Izvorno postao LorlonWarrior
Ok bio sam kod tete za uskrs i spavo kod nje u drugom gradu na drugom mjestu u drugom krevetu i majkemi mioje, ovako čudno nikada nisam sanjo
Vjerojatno ću biti optužen za izmišljanje ali zaboli me
Ali ugl meni iskreno evo najčudnji san u neko vrijeme, i skratit ću ga
Znači počelo je da je bila utakmica Vukovar-Hajduk na nekoj plaži na Dunavu gdje su svi bili sretni jer je Hajduk vodio samo 4:2 a Vukovarcima je bio cilj da što manje izgube. Ja sam tu u međuvremenu našo neku lopticu veličine zrna graška koju kad metneš u vodu ona nabubri tolko velika tako da moš s njom igrat pravi nogomet zapravo. Ošo sam dole na obalu Dunava na neki fos i sreo nekog Njemca koji mi je pričo neš na švabski o toj lopti i reko da zapravo može poslužiti kao žvakaća isto. Tu je prošo neki brod i odjednom su se stvorili valovi na Dunavu i cijeli se taj fos počeo mrdat. Odjednom se stvrio i moj frend koji je upo u Dunav i potonuo u valovima. Odjednom je počela i kiša padat i oluja rokat i ugl nevrijeme navalilo. Ja sam skočio za frendom da ga spasim i nekako ga izvuko ugl na taj fos al kad smo izašli već su svi pobjegli jer su valovi bili ogromni i cijeli se treso i ono, stvarno je vrijeme bilo užasno. Jedni ko je bio na tom fosu je neka ženska obućena u neki čudan kupaći u kojem je polugola bila i ja joj počeo srati da se tera s tog fosa jer će poginut ako ostanei a ona se meni nasmije i kaže da je tek sad svjesna zašto je to Svjesno more (valda je na Dunav mislila) svjesno. Svašta. Tu smo ja i frend pobjegli negdje gore i našli se s trećim. Odjednom smo skontali neke stolove pokraj nas i tamo vani di smo bili i skontali da je to zapravo neka birtija. Sjeli smo i naručili svijetlo točeno pivo za 6 kuna ali si dobio zapravo 0.4 litre a ne po litre ko inače. Tu sam ja nakon nekog opijanja ošo pišati iza u kut neke zgrade ali kad sam došo tamo, zapleo sam se u paučinu i počeli su pauci po meni skakat. Ja sam se tu usro i nekako ih otreso i zvao frendove da dođu vidit. Na kraju smo skontali da je taj pauk koji me zaskočio veličine ljudsk šake. E sad valda sam se napio, al ugl znam da sam samo htio otići u neki stan koji je mama imala ali je rijetko išla u njega. Htio sam ići u njega jer me tjeralo srat. U tom stanu je zapravo bio živio Hitler i tamo su bili svi njegvi zapisi, knjige i stvari. Ona je to držala kao muzej taj stan i puštala tamo posjetioce i tako zarađivala. Ugl ja sam nekako ušo u taj stan i počeo tražiti WC. Stan je bio jako uzak i klostrofobičan zapravo. Našo sam WC gore na katu i kad sam ušo, nije bilo WC šolje već je bilo samo na po prostorije onak rupa na podu. Konto sam si nema mi druge, morat ču čućit i iskenjat se. E sad ne znam zašto, al sam skinuo čarape i odjednom sam vidio na podu na pločicama scenu kako se biljke iz Plant VS Zombies bore protiv Black Dragona iz Heroesa 3. Black Dragon se nekako namjerno raskomado na pun k dijelova koji je svaki posebno napado te biljke kojih je bilo puno. Al meni se taj prizor nije svidio tako da sam tim bosim nogama počeo gaziti taj prizor koji sam vidio na podu samo što nisam više vidio noge kako treba nego sam vidio svoj kostur od nogu, ko da sam imo rengen pogled. Ugl kad je to prošlo, taman me tolko jako natjera srat da se userem jednim dijelom u gaće. Ništa, skinem ja tu i gaće i skinem se cijeli gol i onak čućnem i počnem kenjat proljevčinu koju sam imo. I taman kad krenem, neko dole ulazi na vrata i ja se izbediram. Čujem kako se penje kad ono počne otvarati vrata od WC-a i uđe jedna ženska i vidi me golog poluusranog kako čućim i serem. Ja ju nekako otjeram napolje iz WC-a i skontam da je vani njih jedno 7 ženski koje oće provalit vrata i gledat me kako serem da me sprdaju. Ja tu nekako uspijem držati vrata onak gol da ne provale i tu dođe onaj frend s početka sna i rastjera ih. Ja ga zamolim da mi pričuva ulaz dok se ne iserem i on se složi. I tako on meni čuva ulaz i odjednom ode, al ja to nisam znao. I u tom trenu odjednom uleti nih 7 ženski i stanu gledat u mene a ja se skamenio i kako sam čućo samo sam osto skamenjen tako gol - usran. I sad jedna od njih je rekla nešta kao da izgledam ko lik koji je izmislio Švicarski Sat (Rolex valda) i svi si se složili. Odjednom je počela dolaziti masa ljudi i gledati mene u tom muzeju-Hitlerovom stanu i svi su komentirali kako sam ja isti ko taj lik i svi su me počeli zvati "Švicarski Sat". Od onda ja stojim skamenjen u tom muzeju i služim kao kip "Švicarskog Sata" za atrakciju ljudi a zapravo čućim gol i usran u pozi taman da počnem srat.
Sanjo sam stvarno svašta, vidjeli ste i sami al majkemi ovakvu neboluzu još nikada nisam bokte mazo