Sammir u repki. Sad STVARNO nemamo nikakve sanse.
Printable View
Sammir u repki. Sad STVARNO nemamo nikakve sanse.
Štimac uzeja čovika koji voli pop't
Ruku na srce, ako neki polovnjaci iz Hajduka dobijaju pozive, red je i da ga Sammir dobije.
ruku na srce, polovnjaci iz hajduka su dobili poziv da bi ga se moglo dati i dammiru
Tako i izgleda. Hajdukov vratar ispred Kelave (kojeg ne cijenim, ali sigurno ima više kredita), Radošević, logično je da će se onda i Sammira zvati. Boja kože na stranu, ponajbolji je igrač najuspješnije generacije Dinama u zadnjih ne znam koliko godina, ono, iz koje druge lige bismo trebali uvoditi igrače? Čista logika.
Ajde sad možda i složimo kakvu akciju u sredini...
j/k meni to smrdi na sljedeće: Modrić će igrati manje protiv "neozbiljnih" protivnika jer treba Murini, Sammir će odigrati 2 dobre protiv Walesa, skombinirati nešto protiv Makedonije, prodati se i biti joker s klupe. Odvratno je njegovo ponašanje van terena, ali isto tako je činjenica da ako se ozljedi Modrić/Rakitić/hm to je to nemamo kreatora igre. Badelj je još uvijek li la(iako mislim da će sad ekspresno napredovati u Njemačkoj, nema više utakmica bez motivacije), Kranjčar kasni 20 godina nogometnim stilom, treba netko tko može jednim potezom rješiti utakmicu. E sad da se mene pita prije bi tu priliku imali Iličević i Kovačić, ali svi znamo kako HNS funkcionira.
Tko zna, ako nikako drugačije, može ispast i dobro...
Damir. Lol.
Molim te, reci mi da se salis.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Ne šalim se. Pedesetak golova u zadnje 3 sezone, uz Badelja najbolji i najvažniji igrač momčadi koja je 2 godine u nizu došla do grupne faze lige prvaka, a prije toga 4 godine u nizu nastupala u europskoj ligi. Nitko se nije bunio kad su se zvali Badelj ili Vukušić, a ovdje je riječ o igraču koji je osvojio 12 trofeja s prvakom domaće lige. Zatim, u svoje vrijeme Kalinić i Sharbini, pa tamo neki Pamić, Maloča, Krešić i slični... Kako su oni zadovoljili kriterije, a Sammir ih ne zadovoljava? Zašto ne bi dobio šansu? Zato jer je tamnoput?
Zato jer nema veze s Hrvatskom. Da Silva je tu barem odrastao, a ostatak bagre ima korijene odavde. Damir nema niti jedno niti drugo.
da, ponajprije zbog toga.
budimo realni, ako igdje imamo kakve-takve klase u reprezentaciji, to su vezni red i napad, ajde da je lijevi bek, def. vezni ili stoper, čak i golman, stipe je dobar golman, ali nažalost samo to. a pazi, pedesetak golova, i ove sezone je najbolji strijelac hnl s 8 golova, od toga 5 iz penala, ako se ne varam
Ni ne treba imati. Znaju se kriteriji za stjecanje državljanstva i nastupanje za reprezentaciju, Sammir ih zadovoljava, dalje je sve na tome je li zaslužio priliku ili nije. Dobit će koju minutu protiv najslabijih u skupini i to je pošteno. Sharbini bi tkaođer dobivao takve utakmice da nije propao.
I da budem potpuno iskren, Sammir mi je manji stranac u Hrvatskoj nego jebeni Iličević. Ovaj je rođen u Njemačkoj, čitav život živi u Njemačkoj, čitav život igra u Njemačkoj. Boli me ona stvar što su mu starci Hrvati, ne igraju oni za repku. Sam igrač vjerojatno nikad nije živio i igrao ovdje, niti ima namjeru.
