Treba ju mi kljucevi za account da upgradam koliko sam ja shvatio,misli osam ja instalirati sve i kupiti samo catu ali izgleda da nis od toga ako nemam kljuceve od starijih verzija =/
Printable View
Treba ju mi kljucevi za account da upgradam koliko sam ja shvatio,misli osam ja instalirati sve i kupiti samo catu ali izgleda da nis od toga ako nemam kljuceve od starijih verzija =/
pa ako imas account koji si vec upgradeao na WotLK ne trebaju ti ovi prije
Kad dođe Cataclysm, mozemo svi rerollat pa osnovat kasnije neki guild :)
35k bandage.= Citat =:
Bandage preview:
* "Dense Embersilk Bandage" Heals for 34,800 over 8 seconds. Requires 3 Embersilk to create.
Ne želim ni znati koliko će HP tenkovi imati :S
goddamn tenk sigurno nece imati ispod 100k hpa... a kad se pojave i stam stackeri druidi i ta ce brojka biti mala...
da samo kaj će taj Embersilk dropak rijeđe i od Artic fura, tak da me nebi cudilo da na aukciji bude jedan stak po 800g golda
ili su to krivo napisali, pa najveći zavoj sada hila 2000 hpa- sumnjam da bu odma skučilo na 34k :?
Odavna su najavili, da nas u Cataclysmu ocekuje puno vise HP-a, jer ce healanje u mnogocemu biti ograniceno...
a ono meni tak svejedno, rogu igram, lupam dok ne crknem ^^
*vanish*
Trenutni najjači bandage je heavy frostweave, koji heala 5400 HP.
Trenutno najbolje gearani tenkovi imaju oko 50k HP, tj. oko 9 puta više nego što heala bandage.
Jel to znači da će top-geared tank u expaziji imati oko 300,000 HP ? :D
ma to bi bilo bezveze, a dobro opet ako sa HP-om raste dmg onda su brojke samo ukras, tak da to i stoji
Minjaju kako bandage funkcionira, imat ce cast i stavljat ce hot na tebe, ocito ce hilati puno vise i bit ce koristan u pve-u, nije to pretjerano 34,8k da ishila u 8 sec ako uzmes da ce vjerovatno svaki dps imati oko 50k, ma u svakom slucaju vecinom mi se svidaju promjene
Solidne promjene i za profesije.
http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 9268&sid=1
Inače, za zavoje:
= Citat =:
First Aid
* Bandages will have a short cast time and put a heal over time effect on the target for 8 seconds. This effect is broken by damage.
* Three new bandages! That's right: THREE!
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Osim onog za Alchemy... :shock:
Holy Shit!= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
evo prijavio se za betu ^^
hope they'll pick me ^^
daj neki link đe se to prijavi
WoW beta mi je uključen još od najave kataklizme, ne mogu se zasitit gledanjem sličica i footageova... Ako vas ljudi izaberu, obavezno mi snimite neki goblin footage, petominutni il više :D
E ljudovi.
Sta da bi se prijavio za Beta,moras samo download onaj amo System bla bla da ti ocita .I to ti se pojavi na WoWBattle neteu.
Sta je to to?
Jesi updateovao konfiguraciju na bnet?
Yep
Imam jedno pitanje: Kaj mislite kolko ce se promjenit sistemski zahtjevi za pokretanje Cate?
Pretpostavljam minimalno, jer većinom samo dodaju extra grafičke opcije koje se daju smanjiti/isključiti.
Ali screenshotovi govore drukčije. :?
Screenovi su uzeti na ultra detaljima. Za minimalne detalje i dalje treba ista konfiguracija :)= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
I'm aware of that, ali ipak izgleda poboljšano :D
Ding ding ding!
Stigao Worgen female model
Furry or not, prosudite sami. :D
:pray: RULZ! bolje nego sto sam i mislio, fala bogu nisu usrali, izgledaju cak i bolje i od male modelsa
Ne znam, meni ne djeluju baš super, radije se držim goblina i trolova :)
rofl koja sprdačina