Da moram birat GOTY između Skyrima i Batmana, fakat neznam kaj bi odlučio.
Printable View
Da moram birat GOTY između Skyrima i Batmana, fakat neznam kaj bi odlučio.
Witcher 2 i Portal 2 ne zaboravi :)
I Deus Ex
Svaka čast Portalu 2, Witcheru 2, Deusu 3, ali Skyrim je GOTY... makar nisam još probao Batmana :P
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Još ga nisam igrao, no slažem se.
Vgg je Batman zasad, ima zasad jedan dobar twist + igra sa Catwoman je pun pogodak.
Skyrim neće bit GOTY jer je bezveze.
Cuo sam da Joker umre, jel to istina?
Ne znam još.
Danas nastavak igranja, nemogu se odvojit. Skyrim sam praktički zaboravio xD
Demon Trials u kombi sa PhysXom :pray: To je budućnost.
wtf, nekontam rijesit nijedan quest -,-" moram nac radio signal od jokera...any1? :S
Samo s mišem odeš na točkicu na onom recieveru štoliveć i držiš lijevi klik dok se ne napuni traka, nije neka filozofija....
Nightyx ti si ovako malo spor a?
Kupio, počeo skidati danas....možda do prekosutra i zaigram...woo
Igrao na onliveu pol sata. Igra je bogovska. Mogo bi 2 sata mlatit one idiote oko sebe :D
Budeš vidio kad ih se 15-20 skupi oko tebe...i tak u par valova. Divota, Batman pleše oko njih ko da je na baletu. Također, Catwoman rula.
al pre e= Citat =:
Izvorno postao Maloki
u zadnje vrijeme mi postalo zanimljivije igrat pod utjecajem droga, neznam rijesit questove, al ostalo je špica
Upravo završio main story.
Priča je odlična uz hrpu preokreta i šokova, a kraj je poprilično tužan.
Također, igra ima dva završetka od kojih jedan dođe nešto ranije i poprilično je neočekivan :)
Neću previše pričat o njemu da ne spoilam.
Još mi je ostalo otprilike pola side questova, oko 300 Batmanovih riddleova i jedno 30 riddleova za Catwoman tako da ću nastavit igrat.
Uz ponekad otežano startanje igre (čim pokrenem igru i dođem u main menu igra crasha) nemam apsolutno nikakvih drugih zamjerki.
Favorit za GOTY.
jebo Spider-mana !!
Catwoman <3
Ovaj Jocker je luuuud xD Kad sam se penjao na onaj najviši tower u igri, da ne spoilam, bacio sam oko na stvarno predivno napravljen grad. UT3 engine fakat radi čuda.
Evo napokon skinuo (napokon nešto korisno od Orgin-a, al jako sporo išlo), zaigrao malo...Jednostavno ne znam šta da radim...Da li da sljedim main quest, side misssions, ili šta sve ne...Za sad, ispunjava (odveć velika) očekivanja...
prešal igru :D
jebna igra, zabavna, uzbudljiva, oku ugodna :D
combat sistem mi je stvarno epski, eh da je bar takav u Assassin Creedu ^^
sad prelazim side misije
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
btw zadnji boss je predobar, jebenica
Jebote stavi spoiler, ima ljudi koji nisu igrali još.
Ne kužim zašto su region-blockali igru na Steamu. Inače se nikad ne bacam na pre-order, al sad mi je fakat žao što nisam. :/
Na Originu je dostupna, sam šta mi se od tamo ne kupuje. :(
Da, baš gledam i ja. WTF?
Evo prošao, sve ne vjerujem da je već gotovo. Nekak mi se čini kraćom od jedinice ali zato sadržajno bogatijom i napetijom. Zadnji boss rula, a još jednom moram pohvalit savršen Jockerov VA. I UT3 engine, čuda su napravili sa njime.
Sad ću počet New Game Plus, da vidimo kaj se tu nudi.
Dajte prestanite pisat Jocker, piše se bez C.
Tuč ču vas ;(
Ja sad riješavam Riddlera.
Ne piše se "tuć ću", nego "tući ću". Amongst other things. :P