Moj prijatelj ne moze igrat sigurnosne kopije svojih originala na Slim modelu...
razmisljamo o podizanju tuzbe protiv Microsofta...
Printable View
Moj prijatelj ne moze igrat sigurnosne kopije svojih originala na Slim modelu...
Kako to? Kak ne može igrati? :o= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Sigurnosne kopije = prepržio je original; napravio backup. Normalno da ne radi. Dobit će tužbu kao što će isprogramirat kvantno računalo.
uh, krivo razumio- mislio sam da misli na bundle kopije. Ovako normalno da neće.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
= Citat =:
Samo vi dignite tužbu pobijeda vam je zagarantirana. :rotfl:
Cijenjeno općinstvo! :D Sretna Vam Nova godina!
Ovih dana imam namjeru zapičit u neki dućan i kupit Xbox 360 na 250 rata. Jel imate kakve preporuke na što da pazim pri kupnji?
Hvala unaprijed i lijep pozz,
Hrc
Hvala, također! Ovako, najbolje ti je da kupiš jednu od ove dvije verzije: Novi Xbox 360 Slim Edition (250GB, ugrađen Wi-Fi, Valhalla ploča) ili Xbox 360 Elite (120GB, nema Wi-Fija, Falcon ploča). Obje verzije konzole su ti veoma pouzdane, ali ipak preporučujem ti da uzmeš Slim model- gotovo ista cijena, 130GB više, imaš Wi-Fi, a i ploča je pouzdanija. Preporučujem ti da uzmeš još jedan joystick i headset ako ga ne dobiješ u paketu! Inače, ne trebaš se ništa bojati i posebno paziti, samo ne uzimaj Arcade i Premium izdanja jer se ne isplati. Sretno i dodaj me na Xbox Live! kad kupiš koznolu! :D= Citat =:
Izvorno postao maangamaniac
Joystick :facepalm:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: stara navika- gamepad :wink: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Hvala puno na savjetima! Hej Bionicman, kako te tamo dodam, nemam pojma, objasni mi :-)
Btw, kako ide ono sa streamanjem multimedije s PC-ja na Xbox? Jel se može recimo neki divx streamati s PC-ja na Xbox sa stitlom i tako to?
Thx,
Hrc
Btw, nadimak mi je Nee Joe Hendrix, bionicman je samo titula vezana uz postove :)..... Nego, streamanje je vrlo jednostavno, tj postoje dva načina- preko Media Centra (za što ti je potrebna Vista ili 7-ica na računalu) ili direktno preko Xboxovog Dashboarda (glavni izbornik).= Citat =:
Izvorno postao maangamaniac
Media Center
1. Spoji Xbox sa računalom putem modema (kabel ili Wi-Fi, kako god hoćeš)
2. Odaberi na Xbox Dashboardu mogućnost "Media Center" (mali znak windowsa u krugu, lako ćeš ga naći)
3. Xbox će ti dati vrlo lake naredbe za spajanje. Pritom ti računalo mora obavezno biti upaljeno, pošto ćeš upisivati jednokratnu lozinku za spajanje računala i Xbox konzole
4. Kad spajanje bude gotovo (traje vrlo brzo), moći ćeš bilo kad pristupiti Media Centru putem Xboxa, te ćeš kao i na računalu imati isti izbornik u kojem ćeš birati filmove, glazbu i slike (pritom ćeš ih morati učitati u Library, ali to vrlo kratko traje), ali i streamati TV i radio (ako imaš potrebne dodatke). Media Center ima veoma lijep izbornik i vrlo lijepo će ti sve svrstati.
E sad, stvar je u tome da Media Center ne pušta apsolutno sve podatke (pritom stavljam naglasak na filmove, kao npr .avi formate i slično). Stoga ti je možda bolji drugi način spajanja- izravno sa Dashboarda.
Dashboard
1. Spoji Xbox konzolu preko modema sa računalom (Wi-Fi, kabel, svejedno)
2. Na Dashboardu imaš: Video Library, Picture Library, Music Library.
I to je to. Naglašavam da preko Video Librarya sa dashboarda možeš otvarati gotovo sve formate filmova (divx, .avi, itd). Za prijevod trebaš nešto dodatno raditi, a to ako hoćeš pitaj me na PP.
