ta igra ima veze s londonom jedino po nazivu valjda... doduše nisam došao do kraja tako da se mozda neki landmark kasnije i vidi, ali igra je... ma, nije vrijedna da opce pisem u ovoj temi... zbogom= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Printable View
ta igra ima veze s londonom jedino po nazivu valjda... doduše nisam došao do kraja tako da se mozda neki landmark kasnije i vidi, ali igra je... ma, nije vrijedna da opce pisem u ovoj temi... zbogom= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Hellgate Tokyo sam nešto vidio. Oo
Sjećam se kad su prve najave i traileri došli, igra je izgledala fakat obečavajuće al evo, ispalo je drugačije. Igrao je jesam, al sam nako nekog vremena odustao jer nije bilo apsolutno ničeg zanimljivog da bi me tjeralo dalje. Šteta.
tipican primjer igre koja je preko trailera obecavala puno, a dala je samo 10% ocekivanog.
True evil never dies. :)
Hellgate To Reopen In The West, For Real This Time
They must resurrect the game from scratch then...
Btw Arbiter imas zakon sig. :thumbs2: :rotfl:
[center:o9py3pe9]
http://hellgate.t3fun.com
[/center:o9py3pe9]= Citat =:
T3 Entertainment, Redbana and HanbitSoft today announced the return of Hellgate to North America. The game will launch as a free-to-play MMO in closed beta from June 3rd to June 5th. A full launch is expected later this year.
Players are invited to return to Hellgate this June to fight for the survival of the human race. Join a party online to fight against evil with a team or play solo if you’re brave enough. Choose your character from six different unique class types and prepare for battle against creatures from hell. Arm yourself with a wide variety of weapons and armor and dismantle the ones you don’t need to obtain rare scrap metals. Enhance your weapons with upgrades and relics to have the best chance of survival.
When Hellgate returns, you better be ready. Information on beta access will be announced soon at: http://hellgate.t3fun.com
Ma gotovo je to. Oni su imali svoju šansu i profučkali su je. Diablo 3 sad izlazi...
ja sam volio ovu igru,cak sam docekao shut down servera...jedva cekam da je zaigram opet.
Sigurno ću opet isprobat ak će fkt bit f2p. Meni i nije bila TOLIKO loša na kraju krajeva.
Skinio,isprobao, dost mi sviđa igra. Mogo bih se zadržat neko vrijeme. Na stranu to, trebaju debelo poboljšat servere. Meni uglavnom ne laga,al to je zato što su texture kod svih igrača srozane da nema laga, pa zato grafika zna malo suxat na nekim mjestima. Nadam se da će to popravit, već su najavili poboljšanja.
Znači isplati se skidati?
samo sto sad se nesta ne moze konektirati na neki njihov kao server
jel itko zna sto se desava?
Završila ti je closed beta,koja je zapravo bila open beta. Prosurfat ću pa vidjet kad kreće open,al trebala bi uskoro.
EDIT:
Ajmo momci, napravimo guild i osvojimo te nagrade. Zbilja ne bi trebao biti problem ovo osvojit :D. Ako ste zainteresirani, ja mogu u roku par minuta napravit forum, pa tamo možemo raspravit o idejama.
ja sam za, svejedno mislim poceti igrati
Evo,napravio sam forum:
http://ninthgate.mmoguildsites.com/
Tko je zainteresiran,nek se registrira tamo.
Za sad sam nazvao site/guild The Ninth Gate. Stavio sam temu u forum o imenu pa tamo predložite svoje ideje ako bi željeli drukčije ime.
Čak i ako ne namjeravate puno igrat Hellgate, pridružite se forumu makar da dobijemo na broju, veće su šanse da ćemo osvojit nagrade. Vjerojatno ce i nekoliko mojih frendova se pridružit, pa ajte i vi :D
jel se zna kada pocinje nova beta?
Ne, ali bi trebala brzo.
Retrospektiva za singleplayer dio igre.
http://www.edge-online.com/features/the ... te-london/
= Citat =:
The game ended up selling just shy of a million copies – more than respectable for a first-time developer, but not nearly enough to recoup its development costs. “It did OK,” Schaefer judges. “But we really needed that last six months of polish, which is what Diablo had. It’s becoming rare in this industry, because everyone’s in a hurry to recoup investments.”
The game was patched in January 2008 to add a Stonehenge hub are and new missions, but the demise of Flagship saw Hellgate servers facing shutdown after January 2009.
Всем привет
у меня возникла такая проблема,сначала я установил немецкую версию игры потом удалил ее не понравилось потомучто не было поддержки русского языка и в локалке нашел русскую версию но при повторной установке через daemon tools возникают ошибки
c.programsfiles .flagship studios. hellgate london.и файл launcher exe
я его вставил как написано в ошибке потом появилась другаю за ней еще одна,потом я все таки избавился от ошибок и при установке уже не ошибки а черный экран
что делать?
A već se ponadao da dolazi nastavak