pa još piše sa strane "edit of tng and ds9 clips"
Printable View
pa još piše sa strane "edit of tng and ds9 clips"
jebg slijep sam... :D= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
zato postoje naočale :)
slupo je to... :D= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
edit: i danas nije bilo s.t. zbog pogodite? sabora!!! :-x
Nervira me što su prekinuli TNG i uvalili DS9, volim obje, ali prvo nek završi TNG -.-... Baš sam se uživio u dejtu ponovno :(
ZbfhuJcKMcA
sad sam se sjetio ovoga, : (((((((((((((((
koje su vam to fore 12 sezona, zašto su prekiuli tng i stavili ds9, blablabla, jedino su prekinuli pokemone johto ligu i strasti :P
7 sezona je na hrtu prikazano a TNG ih ima 7 .. nešto sam propustia?= Citat =:
Izvorno postao RayDX
TNG je završio na žalost... ima samo 7 sezona mada sam ja brijo da ima 12 :cry: ah :thumbs1:
ovo će bit blagi offtopic ali da vam kažem jednu provalu. danas se ja sa frendom šetao po riječkom korzu. raspravljali smo nešto o burecima/sirnicama i u raspravu uletili i šiptari.
i kaže frend:
e ja se pokidao na ovo :rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Frend
07PYXm4NJCQ= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
sigh...7 sezona je premalo za tng...ds9 je u 6 od 7 sezona dosadan do boga...trebali su te sezone uzeti i snimati još tng epizoda...kao da me boli neka stvar za bajor i njegove stanovnike grbavih njuški...
Meni DS9 rula, pogotovo zadnje 2-3 sezone, ovo sad na početku je meh, dosta epizoda s početka sam propustio tak da ne znam, možda se zalomi i koja dobra epizoda. I da Ferengiji > sve
DS9 zadnje dvije sezone definitivno rula tu nema dvojbe!!!! al da TNG ima samo 7 sezona mah premalo premalo barem još 1 - 2 ako nista drugo, al eto mah.... :thumbs1:
eh...ali su skršili originalni Enterprise jer nije bio dovoljno dobar za filmsko platno (zamijenilo ga je ono Sovereign smeće), Datu su ubili, Riker i Troi (u slučaju potonje to je i dobro s obzirom na njene pilotske vještine) su otišli na Titan...razjebali su nam seriju :(
i beverly je otišla ja mislim, a worf je malo tu, malo tamo, a ovo za datu čak nije loša ideja, žrtvovanje za druge, ljudskost, ..., ali je sve malo smiješno ispalo, fejzorom unititi doomsday device
why not? kao da je bio virus...ušao je u onaj brod, pucao gdje treba i skršio ga...al onak, kao da nije mogao preopteretiti fazor, ostaviti ga i skupa s kapetanom iskoristiti onaj teleporter...ali neeeee...ajmo napraviti prokleti šok za fanove serijala koji su dočekali film spoiler free... i još onak, zabiju enteršpajz u ono čudo i samo ga onesposobe...zabij ga još dublje konjino...
pa to mi je i glupo, ajde da se žrtvuje i pokaže svoju ljudskost, al ono je mogao na barem još 5 načina uništit, bolje bi bilo da je samo uletio pod disruptor dok je shinzon pucao na picarda ili tako neš
e onak...24. stoljeće i on mora ostati na kršu koji se raspada da bi propucao nešto i tako spasio ekipu koju više nećemo vidjeti (iako još postoji šansa za nastavak tng priče sa B4 umjesto Date, glumci su jednostavno prestari...morali bi dobiti zamjene koje bi bile preloše...) lejm :yuck:
kao što moj frend kaže, vin diesel kao picard :)
ja mislim da puno toga ovisi o novom filmu, ako bude dobar, moguće su nove serije, a ako bude loš, mislim da je to zadnji čavao u lijesu. zato i ne znam koliko je dobar potez povratak u prošlost, ako se ne varam to je bio jedan od glavnih razloga koji je pokopao enterprise
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
bolje da napucaju 50 godina u budućnost tj. trebali su i slažem se s tobom to je razlog zašto je enterprise propao
što trill host dobiva sa simbiozom ?
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
hehe... to su lame napravili, kao ono čast je raditi učiti cjelog života i onda dobiješ tog parazita i izgubiš invidualnost.... ajde da kad dobiješ parazita ostane tvoja invidualnost i na kraju parazit dobije sva tvoja sjećanja, i udoban dom a za uzvrat ti živiš duplo duže(samo primjer)
The Trill are a humanoid species native to the planet Trill. A small percentage of the Trill population co-exists with a sentient symbiotic organism known as a symbiont inside their bodies. The resulting joined Trill have personalities which are a synthesis of the two beings including the memories, and to some extent the personalties, of the previous hosts of the symbiont. This way, the joined being gains all the skills and occupations of the previous hosts
negdje sam pročito (vjerujem na nekom forumu) da se planira nova S.T. serjia ali tek za 2 - 3 godine... e sad kolko je to točno :| ja se nadam da je...= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
bah...vjerojatno neće imati ni blizu karizmu kao tng...pa čak ni kao voyager sa kapetanicom koja razguzi borga čim ih vidi ili ds9 sa manijakalnim kapetanom siskom koji očito pati od neke neurološke bolesti s obzirom na njegov luđački pogled...naći će neke golobrade jadnike i par cura u kratkim suknjicama da paradiraju po mostu neke high end svemirske mrcine...pitam se tko bi bili novi neprijatelji...u TOS-u su to klingonci, u TNG-u romulanci, DS9 ima kardasiju i dominion, voyager voli borga a enteršpajz ima one bube/gmazove/majmune/ribe/night elfove...možda ferengiji dođu na red...
ma dobro o neprijatelju otom potom... a što se tiče nove ekipe heh tko zna možda nas sve lijepo ugodno iznenade, ja se nadam... mada bi po meni bilo puno puno bolje da naprave barem još 1 sezonu TNG a pošto bi bila gledana išla bi i 8 i 9... hehe optimizam? o da...
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Ali tvoja invidualnost nestaje i...
"It was originally assumed that only a small fraction of the Trill population was capable of being joined, a myth which the Trill government continues to perpetuate. This is because the joining of the Dax symbiont with the host Joran (Curzon's predecessor), was a disaster - Joran was insane and a murderer. Joran's joining with Dax was covered up and all records of it were erased. The Trill government attempted to blame the failure on Joran's unsuitability as a host, but the truth was that Joran had passed the host screening tests and was technically a stable host - as was nearly half of the Trill population. The government dares not let this information become public, lest the symbionts become a commodity to be bought, sold and fought over by the public - as long as it is widely believed that only a small fraction can become hosts, the government reasons, then such widespread hysteria can be avoided."
nije to Borg...ti si samo dobio ljigu u tibicu :D
= Citat =:
The resulting joined Trill have personalities which are a synthesis of the two beings including the memories, and to some extent the personalties, of the previous hosts of the symbiont.
Ne znam, opet sam propustio 50%.... Morat ću na kompu pogledati ponovno :(= Citat =:
Izvorno postao olio
A majketi, kako je kratko trajalo...
sada gledam ds 9 (prvi puta kada se pojavljuje jem hadar(zadnja epizoda 2 sezone) i k.... se pred kraj epizode, a ja si mislim kada bi im borg došao ušutili bi kao neke pič.... :rotfl: uglavnom na mozak mi idu
vidiš zanimljive ideje...tko bi pobijedio - Borg sa svojim kockicama, kuglicama i inim gadarijama, ili Jem'Haddar sa svojim bojnim brodovima i kamikaza taktikama....