za
Stigao mi Essential Fantastic Four #1 neki dan, čita se polako. A ono, početak pravog Marvela, Kirby & Lee, maštovite kozmičke priče, ne može biti loše.
Nema boje, tako da može.
Joj, kolor reprint ovoliko brojeva bi koštao deset puta više, a scanovi po netu su uglavnom stari brojevi sa ispranim bojama. Navikao sam se (a i ugrabio sam za 25 kn).
Najesen počinju izbacivati novu Epic ediciju, koja će biti valjda nešto kao Essential, samo u boji (ali ne idu po redu).
Inače, ima li tih reprintova u striparnicama u Hrvatskoj?Ili ih je nužno nabavljati iz inozemstva?
Prije svega najbolje pogledaš što ljudi stave na stripovi.com, zapravo me mnogo čudi što svi ne lete tamo, sve živo se nađe.
A ovako preko narudžbe izdaje Čarobna Knjiga, ak ti ne smeta ekavica.
Ma, smeta mi sve šta nije u originalu. :D
Jedino talijanske stripove čitam prevedene.
stripovi.com je moj drugi forum (od dva). Ok, ima još pokoji, ali na njima sam više turist.
Što se tiče boje starih stripova, istina da to nije ni blizu današnje razine i više je naivno.
No recimo, Batman Knightfall su debele knjižurine (kao Marvel Essentials) i u boji su (onoj staromodnoj), a izgledaju dosta dobro.
Tako da bi mi bilo draže da su i Essentials u boji.
Ha, iskreno, ja kad pogledam one stare Conane u boji, pa usporedim s ovim novijim Dark Horseovim reprintovima gdje su stavili novu boju, ova stara boja mi izgleda masu puta bolje nego u ovim reprintovima.
Pa kad su tehnike bile mnogo ograničene, ne može se to usporediti danas u digitalno doba.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ja baš volim tu šarolikost silver age stripova.
Čekam da mi stigne ovajSljepotan. Ima ko kakav dobar western za čitanje?
Ovaj new 52 All-Star Western djeluje dobro.
Javi kakav je Joker.
Malo prije završio Sandman: Season of Mists i zasad mi je to najdraži Sandman volume.
Ne mogu se odlučit kaj mi je draže, Preacher ili Sandman.
Preacher ubija sve.
Je, rula, ali i Sandman je prejeben.
Ja se još uvijek nadam da će Gaimanov American Gods napraviti u obliku stripa.
Ej! Trenutno nemam ništa za zamjenu, ali postoji vjerojatnost da ću uskoro imati nekih duplih brojeva, pa ti se javljam.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Javit ću ti kad dobijem nešto što mogu zamjeniti, a dotad, molim te pošalji mi popis brojeva koje bi mi mogao poslati za razmjenu. :)
Hvala.
Pročitao Walking Dead 109-111.
Negan bog.
Dobro si ti to razvukao, čitaš ih ima 2-3 mjeseca. :D Ja sam stao na 109. broju i čekam da se nakupe.
OT: Krenuo sa Y: The Last Man. Čini se interesantan. Još čekam da mi dođe prokleti joker :(
Šta ovako valja od New 52 da sustignem, dosad sam samo čitao Action Comics i Aquamana, valjda čeknem Batmana i Animal Mana. Bila su neka nova izdanja za koja ne znam ništa.
Uglavnom sve od Batmana, Animal Man/Swamp Thing, sve od Green Lantern familije, Flash, Green Arrow je u zadnjih par nastavaka postao mnogo dobar, Wonder Woman solidna, Justice League je dobar mada zavrsava u skorije vrijeme kolko sam skuzio, Justice League of America je nedavno poceo, zasad je ok, Justice League Dark je solidan, All Star Western odlican, Treshold dobar, Demon Knights dobar...
Čuo sam da je Green Lantern najteži za uletiti i nastavlja se na neke bivše priče?
Aye, Flashpoint nije utjecao na Green Lantern, znaci nadovezuje se na sve sta se dogadjalo prije New 52, mada nije problem za pohvatat, i lako provjeris na wikipediji ak ti sta nije jasno. Green Lantern family stripovi su brijem najbolji sto se tice cijelog DC-a.
I ja. :D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
http://i40.tinypic.com/2unwo5f.jpg
http://i42.tinypic.com/o90is5.jpg
Ne znam, meni recimo ova originalna boja Bronze Age Conana izgleda masu puta bolje od ove nove koju je Dark Horse stavio u reprinte.
NHF, ali meni je ova niža slika za klasu bolja od ove gornje.
Ovo se ni meni ne čini nešto, no možda je zbog istrošene boje i scana.
Zato je najbolje kad nađem Marvelove reprinte.
http://i39.tinypic.com/2vbolee.jpg
Buscema rula.
A razvuklo se jer kupujem pa sam čekao da izađu TP-ovi kako bi ih nabavio. No sad ova zadnja tri mi se nije dalo čekat jer TP izlazi tek negdje zimi.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Di si naručio Jokera, book depository? Ja sam pred više od 2 tjedna naručio Walking Dead volume 18 i Y: The Last Man volume 3. Walking Dead došao nakon tjedan dana, Y još nije stigao.
Da, na tbd. Valjda će brzo doći. Kakav je Y? Došao sam do šestog broja i mrsko mi dalje >.> Vrijedi li čitati?
Pročitao sam 10 brojeva, meni ful dobar.
Počeo čitati TWD sad, na netu našao scan do stotog izdanja (koliko ima?). Gledao sam walktrough igre pa me zaintrigiralo.
EDIT:
Nije neki spoiler, ali ajde.
do sad je izašlo 111 brojeva, Kirkman ima u planu jedno 300.
Ne sjećam se te ženske, mislim da to nema nikakvog posebnog značenja.
Serija ti kolko tolko prati strip.
A radnja stripa se odvija nakon radnje igre, zar ne?
Prva epizoda ti je tak nešto prije početka stripa, na samom početku zombie apokalipse.
Zatvor u koji te policajac vozi na početku je isti zatvor koji se pojavi kasnije u stripu i lik o kojem policajac priča tijekom vožnje je u tom zatvoru, vidiš ga u stripu.
Nije točno određeno kroz koje razdoblje se odvija igra, ja bi rekao 3 do 4 mjeseci.
U stripu ti je do sada prošlo preko godinu i pol.
Dap dap.
Čekaj, koji iz zatvora je onaj o kojem policajac priča?
Pretpostavljam onaj frik što kolje?