Meni waw ne paše i sumnjam da će se to promijeniti.
Printable View
Meni waw ne paše i sumnjam da će se to promijeniti.
meni se cod 5 cini super igra sam nevjerujem da cu ju puno igrat jer imam 40 fps i na max i na min detaljima
A sta bi ti? Sasvim dovoljno za ugodnu igru.
ma ljudi prebrzo odustanu...evo, ja kad sam tek probo cod4 bio mi je uzasan...no malo sam se natjero jer znam da je objektivno gledajuci dobar, stvar je samo da se treba malo priviknut...normalna stvar...isto je i sa cod5, grozan je bio, a sada nemrem izdrzat da dodjem doma da zaigram :D
tak i ja...= Citat =:
Izvorno postao lolac
mozda da imam 100 fps-a min. ko na cod4...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ono vau osjetit ces to malo FPSova. Ionako ti monitor nije sposoban prikazati vise od 75 Frejmova.
nemoj vise rideru.
i saw it
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ws_XP_BSOD.png
hebo takvu igru... igram mp, lagga ko u prici, ping ne pada ispod 100 nikome na serveru, malo pise connection interupted i onda ovo gore... uzas...
To ti je BSOD (ako se nevaram) ugasio ti ga je da bih zastitio kompjuter od nekog ostecenja.
Eto CoD je nakon cetvorke postao jedna od najptimiziranijih igara a vec sa iducim jedna od najneoptimiziranijih :(
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
ak si to zakljucil iz screen-a, nije moj, na wiki sam ga uzel...
a i na svim serverima na kojima sam do sad igral, ping nikad nije bil ispod 100... nije da se nemoze igrat, al svako malo mi je connection interupted... a s tim je nemoguce igrat...
http://images.google.hr/images?rlz=1C1G ... a=N&tab=wi= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Bugovi, bugovi, bugovi...= Citat =:
a i na svim serverima na kojima sam do sad igral, ping nikad nije bil ispod 100... nije da se nemoze igrat, al svako malo mi je connection interupted... a s tim je nemoguce igrat...
Vjerujte u patcheve.
Rideru, molim te prestani.
Inace igra je kriva za visok ping? Nikako nije server?
igrao sa zombijima hehe
sačmom ih kidaš :)
Ma, ne znam. Cod 4 je bar imao odlicnu pricu, a ovaj novi samo nabacuje misije bez ikakve posebne price. Samo povijesne bitke koje su prenagnute, vazno je da sve blijesti i da ne prodje ni sekunda bez eksplozije. Ako ikad dobijem epilepsiju, to ce bit zbog ove igre :D
A samo dajem primjer. Ako nije ispravite me= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
E pa bas da su svi serveri krivi zbog visokog pinga :/= Citat =:
Inace igra je kriva za visok ping? Nikako nije server?
Pa na istim serverima se vrte i cetvorke pa nemaju tolko visok ping.
ili server ili provider je kriv, nikako tvoj kompjuter.
= Citat =:
Izvorno postao mronki
Patch je ovo ispravio :D
Jel zna ko di se nalaze save fileovi?
Odi u games explorer,desni klik na ikonu i klikni saved games.
meni je loš do bola..
CoD2 je najbolji i kao što vidimo opet ima najveći broj igrača...
ja...sam sam doso do 7.lvl, sa frendom do 12...nisam dugo, par rundi sam...
CoD2 ima najveci broj igraca, lol daj nemoj me nasmijavat.= Citat =:
Izvorno postao SuperiorEEE
http://www.xfire.com/
1.WOW
2.COD4 MP
3.COD2 MP
4.COD5 MP
5.CS:S
6.COD5 SP
ane...i Kenane čovjek nije tako daleko od istine...samo nekih 2 000 000 igraćih sati...
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
hm da , cod4 je vani vec godinu dana , cod2 je vec par godina vani a cod5 je 5 dana vani , toliko o tome , i xfire nije dostojan mjerenja , odi na game monitor pa vidi....
x fire mjeri po ljudima koji koriste x fire...
a da je cod 5 smece, koje svejedno igram, smece je... lol
mislim, stavit onaj neki gun pod bolt rifle a sniper je ne koji nejdu attachment-i...
i second chance (aka last stand) traje tak dugo dok te neko ne ubije ili digne... meni super, nekima glupo...
tenkovi su i vise nego suvisni...
ja sam downo cod 5 cim je izasao inst sam igru i kad bi upalio bi mi bio crni ekran i cuo bi sam zvukove.... gledo sam po netu al sam digo ruke od toga jer ionak mi grafa ne prelazi minimum... na interliberu u nedjelju (danas) je na jednom kompu bio cod 5, jedan od ona 2 dobra di je bio i quantum of solace ak je neko bio, i malo sam igro SP par misija, cini mi se dobra igra ima nekih malih propusta al najvise mi je glupo kada te japanac napadne s bayonetom stisnes v i ubodes ga nozem, prvi put je bilo zabavno, aide, i drugi put al kasnie postae sve gluplje i gluplje mogli su to bar malo kompliciranije napravit :S, neojte sad mislit da mi se ne svida igra igro sam je jako malo tak da nemrem zakljucit al oruzja su dosta promienjena po meni, sto se tice izgleda... a i uzitak mi je isto bio pokvaren posto nie bilo sluski il nes pa sam moro bez zvuka igrat :(
MP jos nisam igro al cu ga valjda uskoro zaigrat u igralki... tolko o tome...