Što se Eduarda tiče, za HR je debitirao 4-5 godina nakon potpisa za Dinamo, s 21 napunjenom godinom. U Hrvatsku je došao sa 17 godina, ako se ne varam. Teško da se to može nazvati odrastanjem u Hrvatskoj. Sammir je došao s nepunih 20. Nije neka velika razlika, niti je Eduardo 'veći' Hrvat od Sammira na temelju tih 2 ili 3 godine više koje je proveo u zemlji prije debija. Isti kurac. A čak ni Eduardo nije bio prvi ovakav slučaj :)
Ne zato jer je tamnoput, nego zato sto mu je igra uzasna. Nemozes nasu ligu mjerit kao dao je 50 golova itd. Koju god tekmu gledam, Sammir radi solo akcije, vecinu faila. Sjeti se samo prosle god u ligi prvaka, kakva je to katastrofa od igre bila. Netocni pass-evi, solo akcije koje su, zacudo, failale. Dudu je barem bio igracina kad su ga pozvali, igro je kao pas i u Dinamo i u Arsenalu, a odna ga je ozljeda sjebala.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Dudu je došao sa 16 i jadničak je svojevremeno spavao na stadionu jer nije imao gdje spavati. On je zbilja dao sebe za Dinamo i svoju karijeru, dok Damir cuga uokolo.
Plus ono što je Da_killah rekao. Bar veznjaka imamo na izvoz.
Istina. Dudu ima odličan finishing kad je u prilici pred golom, a kad primi loptu dalje od gola dobro zna šta s njom, gotovo playmakerski. Sammir je vješt dribler, ali to vjerojatno neće biti previše korisno u repki. Pogotovo ako ga misle staviti umjesto Modrića koji hrani loptama nemilice.
Cuga u zadnjih godinu ili dvije, prije nije bilo nikakvih većih incidenata s njime. To mi ne smeta ni najmanje, čak ga i razumijem. Igra u bljuvotini od lige dovoljno dugo da se zasiti atmosfere u klubu i oko njega. Gazda mu je Zdravko Mamić, igra za klub koji nema navijače, nitko ne skandira njegovo ime kad zabija golove i nema podršku s tribina (kad nema nikoga na stadionu), a javnost ga svako malo kritizira. Konkurencije u prvenstvu nema pa trofeji Dinama više nisu neki uspjesi. To je nezdravo okruženje i teško je biti potpuno motiviran u takvim uvjetima, a osobito je to teško za mlade i temperamentne ljude poput njega. Kladim se da bi se preporodio da ode u drugi klub, a i igra bi mu napredovala s boljim igračima oko sebe.
A što se tiče toga da veznjaka imamo na izvor, to je istina jedino ako gledaš količinski. Jedino za Modrića i Rakitića se može reći da su osjetno bolji igrači od Sammira na toj poziciji, za ostale se tek može reći da igraju u jačim klubovima, za neke niti to. Kranjčar mi je simpatičan i svakako je veće ime od Sammira, ali me je davno prestao impresionirati, a Iličević još uvijek nije napravio nešto zbog čega bih ga trebao smatrati nekakvom klasom. Igrali su i Klasnić i Petrić u bundesligi pa su zabijali jedino Andori.
i usput, sharbini je hrvat, za razliku od sammira.
Može biti i Islanđanin i svejedno ne bi igralo neku ulogu. Sammir je pozvan u hrvatsku reprezentaciju, ne u reprezentaciju čistokrvnih Hrvata. Jbg, nisam ja određivao uvjete.
Ko ce na derbi veceras :) ?
Ne radi search pa ne mogu naći temu "Ustaj,Mirko se fajta", evo linka za stream
http://didonetwork.com/
Pa bit će i na Nova Tv.
repriza u 20:15 a fajt je sada
Ah, mislio sam da je poslije uživo. Tnx.
CS;DR
Hebo ti tog fudbalera koji svoju kvalitetu mjeri brojem oborenih rekorda. Pele je bio i ostao bog fudbala.
Da, on je sam mjeri i samo zbog toga igra. lol.
Sereš,Messi ga šiša i sa svojih 25 godina.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Bar Pele svako malo ne izlazi s izjavama poput one da Messi neće biti smatran najboljim ukoliko ne nadmaši njegov broj golova. A da ne spominjem onu čuvenu izjavu da prvo mora postati bolji od Neymara. Nije da ga itko doživljava, al' s toliko ogorčenosti pričati o najboljem igraču unatrag zadnjih 20 i više godina može samo netko tko je i sam svjestan da se bliži trenutak kada će Messi otkloniti svaku sumnju o tome tko je najveći svih vremena, mada je već i sadašnja razina igre i konstanta nešto neviđeno u svijetu nogometa. To je nešto što zapisi na wikipediji neće moći dočarati budućim generacijama. A uspoređivati ga s igračima koji su igrali 1950. ili 1960. je jednostavno besmisleno jer bi se Barca (a i Španjolska) sa sadašnjim fizičkim kapacitetima popišala po svim onim "najboljim" reprezentacijama iz brončanog doba.