Ja sam dvije osvojio 8) Šteta što su smeće.
Printable View
Ja sam dvije osvojio 8) Šteta što su smeće.
ja sam dobio
kurac :(
Ništa novo kod hansija. Jel došo na prednja ili stražnja vrata?
gornja
A kaj si to dobio, i zakaj si se za to prijavio ak su ti igre bzvz?
Defense Grid i HIB 3. Bolje išta nego ništa.
Ne bojte se, ja čuvam negativnu stranu.
You Won: Humble Indie Bundle #3
:D
ME ME ME!
HL 2, ep 1.
Di si ti jbt, trazimo te sto godina. Aj ovih dana na Steam pa da igramo Sniper Elite u mp. Ja i str1k3r vec igrali, znas kako rula= Citat =:
Izvorno postao Azer
BSOD mi iskoci na ovom laptopu kad pokrenem Sniper Elite, a na drugom nemogu jer je approx. 200 km od mene. Sorkač.
I nema me baš na steamu, mnogo zauzet ovih dana.
Sace krizma, nabavim novu pilu i halamo nonstop, bice ludnica.
kk onda, ma bitno je samo da nisi umro ili tako nesto
jel mi moze neko poslat invite kod?
Tesko ces ga sad dobit od bilo koga (invite je 145) jer bodovi se generiraju sporije u zadnje vrijeme. Morao bi se recimo strpit 2 dana da ne ulazim u bilo kakav giveaway da bih imao za generirati invite
jel mi mozes objasnit koja je finta s tim bodovima. skupljas ih tako da dajes igre preko giveawaya?
Ne. Bodovi se generiraju kad netko napravi giveaway i tokom vremena (ali tad je nesto sporije).Bodove trosis na ulaske i giveawaye ili ih pretvoris u invite za nekog. To je napravljeno tako cisto da ima neki limit jer ljudi imaju obicaj ulaziti u svaki giveaway samo da imaju igru bez veze
ima neko drugi dosta bodova za invite?
Imam ja invite, pošaljem ti u pp, može?
Debeli jebemu kufer, jel' oš il' neš? :D
oču!
fala puno :wink:
I, kak ti ide Dania?
Ništ' nisam osvojila :D
Al' možda proradi karma jer sam poklonila invite haha
153 sudjelovanja a jos nista. I onda kad vidim likove koji su upali u 10 giveawaya a vec dobili nesto mi se digne tlak :P
173 i još ništa :)
Ili recimo likovi koji se prijave na jedan giveaway i odmah osvoje (H)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
To samo šiptarima uspije.
Haters gonna hate.
Znam da ti i nije neka utjeha, no ima likova koji su ušli u 300+ izlačenja, pa niš nisu osvojili.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Kad malo promislim, nije ni čudo - ima oko 10k članova, i samo 4k darova do sada, tako da je u najboljem mogućem slučaju samo 40 posto ljudi dobilo nekaj. Kada uzmemo u obzir da neki imaju po dva, tri, pa o četiri dara, nije nerazumno tvrditi da je igru na steamgiftsu osvojio samo svaki treći član.
A NJEMU NECETE DAT BAN, A?!= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ne. Za njega nema vise nade.