Age of Conan je najbliži onom što ti tražiš , al da plaća se i casteri ownaju sve živo.
Čuo sam da i D&D online ima drukčiji combat sustav , al nikad nisam probo pa ne znam.
Printable View
Age of Conan je najbliži onom što ti tražiš , al da plaća se i casteri ownaju sve živo.
Čuo sam da i D&D online ima drukčiji combat sustav , al nikad nisam probo pa ne znam.
DDO je kao SP igra, WSAD i klik mišem il što je već postavljeno kao attack + što imaš skill bar za spellove. Nema nikakvog klikanja po creepu niti ikakvog označavanja prije lupanja po istom. Takav je sistem u DDO, nemam pojma kakav je u metinu tak da ak su isti i to ti se sviđa skini US verziju DDO-a pošto je f2p.
Mislio sam ja počet igrat D&D online barem dok ne sredim problem s obnavljanjem AoC pretplate , ali po komentarima na foromu mi se čini da igra suxa.
Jok, igra je odlična i isplati se barem je probat sada kada je postala f2p. Igra ima odličan PvE dok se PvP bazira na 2-3 hita (ipak je pvp naknadno ubačen). I nemojte sami igrat mmo T.T.
Evo pravim account ionako nemam pametnijeg posla.
Dakle prije god dana sam uzeo wow igru ono di dobijes wow + bc i igro taj mjesec dana i nes mi iskrsunulo i nisam vise igro pa me sad zanima po vama koju bi vi igrali igru: WoW, AoC, Aion, War ili neku drugu jer ako nije WoW probao bi zamjeniti acc
LinkS :nonono:
WoW ne podnosim organski tako da ti to nikako ne mogu preporučit :(
Warhammer je od svih ovih navedenih igara najzabavniji dok ne dođeš do T4 gdje ćeš se više borit sa lošim enginom nego sa neprijateljima.
Aion se većini ljudi sviđa (lineage + wow u jednom).
Aoc je zabavan mmo sa zanimljivim combatom. Ako te takav setting privlači ne traži dalje ali ako nisi siguran bolje bježi dok stigneš xD
Moja preporuka ti je Aion barem dok se Warhammer ne sredi.
Pokusaj sam izabrati sta ti najvise lezi!
Aion je tehnicki savrsena igra ,samo sto mi je odbojan onaj anima istocnjacki dizajn likova i sterilna back prica.
WOW je fenomen u zanru
War je igra sa epskim setingom ali ne bas tehnicki doradjena sto me nije odbilo da je igram,jednostavno zabavno.
AoC...privlacan univerzum ali stecen dojam kao da tu nesto fali...
Ako zelis nesto stvarno drugacije onda probaj Eve Online po osobnom misljenju najbolji mmorpg.
...eto to bi bilo moje misljenje.
ma i ja sam se dvoumio izmedu aiona i wowa jer vise volim pvp, a koliko mi se cini u aionu ima toga vise, iako bi igro war najrade ali zbog tih problema, pa sam odusto od njega
Uskoro ti izlazi Allods Online (f2p) pa se sa tim zabavi dok ne srede War. Allods ti grafički vuče na WoW ali ima puno bolji PvP (ipak ga rusi rade :P).
Allods se moze di nabavit key za betu ili? da vidim kako ce bit i kad pocinje beta ako znas.
btw. jeli imaku kakve informacije za war?
Allods OnlineS= uskoro će CB
War se polako sređuje ali kad pogledaš koliko je dugo vani te koje su promjene od CB-e napravljene počneš se dvoumit xD
znam, mislim da ako nadem nekog da oce mjenjat Aion za moj WoW (burning crusade) acc da cu igrat wow
Prijavih se za Allods CB, sad sjedit i prekrižit prste. A netko je spomenuo Runes of Magic .. igrao sam ga 7 minuta, ne kažem da je loše ali pvo što sam primjetio je da je sučelje 100%, ma 120% preuzeto iz WoW-a. A pošto mi je WoW-a sasvim dosta za cijeli život, odustao sam i od Runesa ...
Ima li neki dobar free mmo osim - Cabal, PWI, Jade Dynasty i RoM ?
Heh,isfurao ga Perfect World :P
Probaj Dragonica Online.
Nije, igra je predobra, igrao bih je još, al bih prvo jebao mater svakom od tih kretena koji uvode te jebene evente zbog kojih gold ode u 3pm.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Neš što nije animasto da dodam :)
9Dragons dešava se u Kini , kineska mitologija, puno ljudi igra jedini je problem opaki grind kad dođeš do 30 levela.
Cijena golda se digla na jebenih 600-700k :(= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Šta točno tražiš? Opet isto ili nešto novo, nešto divlje?= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Što ja znam, imaš Sword Of The New World, Atlantica Online, The Chronicles of Spellborn, D&D Online (kad postane F2P za EU), itd.
(nisam posto mjesecima ali pratim vas..)
The Chronicles of Spellborn - sta to nije trebali bit ne free?
Stavili su ju kao F2P, samo što još planiraju uvest mikrotransakcije. Uglavnom:
http://www.massively.com/2009/06/30/the ... e-to-play/
ajde ako itko odluči igrati spellborn nek me pm-a. ja sam lvl 18 void seer. Balzamon. dobra je igra. ima interesantan stil borbe.
Tražim neki f2p mmo da nije teži od 1-1,5 Gb. Po mogučnosti fantasy rpg. moze bit WoW kopija boli me, samo da nije neki asian šit.
Runes of Magic
probao.= Citat =:
Izvorno postao Cherry <3
i lol, ja kazem od jedan do najvise 1 ipo giga a RoM ima 5... :)
btw, probao sam:
RoM,naravno
Allods Online
Discovery Online
Rohan Online
Perfect World
4story (isto sto i Gates of Andaron)
FlyFF
Rappelz
BattleForge
Battlefield Heroes
Ether Saga Online
Wolfteam
Neo Steam
i jos neke :D
Kakav vam je Chronicles of the Spellborn? vidim da je 3Gb težak ali izgleda mi dobra igra
edit: evo sad gledam D&D Online, šta mislite, CoS ili DDO?
Ništa, oladi od MMORPG-ova i baci se na SP igre. Svi kad-tad dođu u tu fazu kad ih žanr prestane zanimati.
trebao bih dload link od Sword of the new world, na official siteu sam probo mnogo puta nije radilo1 :(
Znači tražim neki MMORPG (ne treba biti besplatan, bitno da je dostupan u HR). Znači GW neću (igrao ga godinu dana preaktivno), e sad razmišljao sam o Aionu ili Warhammer online. Šta mi vi preporučate?