mozes igrat samo no stats igre
Printable View
mozes igrat samo no stats igre
kako sam se ispucao u ovoj igri aaaaaa :D
ubijam sa pyrom ko blesav :D
prou
daj ajvar dodaj me :(
korpiklaani
Kvragu, hoce li vise netko prebaciti ovaj topic ovdje:
viewforum.php?f=8
zašto? da ga niko nevidi?
da
ovdje mu je cist lijepo xD
i da moram priznati da doctor repulsive nije isti ko storm iz dote... jerbo sa ult mu mozes prijec duplo manje... to je retardirano... u doti sam mogo prijec skoro cijelu mapu i da mi ostane mane za fight...
ma previse su usrali neke heroje...
neke su previse oslabili a neke su nabildali do bola
samo cu reci engineer i rampage...
engi i ramp su sad savrseni. nit op nit ista. ne kuzim na kaj se ti zalis bzvze...
sta je to prejako na engiu? turret? prije je bio way prejak kad bi skupio thunderclaw. ramp prije sa geos je mogo permabashati kog je htjeo (je da iluzije nisu radile dmga ali bash je bash).
druga verzija
sta je na engiu preslabo? nista. turret je svrseno dimenzioniran, onaj njegov stun&push je savrsen isto. ulkti da ne psominjem nit prejaka nit preslaba, savrseno odradi svoj posao)
ramp sada nemre permabashati ali zato svakih x sekundi ima 100%sanse za bash i extra dmg. ulti mu je, imo mrvicu preslaba, ali to nije veliki rpob jer sve to ostalo nadokanduju ostali skillovi
chipper+ polly/tempest/rampage/chronos= gg :P
ti si kupio igru? O.o= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
jeste
i ne, encu vas podoavati. a posto kiki tu i tamo zaigra na mom accountu, ak vas doda, sa velikim zadovoljstvom cu vas pobrisati
nedodajem ljude muhaha :D pwnam solo :P
barem enst od tebe. s obzirom kolko glup mos biti
s obzirom kolko brinem o tome kolko sam glup, lijepo pwnam i dalje i psr ti raste
sva sreća pa psr ima ikakve veze sa skillom :roll:
pa ima male... nemre totalni njub i noskiller uci u 1600+ bez teama
ako igraju 5 frenda bez skilla to je lako... ali ako solo igras sa tardovima u teamu svom i to uspijes. to je skill
zapanji bi se na sta sam sve naletio..
o rly?
svakakvih tardova ima... al jbg.. sve je to zato jer mogu resetirati statse...
treba brazilcima i rusima ispod 18 godina zabranit igrat igru i problem djelomicno rijesen
lol tužite se na tardove u honu, dođite na garenu sad, stanje je prejebeno, u svakom roomu su srb/mkd/cro proovi
srecom pa sam ovdje uvijek naletio na brazilce na europskim serverima. isto kao i ruse.
jos da se ne laze...
@ranger xD mogo bi, imam najnoviju dotu xD
il ipak ne?
ne..
aaa garena i cropro ajme
cro pro su utekli..
90% cro rooma je banned zbog hackova/livanja i to..
:d
e da sys di sad igraš?
Garena :P
HLR1 ako sam solo, ako sam sa frendovima koji nemaju lvl moram igrat u EU16 :(
probao sam i na RGC-u igrat, nije los.
ali opet, ako zelim pub igrat cu pub na gareni, a ne wannabi cw sa random ljudima na RGC-u.
ali neigram vise bas previse..
sta vi? no dota at all?
eu16? O.o po čem je tak poseban?
ja zavisi ak igram s frendovima iz grada onda igram u srb4(nešto epic lol, jučer sam 1 game igro 1 rukom i dobio, a drugi game sam s broodom na midu bio cjeli game i nisam nijedan item kupio i pobjedili), a solo u eu1-10, jer su neš bolji od ostalih eu roomova, no i dalje sakaju.
hlr mi se neda uopče pokušavat joinat jer su uvjek full
ma eu16 je bio prvi nonladder room po redu (dok su eu1-eu15 bili ladder) pa se tamo kao dalo odigrat nesto malo bolje ovo ono, ali to je daleko od istine.
room je isti kao i ostalih 1000 europskih, samo sto ima malo vise mozda ljudi koji nesto znaju zbog tih glasina..
nop, 0 bodova za dotu. nema sanse da se vise idem patiti sa cro pro i kompanijom ruskinh/rumunjskih/brazilskih proeva
rusi i rumunji su ok.
problem je sto u EU sobama ima sve vise Azijaca i slicne ekipe <.<
kina, jordan i saudijska arabija efef
ali dobro ae, nije ni to problem posto hostam. :eyebrows:
Imam pitanje u vezi kupovine HoNa s njihove stranice. Dakle ja njima dam broj kreditne kartice i oni uzmu 30$ i ja dobijem key na email ili nekako drugacije?
prvo skines client, onda ides na njihovu stranicu i nades kupovanje accounta, moras prvo napisati ime, password, mail i tako to, onda te kasnije pita za ukucat neke brojeve sa kartice, i kad to sve uspjesno napravis dobijes potvrdu o transakciji. kad to napravis, moras otici u hon client, ukucati ime i password koju si na pocetku upisao, te mozes igrati
tnx
ja samo picim no stats igre
vam je prevelika konkurencija trenutno, guze me debelo, a vam i kad spusim nebrine me tolko :D
ja igram stats gejmove :D
izivljavam se sa ovim novim koji je ko sniper u doti :D ako ga pickaju pickam predatora i ownam ga xD
ja sam nekidan ubio boga u flintu sa doctorom na midu, jedno 3 puta sam ga ubio, naravno dok je mrtav gankam, te na kraju, otprilike 30.minuta, imam 12 2, od itema null stone, str pt, i jos nesto, nesjecam se sto je bilo.
sad vecinom igram inhouseve sa ln ekipom, vecinom sa dosta skillanim playerima, nekad ufidam zesce, nekad full rasturam
ajmo se skupit i skupa jedan game protiv nekih tamo
nick: chronos7 (nepitajte zasto -.-')
ja cu uzet pyromancera, al ak budem fejlao (promasivo stunn), isto nebunite jer na laptopu kad igram previse laga i zna mi izac iz igre, al vratim se ja :D
Ja samo stats on iako vecinom dobijem neki los tim pa opusimo ali ide na bolje.
jeje.= Citat =:
Izvorno postao hansi
kepasa paradox!?