Zna li tko koju dobru browser-based igru tipa OGame s fantasy settingom?
Printable View
Zna li tko koju dobru browser-based igru tipa OGame s fantasy settingom?
jesi probao bitefight?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
momci mislim da sam naso onu igru,zove se stunt gp, a evo i link na official web site http://stuntgp.team17.com/Snadam se da je to ta, jer ja sam mislio na tu igru :wink:
Probat ću,ali ja bih rađe nešto s orkovima,elfovima,patuljcima...Ne mora biti baš tako,ali u tom stilu.= Citat =:
Izvorno postao Duh
probaj ovo http://www.ba.gladiatus.org/
nisu orkovi al je nesto slicno
imas neki trivian
tnx= Citat =:
Izvorno postao SinCr0
to je ta barem zasada!
bum ju pokušao naći, a sada imam ime ^^
Dajte mi pokoji dobar singleplayer FPS, a da nije:
NOLF
NOLF2
THIEF
THIEF2
THIEF3
SOF
SOF2
SOF3
MOH:AA
MOH:B
MOH:S
MOH:PA
"MOH":A
CB:UNDYING
CRYSIS
COD2
COD4
Nemam osobnog iskustva s ovim igrama,ali vidi koja od ovih ti je dobra:
Far Cry
Brothers in Arms:Road to hill 30
BIA:Earned in Blood
BIA:Hells Highway
Serious Sam & 1st i 2nd encounter
Serious Sam 2
Doom 3
Znam još da postoji jedan SW FPS koji je uglavnom poljuvan,i jedan koji je hvaljen,zovu se Battlefront i Republic Commando,ali ne znam koji je koji.
Ako ćeš stealth,probaj Hitmana ili Splinter Cell.
probaj FEAR .jako dobra igra
BioShock???
Bioshock igrao, ne da mi se
Far Cry je zamoran
Republic Commando prošao
E vidiš, FEAR bi mogao, moram do frenda po DVD, đubre ne vraća.
Serious Samove sam prošao negdje 200 puta svaki čovječe
DOOM3 sam prošao 2 put.
call of juarez,max payne,gun
uzmi si i extraction point odlicna je igra
Quake 4,GRAW,GRAW2,Rainbow Six serijal,S.W.A.T. 4...
Deus Ex
ma soldat makar igra nije iz prvog lica
CoD1
quake 2,1,III arena
Ne saksa ako prije nisi igrao nijedan F.E.A.R.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ljudi, imam AMD Duron 1300 mhz, 256 rama, ATI Radeon 9000 64 mb. Oću neki dobri rpg, strategiju ili nešto slično (volim Morrowinda, Settlerse, Warcraft, Lord of the Rings). Pogotovo pomagajte za igrice di se bira sve živo, klasa, dobar/zao, di se unaprijeđuješ i to, i one di se kolje mačevima i magijom. Te, ako ima neka dobra nacrtana, tipa The Curse of Monkey Island.
Fable ti je dobar RPG sa onime što je navedeno :D
tražim neku dobru igru za lan posebno nešto di mogu surađivat sa frendom..
Da, i siguran sam da će letiti na duronu. -.-v= Citat =:
Izvorno postao Jopax
možeš probati Armies of Exigo
Fallout, Baldur's Gate :pray:= Citat =:
Izvorno postao Regnikolarna Deputacija
Red Alert (oba)
Ground Control 1 :pray:
Battlezone 1 i 2
Fable mi se sviđa po onom što sam vidila i čula, ali odem na site (od microsofta, službeni) i piše masu o videu i doli piše da "moja grafička ne podržava minimalne video zahtjeve, bla, bla". Je l lažu? Jer nekad piše da mi nešto neće pa mi na kraju oće.
E, da, što je s diablom? Je l to valja?
I bez uvrede za sve, ali ove koje ste mi dali nisu previše po mom (osim fallouta). Više volim radit 50 konjanika i 100 strijelaca nego 20 tenkova i 200 marinaca.
Hvala, Hellboy.
Sad samo treba to nabavit, nadam se da će to bit skoro.
:bravo:
Meni Fable na integriranoj sa 128 VRAM-a, 384 Mb RAM-a i celeronom od 1.7 GHz na mediumu šteka samo kod otvorenih prostora i većih okršaja i spellova, ali ništa neigrivo. :D
a i nema smisla igrat exp ako nisi odigrao orginal= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
to bi skužio da si igrao po redu :wink:
trazim igre koje mogu vrtiti na integriranoj grafickoj , 1gb rama i celeronu na 3ghz , dok mi ne stigne nova graficka da nesto igram , od žanra nek bude akcija , strategija i utrke neke
trazim neke logicke igre, po mogucnosti od reflexive arcade, koje su vama dobre i zarazne... skinul sam jako puno onih arkanoid tipa igri i odlicne su... skinul sam i threepeaks, odlican je...
i zanima me dal za komp postoji neka igra tipa mercury meltdown za psp, kula world s psx-a il takve neke logicke?
utrka!= Citat =:
Izvorno postao pimp
Stunt GP
zakon...
doggy probaj s lumines
tražim neku igru,al da bude što brutalnija i krvavija s tim da je pokupila dobre ocjene
traži starije klasike tipa diablo, system shock, deus ex, baldurs gate.....= Citat =:
Izvorno postao pimp
Doom?= Citat =:
Izvorno postao BLOODdemon
Blood 1, 2= Citat =:
Izvorno postao BLOODdemon
Soldier of Fortune 1, 2
i nepravedno zaboravljena igra Kingpin
Ovako,imam puno dilema,dal da uzmem beowulf,orange box,NFS:pro street,GTA: srbija...Ugl,neznam koju igru da uzmem jer nemam nis igre dobre za igrati,a kupio bih neku igru za koju bih znao da je dobra,pa vas pitam,koju igru bi mi vi preporucili?? :kill:
Od navedenog je samo Orange Box igra.
Vidi,ja mislim da nije,btw,ne od navedenog,nego,mislim se koju igru da uzmem,jer,zelio bih neku koja je malo duza nego CoD 4 ili tako nesto,ja bih volio da mi se preporuci koja bas dobra igra...Al da je FPS ili RPG :twisted:
= Citat =:
Izvorno postao bonesplitter
beowulf-sranje,tipična igra po filmu
orange box-kupi ili be afrai of the gods
nfs:ps-not good
gta:srbija-wha?ako referiras na gta 4 to ti nija izaslo
gta:srbija je mod za gta sa.