Mozda cu ja htjeti rat :eyebrows: ? But we shall see.
Printable View
Mozda cu ja htjeti rat :eyebrows: ? But we shall see.
Ha!Obajava rata=Odred green cloak-ova upada u vas grad i ubija vam vladara + naslednika + sve u palati.
To ce biti ancient Spetsnaz tim.
We shall see.
Sad ste mi dali ideju, elitni tim žena ubojica koje privlače sve muškarce.
May include backfires. :eyebrows:
Zato ce se pratiti.
Ma peace out :D ,ja uopste necu rat,a ako do rata dodje,valjano cu se braniti.
Nemojte mi krati ideje! :) Ok,vi imate assasine,ja imam Honour Guard.
Ja imam sexy žene ubojice, jahače letečih beštija nakon što ih pripitomim i moram još vidjet, naći će se toga.
Ti stvarno mislis da su ti insekti moguci za pripitomit :D?
Moliću lijepo, dati ću im hrane pa ćemo vidjet, ak ništa drugo nek bar med proizvode. :D
Joj hrcak kad citam tvoje akcije,pa se prisecam svojih neuspeha iz proslosti...
Zelim ti srecu,you are going to need it. :D
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
To su vise kao leteće ose..sjecas se one slike sa osom :D?
Koje ono, nemogu se sjetit. :D
Ak ništa drugo bar ću ih uzgajat za zaštitu sela, ono, neprijatelja cca 100 vojnika, mene cca 20 vojnika i mali milijun ogromnih osa koje brane pleme. .D
Hmh,nadam se da dalje u igri nece biti trollova i takvih djavola,vec samo,cudnih zveri.
Veliki hrčci?
O SAD JE DOSTA...
ukopavam se i ne mrdam iz jebenog sela
Sa 4 akcije u jednoj godini tesko da ces uspeti. :/ Go slow,ne mozes i pronatalitetnu politiku i gradjenje zida u jednoj godini,nesto od ta dva ce failati katastrofalno. ;(
Ugh I guess da je vrijeme za rad na updatu...nedate mi mira :(
I delirium ako ponovo bude faila nisam ja kriv
A kad ja tupim da treba ukinut potraagu za hranom kao akciju onda me glavešine ne slušaju...= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Tko vam je kriv, da imate kasta kao ja... :D
I da, zar kod mene ne vrijedi da nemam minus 2 već samo minus 1?
Sjebo si motku,vojnici nisu istrazivaci.Jopax je tako rekao
Sick,pitaj Jopaxa za kartu,to sada postaje vazno,a da ne pominjem da je par igraca slalo ekspedicije u nepoznate krajeve. (ako moze,neka to bude za sledecu godinu)
I da,oce li update biti danas ili sutra?(na mobu sam,pa da znam da li da vas ispostujem i napunim bateriju zbog kucanja ili da odlozim to za sutra)
A vjerojatno cu danas ali ne ubrzo..tek sam napravio rollove i tek kad Jopax dodje cu srediti hrca i jos nekoga..sad se idem oprati :P bit ce update oko 20-22..moram raditi jebiga :P
Aha, znao sam da sam zajebao nešto.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Žao mi je što nisi prije pitao pa ne bi napravio akciju..al..oces da ti promijenim akciju? Ako krenes da ubijesSte insekte and so on onda ces dobiti bonus + bonus na borbu.
Ajme šta je taj Li amaren gadan xD Jedva čekam da tu biljku obuzdam pa da počnem trovat sve živo oko sela...
Gadan je ali scinetisti su bili u zatvorenom prostoru na otvorenom ce imati manji efekt..oviseci kako ces ga koristiti..ugl vjerujem da ces shvatiti sta su zasrali.
Ma sad prvo ide najveća boljka - smočnica. Moram to izgradit da mi hrana prestane smanjivat druge rollove.
EDIT - daj mi u bonusima editaj da sad imam drva za još 2, a ne više 4 građevine.
I said work in progress :P nemoj se ti nista brinuti i da nisam vidio maknuo bi tu sutra na novom rollu XD
Anyway uskoro ce updatovi usporiti lagano al jebiga..2 tjedna kolokvije imam a onda ispidni rokovi u punu formu se vracam
14.2 a do tada cu lagano i raditi na warfareu...Jopax nezna za to jos ali htio bih da malo poradimo na warfareu,equipmentu
and...heroes..da zelim heroje isto :D ono nista fancy bit ce samo malo jaci od ostalih units..ugl to je samo ideja..budem ja to
provjerio kako bi moglo raditi ako moze a dok se vi/mi uopce pocnemo klati proci ce dosta vremena.So..just keep it easy :P
Eh sick,obrisi moj slucajni double post u temi oke?
I jos nesto-3 akcija,ono za "zelene odore" je ovakva-Kvintor hoce da osnuje tajni red,nesto kao red vitezova.
A ti imas zelene farbe :D? Dont worry vec su smislit nesto..mac od kamena..moze mace ? Reko bi stone axe al to moras researchat.
E da imam ideju da odsad da se rade neki fancy ratnici (later on) da se mora raditi roll kako bi im se davo specijalan trening,drills and stuff..za to ce trebati jedan bonus za obranu i napad i nekakvo oruzje (oklop not needed) i nekakva struktura za te iste.
Stavio bi limit kao
roll 1-2:iscrpljenost umiru ( po pet nema fail za 10)
roll 3 : nada
roll 4: 3jica su dobila trening
roll:5-6 svi su dobili trening
roll 6+: +1 istrenirani vojnik za svaku jedinicu vise od 6 (znaci 7 je 6 vojnika,8 je 7 vojnika and so on)
Time bih mogao vojnike odvojiti od osnovne populacije i staviti ih kao posebne i ti isti ce samo umirati od borbi i i od gladi ako roll bude 1 na hranu.
To je moja ideja da to nekak sredimo,nisam je jos dao Jopaxu al mislim da je good enough,ak vam se svidja dignite ruku.
Btw ovi likovi koje sad npr hrco ima nisu ti vojnici nego su obicni thugovi sa batom koji si cesu cmar al ce ipak dobiti neki bonus.
Oh ye nakon treninga vojnici dobivaju bonus ili na def ili na attack tako da budu razlicitiji od obicnih seljaka.