-
Re: Airsoft - HRVATSKA
Nisu me zaustavili nego su prosli kraj nas. :P
I ajde mi objasni koja je razlika izmedju springera kojeg kupis na trznici i pravog airsoft springera? Po meni su skoro isti,samo sto je airsoft malo jaci i kvalitetniji,ali neshvacam zasto onaj od 50kn smijem imati,a onaj od 400kn ne?
-
da dobro si to rekao snowman i ja se pitam neznam mozda zato sto oni na trznici nose ime airsport a ovi nose airsoft stvr. nezz ringo de ti reci kad se bavis time!?
-
Zato sto je tu razlika u izlaznoj snazi projektila
-
da ali do kolke izlazne snage projektila bi mi smjeli koristit nezz dali je ono sta sam reko ispod 300 fps-a tocno?
-
PUska je puska. Ispaljuje projektil iz cijevi pomocu stlacenog zraka,nije li tako?
-
-
alo ekipa ako bi mi netko mogo izracunat kolko bi ovu pusku platio sve zajedno s carinom shippingom i to sve:
http://www.airsoftpost.com/product_info ... s_id=23896
-
-
jesi ti siguran za to?
ipak je to malo previše za jeftinu kinesku repliku neznam sta si ti to toliko racuno sve da je ispalo 3 puta veca cijena od same replike i nesto metaka?
ima li ikakve mogucnosti da mi ne naplate carinu i sve to ako ima mozete libodgovorit u postotcima lp..
-
Sansa da ti ne naplati carinu je 1:900000000. Ako te to tjesi,a u najgorem slucaju ti izadje oko 800 kn,kao sto ti je vec napisao lik,ali nadaj se boljemu.
-
a da mi ne naplati carinu ima li icega drugog sto bi mogo gledat da bi me ispalo malo vise npr cito sam neka taksa biljeznik i sve to i kolko bi me otprilike doslo s postarinom u najvjerojatniji postotak?
-
Ako narucujes online,mislim da trebas platiti JCD (Jedinstvenu Carinsku Deklaraciju,ispravite ako grijesim) . Nezz kolika je,ali svejedno ti treba fina svotica novca.
BTW,mislim da JCD moras osobno doci potpisati.
-
brijes da bi trebao na granicu potpisat za to malo smece?
-
DA,koliko sam cuo i procitao.
Ajde ti lijepo jos jednom obidji ovu temu i procitaj par postova,moze?
-
Hajte lijepo obojica prestanite filozofirat i pricekajte 18. pa onda se idite ganjati po sumi
-
omg vise bi potrošio goriva nego bi to samo platio...
-
Kolko sam se ja nasmijao zadnjih par stranica..... :pray:
-
-
= Citat =:
Izvorno postao bexocar
sta je smjesno?
Ti si dječače.
-
-
Bok ekipa.
Ima tko iz Zagreba ili bliže okolice voljan posuditi airsoft pljuce za photoshooting? Neće se pucati iz njih ni ništa slično, samo mi trebaju rekveziti koji liče pravom oružju maksimalno moguće :)
-
Moj brat ima jednog plastičnog...
-
-
Danas posebno neka obiteljska atmosfera na forumu.
-
Da, molim se svaku večer da ga pojede garmišpartenkirhenski monstrum.
-
-
pozdrav,zanima me jel je netko ikad narucio iz EVIKE i jel bilo kakvih problema?