Bičam jer dan traje samo 24 h, da je duži mogao bih duže igrat Front Mission 5 po danu. A dani prolaze...
Printable View
Bičam jer dan traje samo 24 h, da je duži mogao bih duže igrat Front Mission 5 po danu. A dani prolaze...
Nađi mi sponzora.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ne bi tebi bilo teško naći nekog.
:(
Odgovorio bih na to pristojno,ali ne znam.
Bičam na komarca koji me ugrizao za desni obraz noćas! :cry:
Bitcham na feminizam, iskrivljeni pojam "girl power" i općenito licemjerje za koje žene stoje s onom da su spolovi jednaki. Da, jednaki smo... ali opet očekuju od tebe da radiš stvari tipa da im primakneš stolicu kad idu sjesti jer će se inače raspizditi i ustvrditi da si neotesani primitivac/šta god, itd. Ukratko; žele jednakost ZAJEDNO sa perksima koje imaju jer su žene. Yay.
Ne pitajte.
E da, i kad ih tučeš, onda se žale. Pa ako smo ravnopravni, što te nemogu udariti iz čista mira?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja serem po ljudima koji sjede u onoj emisiji Garaža i slušaju bend. Jebite se. Emisija izgleda glupo. Bend prži neki hard rok ili hevi metal, a ljudi stoje mrtvi hladni. Pa bar se razbacajte ffs :thumbs1:
Podsjećaš me na mog profesora povijesti.= Citat =:
On nam je pričao o tome u istom tonu. :)
A i slažem se donekle.
Naravno da ces to napraviti, inace da, ispadas i jesi neotesana seljacina. Radikalne feministkinje doduse ni ja ne podnosim. Iskreno, jedino sto bih zabranio su zene u vojsci, jer mi se to gadi :(= Citat =:
...i u pola sportova, npr, zenska kosarka, wtf? :(= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Bicam na stranicu za registraciju...pokusavam si napraviti free trial account za LOTR online valjda vec 20 min... :((Please enter valid first name... :? :? )
bičam na vidiauto koji se otvori svaki put kad dodjem na forum...'ebo to ba :)
Use the power of Google Chrome...= Citat =:
Izvorno postao Toxic
Auto login je kod mene rijesio problem.= Citat =:
Izvorno postao Toxic
Ako ne uspije, uzmi coldrex tabletu.
Takoder:
= Citat =:
Izvorno postao mortician
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Google chrome mi je prelejm =(...auto login mi opet shipak daje...a coldrex ne uspjeva...jbg
Navedi 10 cura sportistkinja koje imaju dobro tjelo. Ne racunajuci karate.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://www.imagesforme.com/out.php/i...1212508095.jpg
I neda mi se stavljati ostale.
Jer ih nema.
Ima ih,ali nema ih toliko puno kako neki misle.
šarapova :wink:
Bravo gospodine. Ja sam rekao navedite 10 zena bez karatea i inih stvari da su lijepe, a vi ste naveli jednu. Bravo.
Dve zapravo,ali moraš priznati,heck of a body. :D
This.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja sam trenirala košarku godinama! :-x= Citat =:
Izvorno postao mortician
Sonik je onlajn, ti si oflajn.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Bicam po tebi.
Ja sam onlajn, samo sam te blokao nekidan kad si me iznervirao. ;D= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
/unblock
Kul.= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Da znaš da je!
Bicam po svojem stolu gdje drzim komp. Ne mogu noge protegnuti kako mi pase...a bole me :(
Bičam po sutrašnjem danu... krečenje. :(
Ja isto bičam po sutrašnjem danu.
40 stupnjeva.
Fuck yeah.
@Predator,Sonic ti je uvijek tu,samo što otiđe na "appear offline" ili je "busy" kada kosi travu.