Ovaj je bolji
http://hr.neciklopedija.org/wiki/Glavna_stranica
Printable View
Ovaj je bolji
http://hr.neciklopedija.org/wiki/Glavna_stranica
Ovakvo trollanje od sada zanemarujem. Imam osjećaj da si došao u temu samo da trolaš. Znaš na koji članak mislim, na ono o quebecu, što je predo još prije tvog posta potvrdio.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
I ja sam dosao u temu samo da trolam.....bez t naravno.
Sad je postao los trol.
Cleaning, plox.
Ne kužim zašto je trolanje ako je rekao istinu da Wikipedia nema neku veliku kontrolu nad svojim sadržajem, istina to se u zadnje postrožilo ali nikakve velike promjene= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Stvar je u tome šta to nije bila main rasprava.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Zapamti: Pravi troll uvijek pokušava zbunit, razljutit i skrenit s rasprave na nešto skroz random.
Krivo, W3DR4N je trol od admina.
Znači pingu je trol jer je ispravio jednu tvoju tvrdnju koja se direktno ticala rasprave, ti si tvrdio da je to sa wikipedie i da ne može biti pogrešno, on te je ispravio rekavši da wikipedia nema kontrolu kvalitete i da postoji mogućnost da tvoje tvrdnje nisu poduprijete točnim argumentima i radi toga ti kažeš da je trol, mislim da bi trebao naučiti definiciju te riječi bolje
dis.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Jer Koreja mora uzvratiti Japanu... Isse.
Korean Otaku Marries Anime Body Pillow
Neda mi se sad trazit, al sam citao jucer kako Japanci imaju ogroman fetis na stjuardese. Sex shopovi nemaju odavno tih uniforma, a imaju veliku kolicinu krađa sluzbenih uniforma pa ce morati sada u njih ugraditi GPS.
Isssssssssssssssss :D
Vidio sam istu vijest.
Link: http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/najt...ardesa/162260/
"Postoji teorija koja kaže da procesori udvostruče svoju brzinu svakih 18 mjeseci."
Da, teorija. Teorija.
kako ih lik sve podjebava... baš se pitam koliko su mu platili= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da bar, unknown, da bar...
Očito ne znaš kakvih sve otakuja ima... Prije nekog vremena su u Japanu imali peticiju da im se dozvoli brak sa 2D likovima...
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
programeri postaju makroi XD
preuzeto sa drugog foruma
Bolesna 79-godišnjakinja služi zatvorsku kaznu zbog prodaje sira
NAGRAĐIVANA proizvođačica sira iz Grabovca, Milka Magdić, "odležat" će 13 dana u zatvoru zbog nemogućnosti da plati 3 700 kuna kazne, objavio je karlovački portal Sedam.hr.
79-godišnja bakica u zatvoru je završila s tridesetak godina mlađom kolegicom Zdravkom Uzelac čija je novčana kazna bila nešto viša, te je i zatvorska kazna simbolično viša - za čak osam dana.
No, Zdravka Uzelac nije dozvolila da joj odlazak u zatvor pokvari raspoloženje, te je, kako izjavljuje njezin suprug Ilija, u zatvor otišla dobro raspoložene šaleći se: " Ma tko ga je.., barem ću se naspavati".
Naime Milka Magdić iz Grabovca u općini Rakovica, a koja je svojevremeno primila Srebrnu plaketu za kvalitetu svojeg kravljeg sira, imala je, kao i Zdravka Uzelac, svoj štand na kojemu je prodavala poznate mliječne delicije rakovičkog kraja.
No, nakon 2003. godine baka Milka zbog bolesti se povukla iz posla, a svoj štand uz Državnu prometnicu broj jedan, nedaleko benzinske postaje u Grabovcu, prepustila je mlađim kolegicama.
Iste te godine njezin štand "zaskočio" je Državni inspektorat i dobila je kaznu. Zašto točno, njezin sin Milan se više i ne sjeća.
Za razliku od Zdravke, baka Milka nije bila nimalo dobre volje pri odlasku u zatvor. Naime, Milka Magdić ima povišen šećer i tlak te slabo srce, pri čemu je njezina bolest posljednjih godina uznapredovala.
"A što ću sine, idem." - posljednje su riječi koje je starica uputila svom sinu prije odlaska u zatvor.
Karlovački portal izvještava kako u rakovičkom kraju nije neobično da supruge i majke završavaju u zatvoru, a sve zbog istog razloga - sira. Najčešći su razlog kazne koje dotične ne mogu platiti.
Nema što, država nam se stvarno može podičiti suzbijenjem teškog kriminala među dilerima mliječnih proizvoda.
:pray:
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Potres u Turskoj, poginulo 40ljudi zasad...sve više i više se približava balkanu to sranje, gotovi smo :(
E to je već neobično :o
Što bi moglo uzrokovati tolike potrese širom svijeta?
Pomicanje ploča. Ili neki svetac, ovisi u što vjeruješ :D
:(
Nego, čuo sam na teveu pred neki dan o jednom geologu koji je još '89. razvio teoriju o mjesečevom utjecaju na potrese, pa je koristeći svoje formule zavisno o položajima mjeseca i sunca te možda još kakvih geoloških faktora uspio prilično precizno predvidjeti većinu potresa (ili bar povećanog rizika za iste), čak i s jačinom na richterovoj skali, ali su ga ubrzo natjerali da ne ide s time u javnost jer stvara paniku među ljudima.
Ime, prezime? Koliko znam, do sad su svi pokušaji predviđanja potresa uglavnom bili phail :)
A ne sjećam se. Ugl, mislim da je bilo na National Geographicu.
Maye. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
EDIT: Also, od par stranica ranije:
A kako EMP ne ubija ljude?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Što smo bliže 2012, to više katastrofa diljem svijeta. Good, good.
Već smišljam kak preživjet :)