ja volim slusat turbo folk
Printable View
ja volim slusat turbo folk
barem nisi prljav.
[quote=megalodon]Zato ti slusas metal i clan si MENSE :rambo:[/quote:378pfk7h]= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Je,slušam metal,ali član mense nisam.I rekao sam da su cajkaši glupe i pijane seljačine (uvjerio se nekidan),ali nisam spominjao metalce.Ljudi koji slušaju metal,rock,punk,funk,techno,house,rave,trance,danc e,rap,pop,soul,jazz,blues,klasiku ili bilo koju drugu vrstu glazbe se razlikuju,ima ih i pametnih,i glupih,i prosječnih,ali su cajkaši svi glupi.Činjenica.
fact: Terabajt vas sve owna sa jazzom, pravi đentlmen 8)
:pray:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
ne, sam jebem na tu spiku.= Citat =:
Izvorno postao Raz
HE HE.
zapravo slušam jedino od džeza milesa davisa. lul.
E da,jedina pogreškak koju je napravio je što je napisao "drugačiju".Cajke nemaju veze s glazbom,i svi koji vole glazbu ih preziru i mrze.= Citat =:
Izvorno postao loo
[quote=The Great Duck]E da,jedina pogreškak koju je napravio je što je napisao "drugačiju".Cajke nemaju veze s glazbom,i svi koji vole glazbu ih preziru i mrze.[/quote:3b2tavli]= Citat =:
Izvorno postao loo
Ako nekužiš, ja ti sigurno neću pokušavat objasnit. Vidiš da je i sam shvatio da se selfownao pa je ušutio...
Možda sam ušutio jer sam vidio da si ti retard kojem se neda ništa objasniti i da mi se neda sa idiotom raspravljati=
U jednoj rečenici se pitaš kako bilo tko može biti glup ako sluša neku vrstu glazbe, a već u slijedećoj da su cajkaroši glupi jer slušaju cajke. Bolje da šutiš jer stalno ispadaš glup.= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Hihihihihihih
Čim se počne sa vrijeđanjem, očito je da je ta osoba u krivu. No, kad bolje razmislim, ti nikad nisi ni pokušao pokazati da si u pravu...
Ajmo dosta svađe mir mir niko nije kriv kriva je krava ava ava ava (jel tako ide zaboravio sam ispravite me , ako nije dobro).
Hansi Kürsch- ta ti slika ne vrijedi jer bi se trebala koristiti na tebe.
Je, te rečenice ti se gadno sukobljavaju, to sam i ja napisao.
Govoriš da ne treba suditi ljude po muzici koju slušaju(govorio si za metalce) i onda iza toga kažeš da su cajke idiotizam i svi oni koji ih slušaju su debili.
I nemoj vrijeđati na forumu.To se ne smije, ako si propustio pročitati pravila.
Svi oni koji govore da su svi cajkaši debili su...primitivni.
Neda mi se svađati, tako da neću odgovarati bude li nekih vrijeđanja dalje.
I nemoj mi govoriti da pametujem, jer to i ti radiš.
Iznosim svoje mišljenje.
ono je kriminalno loš demotivational. humor za devetogodišnjake, možemože.
Mirko i Loo, nema riječi kojom bi opisao koliko me boli k***c što vi baljezgate...
"Rasprava" vam je tako jadna i besmislena, daj prekinite više.
Bičam po modernjoj Pop (anti) glazbi. Danas sam kod bake gledao onaj digi tv jedno sat-dva, vrteći 4-5 glazbenih programa. Ja u tom vremenskom razdoblju nisam čuo niti jednu kvalitetnu pjesmu (izuzev solidne D.O.A (Death of Auto-Tune)SJay-Z-a), sve je tako jebeno očajno bezlično, preproducirano, generično i puno patetično lažnih emocija. Sve mi je jasnija ona izjava Bob Dylana koliko se popularna glazba pogoršala u zadnjih 20 godina:
Naravno, izdana je hrpa fantastičnih izdanja u tom vremenskom razdoblju, ali mislim da se ovdje aludira upravo na popularnu glazbu, a najvjerojatnije na problem Loudness War-aSza koji je, vidi čuda, opet kriva pop glazba i pohlepne izdavačke kuće. Stoga, jebem mater modernom Popu, RnBu, Crunku, Rapu, prestanite više uništavat glazbu i kreativnost.= Citat =:
I don't know anybody who's made a record that sounds decent in the past 20 years, really. You listen to these modern records, they're atrocious, they have sound all over them. There's no definition of nothing, no vocal, no nothing, just like … static… Even these songs probably sounded ten times better in the studio when we recorded 'em."
