Paladine nerfaju jer ljudi plaču da ih ne mogu ubit u PVP-u, ne zato jer se meni posreći da ubijem 5 levela jačeg moba dok questam, to mogu ionako samo ako imam lay on hands slobodan i bubble.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
BIt je u tome da budu svi podjednaki, a ja mislio da različite klase postoje da bi bile različite u situacijama koje igra nudi???
mi nismo tražili burst onoliki, nismo se bunili kad su nam ga dali ali jebga, sad nema bursta, survivability nam hoće skresat, ali nam ne daju ništa zauzvrat, ništa.
Dok mi za warriora treba pol tipkovnice bindati, s paladinom mi treba par tipki, ono..postane mi dosadno klikat 3 ista skilla mjesecima, ali bilo je podnošljivo dok je burst bio velik, sad kad tog nema, ispalim crusader strike, divine storm i šta, gotovo..eventualno dokrajčit nekog s hammer of wrath.
Exorcism stavili da se može koristit na igračima ali više nije instant... pa jebemu mater, daj ti njega makni da se ne koristi u pvpu jer smo već navikli bez njega bili ali nek bude u pve instant, iznimno koristan je bio.
Meni je gej kad mi zelena mrcina od 200kg najednom kompletno nestane usred bijela dana ravno ispred face. Eto to je gej dizajnerska odluka, nelogična i pretjerana totalno čak i za warcraft svijet, a vidim je puno češće nego bubble+heartstone. Nema mi većeg gušta nego klat rogueove, podsjećaju me na one male Fetish pigmejce iz Diabla 2, onako šugavi i iritantni do bola, a rade veliki damage, ne moš ih ni lupit kako spada jer bježe a opale te jednom i pol healtha skinu. Zato kad uspijem razbiti 'stun, stun, stun, stun, stun, stun stun, stun, stun' taktiku i zveknem ga par puta pa napokon crkne e pa to je izniman gušt i svaki put će od mene dobit /spit. Ponekad i /fart ako je gnom.