Bit će ti žao još puno likova :) Martin ima, za fantasy pisca iznenađujuću naviku, da iznenada ubije likove za koje bi pomislio da će sigurno poživjeti do zadnjeg dijela serijala.
Evo, sad baš malo čitam recenzije knjiga na Amazonu, i dok su prva 3. dijela ocijenjena s više od 4.5/5, Feast for Crows ima nerealno nisku ocjenu od 3/5. Jesam ja jedini kojem je ovo druga najdraža knjiga u serijalu, odmah poslije Storm of Swords ?
16-05-2011, 18:54
Death By Sexy
Re: Game of Thrones - TV serija
Kako je serija dobra.. :')
16-05-2011, 19:00
str1k3r
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Evo, sad baš malo čitam recenzije knjiga na Amazonu, i dok su prva 3. dijela ocijenjena s više od 4.5/5, Feast for Crows ima nerealno nisku ocjenu od 3/5. Jesam ja jedini kojem je ovo druga najdraža knjiga u serijalu, odmah poslije Storm of Swords ?
Nope. Za razliku od Game of Thrones i A Clash Of Kings ja sam preletio kroz A Storm Of Swords i A Feast For Crows. Daleko od toga da su AGoT i ACoK lošije knjige od ASoS i AFFC, jednostavno su mi ove dvije više pasale. Nekako mi miriši na to da AFFC ima lošiju ocijenu samo zato jer se ne pojavljuju Tyrion, Jon i Daenerys kao POV likovi.
BTW, otkriven je poslijednji POV lik za A Dance With Dragons:
malo sam sad razbijao glavu i guglao asoiaf i pokušavao saznati tko bi bila majka jon snowa, uvijek mi se on cinio kao glavni lik u cijelom serijalu i da ce velike stvari biti oko njega, imam jednu teoriju, samo neznam jel vremenski odgovara njegovim godinama, mislim da on uopce nije kopile od neda, nego da je on možda sin od rhaegara i lyanne stark, sta mislite koliko je to moguce?
= Citat =:
Jon Snow is a POV character and the SUPPOSEDSbastard son of Eddard, by a woman named Wylla, a wet nurse serving House Dayne
[quote:3bptgfke]Eddard found Lyanna dying. Her last words to Ned Stark were, "Promise me, Ned"
btw ak sam dobro pokužio sve to, Cersei Lannister i Jaime Lannister su brat i sestra jel tako,i oni se mažu ? :D ili sam prespavao scenu gdje se objašnjava da su samo po prezimenu u rodu ali ne i po prirodi ak kužite ? :D
16-05-2011, 22:36
.
nije bila scena koja govori da nisu u rodu, dakle u rodu su.
16-05-2011, 22:40
str1k3r
= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
kako je zakon zadnja epizoda,zasada mi je najdrazi lik ona mala klinka od Starka.
btw ak sam dobro pokužio sve to, Cersei Lannister i Jaime Lannister su brat i sestra jel tako,i oni se mažu ? :D ili sam prespavao scenu gdje se objašnjava da su samo po prezimenu u rodu ali ne i po prirodi ak kužite ? :D
Jab' to ubacio u spoiler tag, i da ti odgovorim na pitanje:
Da, u rodu su - blizanci zapravo. Otac Tywin, majka Joanna. :)
16-05-2011, 22:43
pimp
= Citat =:
Izvorno postao Insert
ta teorija kruži već dosta dugo. i nekako je logično da je istinita. sve se poklapa.
di kruzi? jel ima kakav aktivan forum o ovom serijalu ili nes?
flander - ovo ti je još ništa :D ima još boljih scena, pricekaj 3 sezonu ja mislim :D ima jedna stvarno spektakularna scena njih ^^
16-05-2011, 22:45
str1k3r
Pa, kruži uglavnom po Westeros.org (tamo sam ja to pročitao). Zapravo, možemo samo nagađati, čekati ćemo dok se to ne otkrije u priči ili dok se nešto ne objavi na So Spake Martin, što je dio Westeros.org-a.
16-05-2011, 22:49
Insert
= Citat =:
Izvorno postao pimp
= Citat =:
Izvorno postao Insert
ta teorija kruži već dosta dugo. i nekako je logično da je istinita. sve se poklapa.
di kruzi? jel ima kakav aktivan forum o ovom serijalu ili nes?
od kad su renly i loras tyrell pederčine? jesam to nes propustio u knjizi ili? i btw starka su napali po noci i pao je s konja, kakav jamie da se mačuje s njim, pa nije mu do kurca :DD
Zar "Rainbow Guard" zbilja nije dovoljan hint ? :D
17-05-2011, 09:35
The Boz
= Citat =:
Izvorno postao Insert
Edit: ova epizoda me dosta iznenadila jer neke stvari dosta odstupaju od knjige.
od kad su renly i loras tyrell pederčine? jesam to nes propustio u knjizi ili? i btw starka su napali po noci i pao je s konja, kakav jamie da se mačuje s njim, pa nije mu do prozora :DD
Zar "Rainbow Guard" zbilja nije dovoljan hint ? :D
rekoh davno je bilo kad sam procitao knjigu, a i bio sam klinac kad sam citao tako da neke stvari nisam pohvatao baš :D