Eto danas sam prešao single, super mi je igra, taman onak kao da sam pogledao neki akcić.
Oružje su fino sredili. Izgled, i pogotovo zvuk je puno realniji.
Printable View
Eto danas sam prešao single, super mi je igra, taman onak kao da sam pogledao neki akcić.
Oružje su fino sredili. Izgled, i pogotovo zvuk je puno realniji.
Nevjerojatno je kolko se taj engine dobro drži. Paše ovoj igri i svim codovima do sad da je to za popizdit. Nikad ne bih tražio bolju grafiku, dočarava baš ono kaj treba i to je to, AI neprijatelja je takav da imate osjećaj da je sve podređeno vama, kao da prolazite kroz neki poligon i uživate u onome kaj se događa oko vas, zvuk i VA su standardno odlični, cinematic trenutci u igri su odlični i treba ih biti još i više, takve stvari su budućnost interakcije u fps-ima, s tim da bi mi trebali imat malo više utjecaja u to. Kampanje uvodi neke nove elemente u cod žanr i to je pozitivno. Iako, bolji mi je mw2, jer više volim modern combat i setting, al u nekim elementima se black ops dobro približio bogovima u ex infinity wardu. Sve u svemu zadovoljan igrom, šteta kaj su malo zasrali stvar sa ovim trzanjem al kaj je tu je, igra je na kraju dobro prošla, što me iznenadilo s obzirom da je Treyarch kod mene na glasu kao amaterski developer.
Čujem da će jedan od idućih nastavaka biti u budućnosti, ako se to ostvari, mogu umrijet sretan.
8.4/10 od mene za sp kampanju i osjećaj u samoj igri.
= Citat =:
Izvorno postao Xero
koji procesor imas?
AMD Athlon X2 4450e.
Slazem se sa Xerom.Ja stvarno ne znam sto vi radite sa svojim racunalima pa imate lagove, ili su vam stara nekih 5-10 godina i mislite da mozete na njima igrati normalno.
Jaooo..sutra mi vjerovatno dolazi origigi...jedva cekam wager mečeve.
Pozdrav svima u studiju i reziji
Ja nisam imo niti jedan lag. Igram sve na high sa 4x AA.
Danas naručio igru pa če valjda doči sutra ili prekosutra.
Sutra dolazi igra, a ti igraš. WTF?= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Il je igra jedno dva tri puta zahtjevnija od MW2 što je po svim zakonima fizike nemoguće.
@GDra: Kuriona :pray:
Odakle si ga naručio i kolko si platio?= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Bazinga!
EDIT: Xero me prestigao.
Bazinga!
Naručio sam ga iz Algoritma(neda mi se ič do Zagreba,a još imam školu pa ne stignem) platio sam 395kn igru i plus 50 i neš kuna poštarinu(uzeo sam HP Express da mi prije dođe)= Citat =:
Izvorno postao Xero
@Xero
Bazinga[sup:1ezfrw1t]2[/sup:1ezfrw1t]!
Da ne bude spam, došao sam do 10-og levela i novi sistem playercardova mi se dosta sviđa,
bolje je od callsignova.
Bio sam kod frenda,igrao je black ops,igra izgleda sasvim dobro,a jel zna neko dali cu je moc pokrenuti na :
Athlon 64 X2 5000+
ati radeon hd 3650 512mb
2gb ram
??
M0upNuDNRSk
NUKE TOWN :)
Jebem ti život pravite mi zazubice s tim multiplayer klipovima :-x Da nema možda neka dobra duša koja bi mi giftala igru na steamu, a da platim za dvadesetak dana :(
jel se može ovo igrat na dedicated serverima kao i cod4:mf?
Da.
:D
to sam htio cut! :D fala
al ti svejedno nema piratije :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
pitanje vremena
uf kako je igra super, bome vrijedna 400 kuna :D
na mom danas tak-tak pc-u se dost dobro vrti, mrvicu zalaga ponekad na serverima sa malo losijim pingom, inace rula. i dosta je dobro balansirana igra.
Napravit ce cracked servere, samo sto ce steam izdat patch u roku od 3-4 dana, isto kao i za MW2
Igra na crackanim serverima je najveći razlog zbog kojeg nikad nisam pušio CoD naslove. Još od CoD 1 i CoD 2 nisam nikad sreo toliko trolova ko na domaćim crackanim CoD serverima. Bilo je paradoks da je nas nekoliko s originalima igralo na krekiranim serverima jer drugdje nije bilo domaće ekipe, a toliko živaca s bedacima nisam nikad izgubio ni prije ni poslije. Kasnije kada se oformila normalna ekipa i počela igrat CoD svejedno zbog toga nisam mogao, a još uvijek vučem "traume iz djetinjstva" :)
Black Opsu želim da nikad ne dobije krekirane servere, pa me možda vidite na serverima i nakon recenzije.
jel jos ko mozda narucivao s base.com-a
kaze mi par prijatelja da nisu dobili igru ni nakon 10 dana
Ja sam naručio. I vratili su mi novac nakon par dana.= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
Base Host je netko prijavio muriji, kao i ePlati. Sad su u banani. GoodBai ePlatinBaseHost, you did great job out there :boohoo:
ma ne base-host vec http://www.base.com/
Examining Call of Duty: Black Ops on PC
To ti je tak kad rade multiplatform igru, i onda kad je sređuju za pc moraju je downgradeat zbog ograničenja konzola, onda smiješaju sve i svašta i onda nastane đumbus kakav je nastao. Al ajde, patch je donekle riješio problem.
OH MY GOD :rotfl: :pray:
:rotfl:
Kad sam prvi put vidio ovo za MW2 mislio sam da je video imao originalni prijevod. :D
:rotfl:
Predobro napravljeno! :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
ahahah strgao sam se: )))
taj debeli je smjesan u svakom pogledu xD