I to ti je to :D
Što se tiće gamertaga, tj dodavanja frendova, imaš izravno na Dashboardu, pod My Friends, na kraju malog čovječuljka (blank avatar) i mali plus pored njega- odabereš, upišeš nečiji gamertag (moj gamertag: ChikaNiky) i Send Friend Request. I to je to! Drugi način ti je gotovo isti- stisneš Xbox Guide gumb na gamepadu (da, Mortal, GAMEPAD), odabereš Friends i Add new Friend. Upiši gamertag, send i to je to :D.... Uživaj!
Ovako nemam živaca ni strpljenja čitat zašto je xbox 360 bolji od pc-a itd. Stoga ja sam planirao ako je to moguće kupiti ovaj xbox 360Si planirao sam igrati to na vivax televizoru rezolucije 1680x1050 22" jer ono ima više igara za xbox itd. pa mene zanima kao prvo kolko ima više igara za xbox koje su dobre nego za pc.. jer ruku na srce nemam baš dobar komp koji će vrtit nove igre. drugo kolko je razlika u ljepoti igara? tj. u kvaliteti grafike.. Hvala!
Nikad ne kupuj polovni 360 bez da ga probaš prije jer su ionako neslavni po tome što im je hardver za prozor (čitaj, kupiš konzolu i otkriješ da uopće ne radi zbog X problema) tako da postoji dobra mogućnost da ga se ljudi pokušavaju otarasiti. Ili to ili je Microsoft banao konzolu, tj. ne možeš instalirati ništa na HDD. Samo kažem da ne bi bilo kukulele kasnije. Nećemo o piratiji, itd.
To možeš izbjeći ako za 1000kn više kupiš novu verziju od 250gb ili elite verziju od 120gb, koje imaju takvu ploču da je šansa da se pokvare cca 10% više-manje. Ili si kupi Premium verziju, ali bolje da kupiš jednu od ove prve dvije.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Igre za X360 su odlične, bez obzira na manje razlike u igrivosti i grafici, bilo sa PS3-om ili PC-jem. Hitovi kao Gears of War 1,2 i nadolazeći 3, Forza Motorsport 3, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach, Red Dead Redemption, Grand Theft Auto IV, Final Fantasy XIII, Call of Duty: MW2 i Black Ops, CoD 4..... Ma imaš hrpu igara s kojima možeš doslovno doživjet ekstazu na Xboxu, samo mudro biraj.
Ali ako uzimaš Xbox ili bilo koju drugu next-gen konzolu,bilo bi lijepo da imaš FULL HD TV, 720p je isto lijep,ali nije ni blizu 1080p. Ja imam doma 720p LCD, i nekako mi se čini da je ta rezolucija premalena za 32inch tv.
+1= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Igrati na 720p nije loše, izgleda super, ali na 1080p ćeš se usrat u gaće.
Ja kad sam kupovao LCD malo sam čitao na forumima i dosta njih je bilo govorilo da nije velika razlika između 720p i 1080p. Pa sam ja uzeo 720p pošto je tada bio podosta jeftiniji,ali kad sam probao igrati na 1080p razlika je itekako vidljiva ;)
Od tekstura pa do običnih slova. Vizualno se sve podiže za 100%.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Al ajde kada sam ja kupovao više od pola igri je bilo 720p
95% igara nije 1080p, naročito ne one ljepše.
Napokon kupujem xbox jedva čekam vjerojatno ću kupiti u Njemačkoj polovni iz jedne trgovine... prijatelj će kupiti za 800 kn, ali sve normalno radi tako da nadam se samo da imaju :D
Hej ekipa, ima li tko kakvu preporuku za neku krimi igru za 360? Hvala unaprijed!
Hrc
Kaj misliš pod "krimi igra"?
Pa ono, istražuješ neko umorstvo, nešto tipa Alan Wake, al da nije ta... :-)
Probaj Condemned igre.
zahvaljujem!
Deadly Premonition. Iako izgleda komastično (čitaj, skoro odurno), a kontrole su dosta loše, igra je presmiješna i u isto vrijeme pregroteksna.... Definitivno probaj :thumbs2:
http://www.gamespot.com/xbox360/adventu ... index.html
hvala! :-)
CSI: Crime Scene Investigation. Neznam kakav je,ali probaj demo ako imaju.
Kako ovo dobro izgleda ! Mislio sam da Alan Wake ima Twin Peaks ugođaj, al ovo mi izgleda ko savršena kopija serije gledajući videje iz igre na jutubu. Ako ću ikad bit u mogućnosti zaigrat Xbox 360, ovo će bit prvi naslov kojeg kupujem.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe