ma zajebancija je šalim se da bi grafiku crysisa moga usporedjivat sa grafikom morrowinda šala mala. HELLBOY :D
Printable View
ma zajebancija je šalim se da bi grafiku crysisa moga usporedjivat sa grafikom morrowinda šala mala. HELLBOY :D
Ironija Akula:
One poput mene, koji vole OB, ljudi nazivaju grafikoljupcima. Ovo bi sve bilo u redu da nema jednog problema: ja smatram da MW ima bolju grafiku od OB-a. Ne mislim na artwork i ovo nije šala.
jel se priča nastavlja u tribunalu i bloodmonu i koji je noviji
@Hellboy, mislim da mješaš atmosferu i grafiku! Nemreš usporediti loše texture i slabe detalje Morrowinda sa Oblivionom! Oblivion ima nebo/zemlja bolju GRAFIKU od Morrowinda! Ali zato ga Morrowind pere u ATMOSFERI i ORIGINALNOSTI SETTINGA do samih granica!
Ali kao što vidiš, ATMOSFERA nije GRAFIKA :D Grafiku čine oštre texture, efekti, detalji, poligoni i kaj sve ne... dok sve to zajedno nemre garantirati dobru Atmosferu!
Jel sam u pravu?
E da, u tome je štos! TebiSse više sviđaSgrafika u Morrowindu! A i zgrade/kuće ne spadaju u grafiku već u dizajn objekata ako se ne varam! Jebenica kućama i zgradicama u Morrowindu potpomaže i taj setting koji je po meni daleko mističniji i privlačniji od onog u Oblivionu!
Nego, poštujem tvoj ukus što se tiče grafike iz Morrowinda!
Aha, da objasnim! U tvojim očima je Morrowind grafika lijepša od Oblivion grafike, što realno nije ali po tvom osobno ukusu, je! Zato su oni boldani dijelovi!
A što se tiče mog ukusa o Oblivionu... Meni Oblivion ima prelijepu grafiku, ali nikakvu atmosferu! Baš iz tog razloga se više naginjem na Morrowind pošto ima ono nešto, drzak je, ima svoj stav :D Baš zato mi je teško strpati te dvije igre u isti koš, Oblivion mi je lijepši, a Morrowind mi je dublji i izazovniji... teško je opisati taj osjećaj riječima :P
I ne, ne mislim da dizajn objekata utječe na grafiku pošto sam rekel kaj spada pod grafiku! Dizajn objekata utječe direktno na atmosferu igre, a ono kako je dizajn objekta presvučen (texture), e to spada pod grafiku!
Hellboy, Bartuc ima pravo...
tebi se kao osobi svidja vise grafika kod morrowinda ali to ne znaci da je ona bolja od one u oblivionu.
Nemozemo usporedjivati to dvoje jer su se radili u totalno drukcijem vremenskom razdoblju, ja sam isto fan morrowinda naspram obliviona dok ovaj drugi sisa morrowind po pitanju tehnlogoije(a to je cisto relativno jer jebes ti tehnologiju kad je morrowind u svoje vrijeme imao najbolju grafiku na trzistu) ali zato morrowind kao starija igra šiša obliviona u dizajnu i atmosferi.
okoliš morrowinda je maštovitiji, dok je u OBu ugl c/p. kao da su napravili hektar šume u CS i to kopirali 1000 puta. :D
grafika okoliša jako lijepo izgleda u MWu, a ne mogu ni zamisliti kako je vama bilo kad ste bili ono 1. srednje/8. osnovne kad je MW izasao i koja je to grafika bila. atmosfera, dizajn i nostalgija su se pomjesale i stvorile taj dojam bolje grafike. :D
@Hellboy... Tak je! Zato je potpuno bedasto uspoređivati te dvije igre! Svaka se treba igrati za sebe :D
@cropir... Joj, e, još dan danas se sjećam doživljaja grafike iz Morrowinda u ono doba! Sline do poda :pray:
@ReiKo... Sve si rekel kak Bog zapoveda :thumbs2:
morrowind ima bolje ideje (napokon i aj mogu pričat o morrowindu) i sve to. slažem se sa hellboyom voda mi čak ljepše izgleda nego u oblivionu. oblivion mi je prema morrowindu shit u igrivosti iako oblivion je prekrasna igra i tu lošu igru zna popravit zalazak sunca u oblivi. uglavnom da se pomiješaju oblivionova grafika i morrowindove ideje i igrivost dobili bismo najbolju igru na svijetu i držala bi tu titulu zauvijek :D
pa vidiš da sam promijenio sig i oblivion sam ja prestao igrat kad sam je prešao moglo bi se reć cijelu od 2006 morrowind pwna i to totalno. ta maštovitost,ugođaj,atmosfera samo me nervira to šta mi stalno faliva mačem možeš li mi predložit gdje ili kako da najlakše istreniram
E, Tribunal vam pomogao - ima Oblivion vs. Morrowind. :)
Ali ajde... meni je isto općenito grafika bolja u Morrowindu iz istog razloga kao i Hellboyu - zato jer se ona "istrošena" grafike i teksture jednostavno uklapaju i upotpunjavaju svoju svrhu koja govori kako Vvardenfell nije mjesto na koje se ljudi povlače da bi uživali u godišnjem odmoru već da je to jedno surovo mjesto. Sad je druga stvar što se odlikom grafike smatra samo poly count modela i rezolucija tekstura kod novih igara.
