foking x360
Printable View
foking x360
nemam ništa drugo nego da kažem:Ladies and Gentleman sharp your knives because we are going on a manhunt!
BURN BETHSEDA!!!!!!
moja sucut, najiskrenija, mozete se oprostiti sa cekanjem ove igre :boohoo:
Što? Sad ste svi kao iznenađeni?
Davno se to već zna... dobro ajde, bar sumnja.
Ja ne očekujem neku inovativnost, originalnost, ubergrafiku i slično od ove igre. Nažalost nisam igrao prva 2, a sada više nemam volje.
Očekujem Oblivion u postapokaliptičnom okruženju, i ako bude takva, ja zadovoljan.
Oblivion nije vrh RPG-a (podbacio je za Morrowindom), ali je svejedno odlična igra koju mnogi obožovaju i stalno iznova igraju. Oblivion je jedna od rijetkih igri koja je stalno na mojem hardu od kad je izašla.
I zato još jedanput:
Ako Fallout3 bude barem sličan oblivionu, onda :pray:
:|
o cemu vi pricate developeri su rekli da im je najlakse napravit i prezentirat igru na x360 to znaci da ce na prezentacijama i trailerima igra bit pogonjena na x360,to ne znaci da ce PC verzija bit manje kvalitetna
oblivion?
on je bio za PC excluziva ili za console?
a dalje neznam, samo znam da nemre biti losije od Halo2
Ako im Xbox360 bude glavna platforma po kojoj budu radili igru znači da će većina igre biti prolagođena za nju, a svi smo se uvijerili koliko je "dobra" to donjelo Oblivionu.= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
KonzolitisS- lt. Konzolus Noobaris - tesko oboljenje igara koje trenutno nema lijeka, simptomi bolesti su shpekulacije za vrijeme i prije beta testiranja o mogucem izlasku igre na joypadom pogonjenim platformama - konzolama. U daljem stadiju ove bolesti postaje jasno da igre koje su ugledale svjetlo dana na platformama nemaju mnogo izgleda da se prilagode pc racunarima bez ozbiljnih posljedica po zdravlju igre kao npr. retardirano mehanicko kretanje, nepopravljivi graficki bugovi, mentalna zaostalost A.I.-a i mnoge druge.
Ukoliko je jedna igra koju ste ocekivali s toliko ceznje zarazena s ovom boleshchu dajemo vam savjet... odvedite je u obliznji shumarak, zavezite je za drvo, repetirajte lovacku i... olakshajte joj muke... :cry:
bioshock je bio port s konzole pa je dobro ispo.....
Pa i Oblivion je ispao dobra igra, ali od nje se nije očekivalo da ispadne samo dobra, od nje se očekivalo da bude veličanstvena, da bude dostojan naslijednik Morrowinda, da bude igra koja će postaviti nove standarde u RPG žanru.
Ako nastave ovako Fallout će vjerovatno ispasti dobra igra, ali neće ispasti onakva igra kakva je mogla ispasti da se radila samo za kompjuter.
Kad malo razmisliš, koja je igra u zadnjih godinu, dve bila veličanstvena?
Bile su samo dobre igre i loše igre.
Neka Fallout3 bude dobra igra, više i ne tražim.
Jel verziju za PC rade odvojeno od XboX verzije ili se radi o jednoteistoj verziji s različitim prilagodbama, tj, konverzijama, i oće li verzije istovremeno izaći. Iako sam veliki fan, nisam baš najinformiraniji.
Meni se zasad Fallout 3 sviđa po najavama iako sumnjam da je biti revolucionarna kao prošli fallouti. :(
Pa cim su se odlucili za konzole kao platformu ocigledno je da idu tim putem. Nemam stvarno nis protiv konzola, pes je najjaci upravo na konzu a i nigdje nema jaceg napucavanja i fightanja nego na konzoli, ali nemojte mi neke na pc-u odlicno uhodane igre odjednom prebacivat na konz cisto zbog profita...
Vi ne volite kada PC igru najave za konzole ali kada hitove s konzola kao Devil May Cry 4,Assassin Creed ili Gears of War prebace na komp onda su konzolaši glupi. :o :o
Neka si oni slobodno zadrže i Devil May Cry i Assassin Creed i Gears of War ali neka ne diraju u serijale kao što su Fallout i TES.
Pa ipak je grehota propustiti tako dobre naslove kao Assassin Creed.= Citat =:
Izvorno postao ssalG
ma lol... bolje da itko makar pokusa ozivit legendarni igru poput fallouta nego ovako na staroj slavi !.= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Od svih kompanija najbolje rpg radi blizzard i betasheda tako da nema frke za fallout 3
nikako se ne slazem da oni rade najbolje rpgove.= Citat =:
Izvorno postao The-Borg
Slazem se u potpunosti!!!= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Kome se igraju konzolaski naslovi nek ih igra na konzoli jer su upravo za konzolu koncipirane ali jedan uber rpg kao Fallout prebaciti na konz je smrtni grijeh :evil:
ma neka rade fallout 3 za komp sto je i trebalo bit glavni cilj ali konzole su sad velika lova i zato ce sad bit i verzija za konzole .
kako god igrat cu ga samo zato sto pise fallout 3... ma u kurac nek rade 999 fallout igrara jos i bolje zato sta ce neke bit odlicne !.
[quote=Lord Coldwolf]nikako se ne slazem da oni rade najbolje rpgove.[/quote:3emqjflu]= Citat =:
Izvorno postao "The-Borg":3emqjflu
Bethesda (ne betešeda), to se slažem, al Blizz ne. Al nema više Black Islea...
Bioware (iako sam malo skepitacn oko njihove buducnosti, malo se previshe okrecu akciji), Black isle (oke, oke oni su mrtvi), i uvijek ostaje Obsidian !!!
i neka mi netko kaze da se Bethešda moze nositi s ovime !!!
Ste vidjeli perkse i pobjednike :pray:
najbolji je crazy eye :rotfl:
I kod mene se uvijek javlja malo skepticizma kad nešto što očekujem izlazi i na konzolama.Ali nekako sam uvjeren da će novi fallout ispasti dobar,i da neće odstupati mnogo od originalnog što se tiće igrivosti.Ipak dobra priča je bila u pitanju...Nadam se!
Tvoje rijeci u bozijim usima!!! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sybelius
nakon 10 godina čekanja i igranja starih fallouta osobno ne mogu prihvatiti da fallout 3 ispadne tek "dobar" što bi značilo osrednji. I po meni, mora odstupati od originala, što će definitivno raditi na polju grafike. Kao što sam rekao nakon toliko vremena iščekivanja, nadanja i razočaranja, ne prihvaćam dobar kao uspjeh, fallout 3 mora biti rpg za usporedbu svim ostalim naslovima u sljedeće dvije godine= Citat =:
Izvorno postao Sybelius
Mislim da je najveći problem to što neće bit turn based borbe i što če bit iz prvog lica. Mislim nemam ništa protiv RT, a ni prvog lica, no ovo su mogli ostaviti kao opcije. A i to sto glavni charachter designer nije nikad igra niti jedan nastavak Fallouta...
ne nužno iz prvog lica, niti su u potpunosti izbacili action pointse= Citat =:
Izvorno postao emoutofthevee
mislim da broj 3 u naslovu nameće (pre)velika očekivanja, da su radili igru naziva Fallout New dawn ili nešto slično možda bi bilo manje pritiska, ali igru vjerojatno nebi gledali na isti način