kako free unlockat
piše da ima i free unlock tjekom igranja
Printable View
kako free unlockat
piše da ima i free unlock tjekom igranja
Nezz, valjda sam ja tako onog rammusa unlockao, treba pitat na njihovom forumu, btw sutra cijelu vecer moramo igrati LoL, nismo dugo :D
Tako je cjelo veče.
Kako odlično perem sa malphite-om.
Imao 20/5/15 score
Valjda je to nešto tipa ona Tristana preko Facea ili nešto :/
Free unlock bi pretpostavljam bila kupnja heroja putem ip-a, a purchase bi bilo unlock heroja putem rp-a.
Pa to je onda to, druge nema .... Jedino je Tristana iznimka.
regajte se na alienware arena i tamo su stalno neki keyevi. Među ostalima, ima još 3000 keyeva za chogatha besplatnog sa nekim posebnim skinom :)
Uživajte :)
GDJE?
Davaj link! :)
Edit:
Item Codes Remaining: 0
:(
A hebiga onda. Sve su podavali.
Regaj se i čekaj, imaju svaki mjesec bar jednom nešto iz LoLa
Daj malo pojasni, jel dijele acc-ove s otkljucanim skinovima ili rp-ove??= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Zamolio bih ljude koji nikada nisu igrali DotA-u da se klone LoL-a, hvala(serveri su prepuni noobova koji misle da su pokupili svu pamet ovoga svijeta)
:bravo: ovo podržavam
:pray:
:pray:
Znači ja ne bi trebao igrati LoL?
Dajte ljudi ranger je bio dovoljno retardiran, ne treba nam još jedan
Ok ok ja povlačim ono :oops:
Ma naživcirali me ljudi, to je kao da igraš s teamom koji ima handicap. Više ne igram ni jedan game koji nije arranged. Ajde colossus, javi se sutra ujutro da mozemo igrat
Dijele ti svakakve gluposti. Od likova s posebnim skinovima, do IP boosteva i slično. Samo moraš biti brz na okidaču.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Zatražiš aktivacijski code, dobiš ga i tamo su ti sve upute kak da ga ukucaš u LoL.
http://imgur.com/1RYNn.png
Igrao sa Teemom.
Ovo samo pokazuje kako nema nikakve koristi od onog nerfa :)
Btw, imali smo 2 leavera na početku.
total damage emo :) crazy shit
Ponavljam, nije nerf, buff je. I to žešći. Nisu ga ni željeli nerfati, nego je većina ljudi krivo protumačila promjene.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
I da, odličan je. Damage output mu je ludilo, a gljive rasturaju više no ikad. :>
sad mi se cini pak da je Jax veoma OP :/
Jax je uvijek bio OP XD
To ili su ljudi koji ga igraju nešto luđi od prosjeka, moj frend na primjer rastura sa Jaxom čisto zato jer igra ludo, zalijeće se kad ne treba tower divea u prvih deset minuta, BD dok nam biju bazu, zato je vrlo teško protiv njega ići jer baš i ne znaš što će sljedeće XD
Also, vidi moj score:= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
http://imgur.com/xqzZP.jpg
Imam manje killova jer je moj team bio jako čudan u team fightovima pa su nas često ownali. Ali gle mi damage output. Physical damage ti je nešto veći od mog, ali je moj Magical damage neusporedivo veći od tvog. AS/AP je najbolji build za novog Teema po mom mišljenju, a ovo je bilo prvi put da sam ga igrao od patcha. Improvizirao sam i dobro je radilo.
Pobijedili smo na kraju.
Ja igram sa Jaxom u zadnje vrijeme i dobar mi je. Samo ponekad varira, nekad mi ide sjajno sa njime, nekad baš i ne, ovisi tko je protivnik. Kakav build ima frend?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ja i Garen smo se borili protiv svojih i njihovih da dobijemo ovo(obratite pozornost na largest crit)
Danas igrao na accountu od najmlađeg brata sa shenom :D
27/1/14 bio score :D
Koja je to razlika između igra lvl25> i lvl 10 igra :)
Tako sam ja prije par dana napravio novi account da testiram Teema na njubicima.
Score mi je bio svaku rundu 20+/1/20+ :)
AP Teemo je kurva, pogotovo ako si ti Teemo u drugom timu, nagazim na jednu gljivu i ode mi preko pola hpa i onda se on pojavi opali jedan TS i ja sam mrtav ;_;
:D mhaha...= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Te emo on duty ! =)
Sad sam si kupio Tryndamerea , idem ga spraksat.
Kako me nejde sreca. :(
Ne kuzim zasto ljudi ne mogu slusat jedan savjet zbog kojeg bi pobijedili borbu.
Konkretno teemo u timu je nakon 30 minuta borbe imao 1400 healtha i 0 armora dok smo svi mi imali 2100+ healtha i magic resist posto su svi bili ap.
Nikakve moje molbe nisu uspjele i naravno da je svaka tim sora prakticki bila 4 vs 5 i naravno da smo izgubili.
Zadnjih desetak sora mi nejde i nejde uvijek netko nafeeda ili dc-a ili jednostavno ne slusa.