jel ima još za kupit morowind sa ove dvije ekspanzije u crovortexu
gledo sam na njihovoj straniuci i nemrem naći.
bolje ti je preko sophoslaba 70 kn morrowind sa svim ekspanzijama i poštarina sa city expressom 40 kn. meni je došlo za dva dana iz zabrega u makarsku sritno ti bilo. govore da je crovortex loš i da je prespor a i ja sam pokušao naručit priko crovortexa i nije bilo opcije gotovinsko plaćanje
ma ja je nebi naručivo ja bi tam otišo i kupio bi ju jer sam blizu u Zaprešiću ali neznam dali ju još imaju u ponudi tak da ne idem bezveze
btw. di je taj sophoslab
ima pouzecem i tu ti je link za morrowindSali ne narucuj iz crovortexa, cekat ces preko mjesec dana,onda ces nazvat i reci ce ti da je sve spremno ALI DA NE ZNAJU ZASTO NIJE BILO POSLANO i da ce odmah poslat i vise nikad neces nista cut od njih :-x= Citat =:
Izvorno postao bigbara
piše da je u prodaji,jel onda mogu odma sutra ak odem tamo kupiti ju
i ako neko ko je iz Zagreba mi može objasnit kako najlakše doći do tam od črnomerca s tramvajem ili busom jer sam ja iz Zaprešića pa se ne snalazim baš najbolje u prečkom
Na Črnomercu si sedni na bus za prečko (stoji ti tam blizu pekare na čošku uz Konzumovo parkiralište)! Samo se voziš ravno i kad sa lijeve strane vidiš Dionu, onda izađi iz busa! To ti je brdo stanica, prošel buš i Ljubljansku Aveniju i veliko školsko igralište na samome čošku!
Kad izađeš iz busa, uputi se prema neboderima koji se vide iza Dione (koso - desno iza Dione)! U prvome neboderu ti je Crovortex, teško buš ga zapazio pošto ti je to Underground dučanćek :D Ali preskeniraj taj neboder i buš ga već našel!
Nadam se da je dovoljno jasno :P
PS: Nisam ziher jel Diona ili je neki drugi dučan!?!
EDIT:
Evo ti i ovak...
http://img191.imagevenue.com/loc529/..._122_529lo.jpg
1) Smjer Črnomerec - Prečko
2) Autobusna stanica
3) Crovortex
:P
hvala ovo će sigurno pomoći. koliko treba vremenski da dođem od črnomerca do tam tak da znam koliko ću prije škole morati krenuti
Auu, Črnomerec - Prečko linija ti je poznata po kašnjenju buseva i ogromnim gužvama... Bus ti ide svakih 20 minuta, ali uglavnom uvijek kasni tak da se nemoj čuditi ako ga čekaš i 40 minuta! Dalje, ako nema gužve na Zagrebačkoj, onda si pokraj CroVortexa za kojih 5 minuta, možda i manje! Ali kadkad se to zna otegnuti i na 15+ minuta! Čista sreća, kreni dovoljno ranije :D
ok glavno je da ću sutra držati morowind u rukama
Ajde kad kupuješ, ako se sjetiš, pitaj jel imaju još koj primjerak i ako nemaju, kad bi ga mogli dobiti! Pa mi javiš preko PP-a...
Jel može? Nekak me kopka da si ga i ja zemem u tom izdanju!
na njihovoj stranici piše da imaju ali pitati ću ja sutra pa ću ti javiti :D
te GOTY stvarčice su jako popularne, a ovaj MW pogotovo, kad bilo tko pita di da kupi svi odma kazu "za 70 kn GOTY u crovortexu". tak da, valjda ih imaju dosta.
Ajde super, očekujem PP :D Hvala!
kak sam se iznenadio kad sam ušo u crovortex i još mi žena dođe da nemaju više niti jedan morowind ja joj kažem kak ako na netu piše da imaju, i ona meni neš počne pričati kak ona nezna i tak ja sav živčan joj dođem da malo bolje pogleda i nađe mi to i onda na sreću dođe neki lik kaj tu radi i on mi nađe jedva zadnji primjerak morowinda.
ali sad ga imam u svojim rukama i idem ga igrati :)
koji dan!!!
Daj ajde, čovjek ima do jaja sig! Upravo ga gledam i divim se! Brijem da je najsig kaj sam vidio u životu :pray:
Nego, pizda mi je kupila zadnji primjerak GOTY-a :cry: :D
Šta bi da Crovortexu nestaje Morrowinda?
A dobro ajde, svi koji su ikad pitali su bili upućeni tamo pa nije ni čudo zapravo. :)
sad tražite novi dućan