:(
Printable View
:(
Nisi se probudila vjerojatno.
Telekineza u snu? Inače, ne potcjenjuj sposobnosti čovjeka u sleepwalking modu. Hodanje u snu nije nipošto povezano sa sanjanjem, dok se snova sjećamo, hodanja u snu nikada. U snu se ljudi znaju kretati jednako precizno kao da su budni. Nije nemoguće da si donijela cijelu stolicu sa knjigama.
Nego da se ja malo vratim na LD-anje. Moram vas pitat još neka pitanja.
Ova metoda mi je definitivno najbolja i najjednostavnija dosad, ali ne napredujem, i muče me stalno isti problemi.
1. U kojem položaju čekate LD? Ponekad bih se htio okrenut potrbuške pa tako ući u LD, ali sam skužio da mi ide samo ležeći na leđima.
2. Uspijevam se bez problema suzdržati od povremenog češanja, namještanja i sličnog, ali moram gutat slinu s vremena na vrijeme, i to jednostavno ne mogu kontrolirat. Taman kad osjetim nekakve znakove blokade moram slinu progutat i padne sve u vodu.
btw, opisali ste paralizu kao težinu na prsima i udovima. Večeras sam probao, i da, osjećam to, ali bez obzira na taj osjećaj kad god mi padne na pamet mogu pomaknuti bilo koji dio tijela.
poslusas prije spavanja, mozes i za kompom, ali cim zavrsi sto prije u krpe :) Doduse najveci efekt bi bio kad bi bila zamracena i izolirana soba ali zbilja nije potrebno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A sto se tice sleepwalkinga, moguce je! Moj brat bez problema mjesecari i ide na WC, cilja u skoljku ko da je budan, istina - prvih par puta kad sam ga skuzio, dozivao sam ga imenom i jednom mi je doso pored kompa i skoro popisao masinu!!! ^^ stjero sam ga onak odmah u WC! A komunikacija dok sleepwalka nije moguca, ak ga nesto pitam, samo promrmlja i zazuji dalje.
p.s. Spava na krevetu na kat bez ljestvi
Pa to, ja sam se isto znao prošetati po noći kad sam još imao krevet na kat, bez problema sam se spustio i sve. :D
Kažem vam, vjerojatno se nije uopće probudila.
San...HH.
INače, kameleonče...mnogo ljudi muči taj problem gutanja s WILDom.
Bit će ti lakše ako se okreneš potrbuške, lakši protok pljuvačke/sline, ali više od toga sam moraš masterat.
To me malo muči, jer mi se čini da mi je neusporedivo lakše WILDat na leđima. Možda mogu kako namjestit jastuk. Ili ne piti ništa satima prije spavanja :(
Svima drugčija poza paše, probaj kako hoćeš...zapamti, ovo nije samo tebi...in fact, ovo je NAJVEĆI problem kod opuštanja u WILDu.
lucidni snovi i sanjanje opcenito su puni iznenadenja. Ja sam gotovo siguran da sam postigo out of body experience prije par tjedana na 10ak sekundi. I 2 puta mi se dogodilo da sanjam "buducnost" odnosno tocno zapamtim tu kratku scenu(pola sekunde ili sl.) i kad to vidim siguran sam da nije deja vu i gotovo mogu rec kad sam to sanjo... uff kako bi mi pasalo da vidim rezultat koje tekme :D
Pa da, to i je definicija deja-vua.
Sanjaš i vidiš to.
Precognitive dreams...
Mene to gutanje sline nervira, taman se opustim, nepomičan, nekako ignoriram kad me svrbi... i onda moram gutat slinu, inače me "guši".
I još uvijek ne mogu razaznati kad ću zaspati a kad ne, trebam pomoć :(
Šta nije deja-vu moždani lag?
Boz :)
Još se sjećam te izjave :)
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
nope, deja vu je kada vidis nesto i onda ti mozak bude glup i zaboravi da si vec vidio pa kao opet vidis, ima neke veze sa tim kratkorocnim pamcenjem, ali vratimo se na temu
odustajem, pokušam nakon tisuću godina pitati nešto osobno, nadajući se kako barem ovdjeSnetko shvaća da nemam 12 godina i ružičaste naočale, niti manjak znanja kao podlogu za ono što pitam bez forsiranja terminologije....
ali ne...
nikako, nezainteresiranost :|
eh, ovo me začudilo, više od stolice...al' eto.
8)
ja ti kazem da je to sleepwalking, a ti reci sto hoces, znas moguce je da nisi cijeli stolac digla odjednom nego si mozda lijepo slozila knjige pa kasnije prenjela, kazem ti, sleepwalking je cudan...= Citat =:
Izvorno postao Dania
(Evo još jedan dokaz da trebam odustati)
Zašto misliš da ne znam što je?
Kad sam ja to rekla da podcjenjujem sleepwalking?
Rekla sam da nije zato jer ZNAM. Čak sam to i ponovila par puta,
zašto sad misliš da ne znam o čemu pričaš?
p.s. podsjećate me na zaposlenike u GOTOVO SVIM IT prodajnim centrima...ali skroz :(
Oprosti(te)...niste vi krivi, nhf :oops:
:?
Ja isto kažem sleepwalk Ljudi se nekad znaju obući i izaći van ono kao da su budni. Za dodatne informnacije posjetite naš servis :P
Upravo to i tim riječima 8)= Citat =:
Izvorno postao Strmi
E, i još jedna stvar. Kad padam u san (fizički, a psihički nastojim ostat budan), počnu mi se oči otvarat automatski. I onda moram napraviti kretnju kapcima da ih sklopim, jer kad su mi otvorene vidim oko sebe pa me te informacije dekoncentriraju. Je li to zbog nedostatka umora?
Nope.= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Prilično sam siguran da to nije to.
Deja-vu je jednostavno kad nešto vidiš dva puta, bilo to jednom u snu, drugi put u javi ili štagod.
@cham- ajme, što me je to živciralo kad sam pokušavao WILD.
To ti nije do umora, nego jednostavno opušteniji ti je položaj s poluotvorenim očima.
Tako bi i ja se potpuno opustio pa bi se otvarale oči.
Neznam što da ti kažem, doć će to s navikom, možeš se izvježbat.
Neznam jeli ovo itko pokušao, al sad gledam...kad pogledaš malo gore sa zatvorenim očima, ne otvaraju ti se.
Al ono, ja ne WILD-am pa...
EDIT: Dania, zašto ignoriraš?
Najvjerojatnije objašnjenje je da se to nije ni dogodilo.
Koliko iluzija se meni dogodilo ili false awakeninga (misliš da se se probudila, ali još uvijek sanjaš).Nekad zna bit i chain.
Ne, nego ti mozak ima halove pa MISLI da je nešto vidio dva puta, a nije.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
= vidiš nešto dvaput.
Naravno da vidiš nešto dvaput, ali to vidiš u razmaku od mililsekunde, a ne znaš da si vidio. Nisi ti to sanjao prije dva tjedna.
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
No need to complicate :)
Gle, ne kužiš.
Postoji razlika između vidiš nešto sad pa opet to IDENTIČNO za dva tjedna i onog da vidiš nešto, mozak ti zaboravi da si to vidio pa mu je WTF?!!? za pola sekunde.
Prvo ne postoji, drugo se zove déjà vu.
Moja poanta je, bilo pola sekunde ili 100 godina, činjenica je da si vidio dva puta :)
Fasciniraš me na tako krive načine :(