1.Nije rekao ništa glupo,jer cajke glazba nisu.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
2.
Fixd.= Citat =:
Svi oni koji govore da su svi cajkaši debili su...u pravu.
67rc96joOz8
ovo triput owna cajke :D
GZThetyXss4
500 puta owna sve, kao i svaka druga njihova pjesma -.-
Isključujem se iz ove rasprave :D
Meni to saka... Ukusi...
Porasces.
E, slobodno fof-aj. Dosadan si više.
Nisam mislio nista lose, a i takve reakcije pokazuju da vjerovatno imas 12-13 godina.
Štulić ti saka.
Daj , nemoj više ništa govoriti oko muzike , ikad :(
smješan si :rotfl: Štulić i Azra su daleko od sakanja..... :nonono:
reci ti meni šta ti slušaš pa da vidimo jel' to šta valja
previše ja neprijatelja skupljam na ovom forumu :D ahhh... meni odgovara
Povlačim se iz teme, skočit će mi tlak na 50000/10000 :(
Ne kapiram zasto se ovakve retajnosti ne brisu odma jer sjebu temu.
te1nyK4Y ... re=relatedS:gitara:
ok da se vratimo na ontopic...bičam po izboru za miss/mistera pcpforuma...neke slike i postovi tamo izazivaju anafilaktičke šokove u 97% populacije
hahahahahaahahhahahah... :bravo:legendo! :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
E, dosta s prepucavanjem. Idućem ide opomena.
Bitcham o forsiranju prokletih CGI efekata u filmovima do te mjere da mi dođe povraćati. Dovraga, pogledajte stare filmove tipa Alien, Rambo 3, The Thing, itd i shvatiti ćete da upotreba animatronicsa i drugih "primitivnih" metoda daje puno bolji organski i realni dojam toga što gledaš, a ne ako CGI efekti koji se svi čine umjetni i sterilni.
Fak.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da, pretjeruju sa tim efektima. Dosta filmova više nema niti autentične lokacije, već samo zeleno platno iza glumaca. OK ako je film čistokrvni SF, ali inače je to pretjerivanje.
Pa cuj, puno je jednostavnije napraviti efekte na racunalu, nego trazit "pravu lokaciju" i muciti se s kompliciranom scenografijom :wink:
Al da, slazem se s vama. Dok se samo sjetim onih starih filmova kao sto je recimo Ben Hur... :)
Vezano uz ove efekte u filmovima, u novom je filmu "Gangsteri" (Public Enemies) upotreba specijalnih efekata i općenito rada sa računalom radi postizanja autentičnih lokacija sveden na minimum, večinom ih uopće niti nema. Naime, sve se snima na lokacijama na kojima se priča stvarno i dogodila, čak su i pucali sa pravim mecima iz pravih Thompsona. Sve to spada pod razloge zašto mi se taj film toliko dopao. Recimo... kako je film sniman redom, po stvarnom toku događaja, na red je došlo i snimanje lokacije na kojoj su se John Dillinger (Johnny Depp) i ekipa sa kojom je pljačkao banku sakrili nakon pljačke iste. Riječ je o lokacij, jedan motel u šumi, na kojem su bile rupe od metaka koje su ostale još od prave borbe. Dakle, sve je snimano na autentičnim lokacijama i putovi glumaca su također isti kao što su bili i ljudima koje oni glume (bježanje kroz šumu od murje, mjesta sa kojih su pucali u određenim situacijama, mjesta na kojima su se sakrivali, načini na koje su pucali i iz kojih su oružja pucali... itd.).
Sam grad Chicago je izuzetno vjerno prenesen - sve je "vračeno" u prvobitno stanje... trgovine su su apsolutno identične onima prije 80 godina, čak su i proizvodi iz tog doba na policama i u izlozima. Pretpostavljam da o autima na cestama niti ne trebam govoriti, tu su svi modeli iz 1930. godine, tipa: Auburn, Buick, Cadillac, Chevrolet, Ford, Hudson, Lincoln... Radi s o jednom izrazito kvalitetnom filmu, u svakom pogledu, kojeg preporučam svakom.
Bicam po losem AI-u i prastarim cheatovima... :(
bičam po AI-u iz 1997 u AoE kojeg pobjedim unutar sat vremena
Mrzim sobna vrata sa staklima. Od djetinjstva me prati nesreća sa istim. Vrata 2 ja 0 =( Sjedim sav izrezan i krvav =( sranje
Proletio si kroz njih ili? :o bičam po suncu, glava me boli.