Nema smisla kupovati ama baš ništa, marquise gemovi budu padali s mobova u ekspanziji, čuvaj za kraftanje i dobro.
Printable View
Nema smisla kupovati ama baš ništa, marquise gemovi budu padali s mobova u ekspanziji, čuvaj za kraftanje i dobro.
Prodao sam 50 milji golda na AH čisto da mogu reći da sam nešto prodao za prave pare. Ostalo čuvam iako će mi biti sigurno previše, ali nema smisla išta sad kupovat, a Flander je bio u pravu kad je rekao da nema više tradeanja golda između igrača.
Nema smisla kupovat samim time što prelazimo na 70. level. Šta god skupiš prije ekspanzije neće više ništa vrijediti....
Čuvaj gold.
Dropovi su malo u banani. Legendary padaju iz chestova i tijela. Monsteri za sada ništa ne dropaju, možda jedan i to je sigurno bio obični a ne elite...
Kakva je Torment težina? Jel napeto ili zijevate? Zasad su niže težine nikakve, monsteri jedva da mi 50% HP-a skinu, a nemam dovoljno velik DPS za veću težinu. :(
Još malo
http://eu.battle.net/d3/en/blog/1335...ble-20-03-2014
Vengeance i Black Hole ću najvjerojatnije koristiti, a za ostalo ćemo vidjeti... Pirahne fora izgledaju, ali mi treba veliki AOE tako da ostajem sa Zombie chargerima...
Kako sam pogodio koji su najiščekivaniji skillovi hehehe, popularnost je točno onakva kakvom sam je zamišljao.
Black Hole mi izgleda najbolje od svega. Vengeance ima podosta velik cooldown, nisam siguran da će imati mjesto na mom skill tabu.
Solidan dan bio jučer, dobio Natalya helm i Hollowed defenders set recept. Prvi legendary recept koji sam dobio.
[UPCOMING HOTFIXES
- All class set items will now only drop in Torment I or above.*
- Reduced the amount of experience granted by monsters with lower than average health pools.*
Danas još jedan set recept i drugi dio natayla seta, 1h xbow. Napokon sam se riješio Manticorea.
http://marshnaylor.kinja.com/this-di.../@lukeplunkett
Odličan Cosplay!
Koji je plan za ponoc veceras, jel krecete sa Crusaderom new game ili nastavljate sa glavnom klasom s kojom se igrali vecinu Diabla 3?
Moj trany Demon Hunter jedva ceka vidit ponudu novih štikli :(
Igrat ću tek sutra ujutro vjerojatno. Za početak prelazim sa DH na 70, a onda vjerojatno s Crusaderom polako od početka i usporedno Wizarda na 70. Nakon toga bounty i adventure mode te tu i tamo levelanje ostatka ekipe.
Spavanje ili Tomb Raider do kraja odigrat :D
Možda nece bit tih problema jer ako ostanemo logirani ranije igra ce se automatski prebacit u ekspanziju u ponoc.
Vjerojatno će serveri biti u prozoru, a sutra sam tek navečer kući. Veselje. :(
mora d ste svi ludi ako cete ispočetka igrat story
advanture mode mila majka, više nikad prismrdit storyu
Jebiga, želim ostati dosljedan i ne zakinuti svoga Crusadera :D. Ima vremena za adventure mode, a priča je ionako odmah gotova. A i interesira me voice acting njegov...male stvari me vesele. Čovjek mora biti takav u ovakvoj državi :D
Jel se moze levelat 1-70 s crusaderom kroz adventure mode?
Rekli su da da.
I btw, morate proći ACT V da bi uopće otključali Adventure mode, pa vam malo znači što ne želite ni prismrditi storyu.
Story obavezno od početka, sa crusaderom, skroz do actaV. Onda još sa svakim likom preć sve i onda tek na advanture mod.
Joj neznam kog da igram.........
Ja ću prvo usporediti story levelanje vs adventure. Ak sa prvim puno prije dođem do 70 onda ću i s Crusaderom riješiti sve actove.
Mislim da cu monka do 70.