P.S. vidio sam onaj zombie mod cini mi se predobar, jel igro ko tai zombie mod?
1. makni ovaj 200kbps dio protiv pravila je...
2. zombie je perfektan, jos kad igras co op s frendovima je uber dobar ^^
Šta pljujete po 5 ?
Nitko jos konkretno nije naveo zašto nevelja!
Svi vi pricate " igra nevelja ", "bolji je cod4" i sl.
Recenzija:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=287&select=18
jučer sam je nabavio i prešo sam pola single playera, igra je fenomenalna u svakom pogledu, i nije mi jasno zašto se pljuje po njoj. Inače, više mi se sviđa drugi svjetski rat nego moderno ratovanje (kao tema igre).
Igra je odlicna i zbilja jedna od najboljih ww2 pucacina ikada napravljena. Zakon mi je multiplayer i to sta su preuzeli perkove itd. od cod4.Ali ipak meni je cod4 bolji jer vise volim modern warfare nego ww2.
3 pit sam preso vec...zadnja misija zadnji tren igre kad osvajas berlin, coece e, ko da sam fkt tamo i ko da sam pokorio nazie, fkt odlican osjecaj :D
nisam igrao ovaj nastavak, ali definitivno smatram da i nije odlican kao CoD4, barem meni
ide mi vise na zivce forsiranje WWII, nakon silnih Medal of Honora, Brothers in Arms, Call of Dutya i ostalih igara manje vrijednih spomena
a cuo sam da je i skriptirana do bola te da se sve svodi na napucavanje i napucavanje, dobro jeste i svaki cod, ali to u modern warfareu je bilo barem pametno osmisljeno
jos je zahtjevnija od cod4 od kojeg uzima i engine, a kad sam cuo da mnogi imaju problema s igrom po njihovim sluzbenim forumima...
iz aviona se vidi da igru nije radio infinity ward
no da je dobra igra... u to ne sumnjam, ali ocjene preko 90% za ovakve igre mi idu na jetru
= Citat =:
Izvorno postao Del@
Znam da ovo možda ide u zabranjeni dio,ali mislim da je dobar dio tih ljudi skinuo piratsku verziju jednog "poznatog teama"
koji je u "svojoj" verziji nesto gadno zafrknuo.... :(
ne ne
crashanje, problemi s directx-om, sporo loadanje, crni screenovi itd na koje su izdavaci odgovarali formatirajte hdd, reinstalirajte windowse, nema sta :thumbs2:
zato sam i rekao na njihovim sluzbenim forumima
a i izdavanje patcheva od 300mb odmah nakon igre govori sve.
u krivu si, ja sam instalao igru bez ijednog erora i prešao je bez ijednog crasha.... zato što imam org igru , a ovi koji imaju erore su skinuli piratsku igru i kupili samo cdkey orginalan...
= Citat =:
Izvorno postao Del@
To govori da ljudi brinu i onima koji nisu kupili igru...
ah, dakle, kad bi izdali 200 patcheva to bi trebalo znaciti da proizvodaci brine o igracima? :pray:
:thumbs2:
to bas govori o proizvodaci, izdavacima a i o igri i njihovoj kvaliteti
jedini problem koji ja imam ali i dosta drugih kao što sam vidio na netu, je problem prilikom creata online profila --- uvijek me vraća da ga opet napravim iako sam napiso ime.
= Citat =:
Izvorno postao Del@
Da.Svaka igra će imati bugova,posebne tek izađle pod otkriljem EA s puno sadržaja...Da ne kažem da u nekim igrama ispavljanjem 1 nastane 150(AoC).
Igra je solidna. Nije savršena, ali solidna. Najbolji su novi zvukići za shotove, po meni malo realniji nego u prijašnjim nastavcima. Najsvjetlija točka je lijepo izveden coop mod, zombiji i kampanja. Ostalo je više-manje copy-paste na novi engine. Eto, to je igra ukratko i objektivno. Naravno, mogli su tu stavit gro dodatnih stvari da ne izgleda ovako rip-offski nedovršeno, ali kad već planiraju štancat jedan cod po godini tako valjda i nalaže marketinška logika... ne može isto ispasti iz bljaktivišna i iz nekih entuzijasta developera...