Pričao mi je jedan lik nedavno o tome.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Djeluje mi kao izmjenjena verzija "2001. Odiseja u svemiru".
Jel valja?
Printable View
Pričao mi je jedan lik nedavno o tome.= Citat =:
Djeluje mi kao izmjenjena verzija "2001. Odiseja u svemiru".
Jel valja?
neznam,zato pitam :)
Evo došao sam do 8 epizode Fringea i nisam dosad nimalo požalio, pogotovo mi se sviđa Observer, kojeg nakon 4(mislim da je ta Arrival) ima doslovno u svakoj epizodu, skoro ko G man u HL2 samo dosta neprimjetnije :pray:
Jučerašnja epizoda "Bitanga" je bila prejebena. :pray:
da legendarno :D
Ima neka naša serija misli da se zove Dobre namjere. Prikazuju je nediljom navečer na HRT 2. Vrlo dobra serija :)
gleda li netko harper's island, kako vam se čini?
odlično
posebno za ljubitelje horrora i trilera
i samo 13 epizoda, lako se gleda
Gledam tj. pokušavam gledat nove epizode Dextera. Za kurac su, uvijek zaspim od dosade... :(
:(= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
ja sam bas mislio zavrsit sa trećom sezonom i pocet sa četvrtom,sad odustajem od dextera.
E onak ko da gledam Saw serijal. Sve isto, samo ih kolju na drugačiji način... :(
A jesi i ti isto...= Citat =:
Samo zato jer je jedan tip rekao da mu je dosadno, odustaješ od serije.
možda zato što cijenim njegovo mišljjenje?
i ima znatno boljih serija i filmova,zasto bi trosio vijeme na dextera ako je tek prosječan,pogledao sam prvu i drugu sezonu koje su savršene,pogotovo prva i pola treće,dalje mi se neda gledat.
upravo završio sa Dexter prvom sezonom
9/10
stvarno odlično
= Citat =:
stvarno pametno, temeljit mišljenje na jednoj osobi. Malo se raspitaj po netu, i onda razmisli jel se isplati ili ne pogledat. Meni je ova sezona i dalje ima onaj dexterovski štih, te mi je čak bolja od 3. sezone, pogotovo iz razloga šta se glavni villian pokaže odmah u prvoj epizodi, a da se ne uništi napetost serije.
Word!= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Ma Dexter je genijalan, bio i ostao. Nova sezona je odlična.
Kao što Dreamer reče, čak bolja od treće. :D
Večeras su na FTV-u Vratiće se rode :pray:
Počela je ova nova serija VSo vanzemaljcima koji dolaze na Zemlju sa naizgled dobročiniteljskim stavom prema nama Zemljanima.
Inače, serija je remake jedne mini-serije iz '80-tih.
Djeluje odlično, bacit ću oko ovih dana.
dexter
2. sezona
7/10
dosta lošije od prve
Kako ide dalje,serija postaje sve losija i losija...vidjeces.
Nabavio kompletan seriju Crna Guja (Black Adder) u ulozi s Rowanom Atkinsonom (mr.beanom)
odlicno i smijesno 9.6/10
Meni je druga sezona čak bolja od prve. Prenapeto. Ali treća i četvrta su slabije, ali su opet dobre. Meni bar. :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Potpis. Svaka sljedeća je dvostruko dosadnija od prošle. Prva odlična, druga za pogledati, treću gledaš na silu. Na četvroj sam odustao.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
4. je (za sada) po meni bolja od 2. i 3.
Meni je dosta dobra, ali više mi se sviđao neobiteljski Dexter. :)
Curi sam nabavio Roswell, razmišljam da li da ga gledam ili ne!? Gledao sam nešto sitno kada je bilo na telki i nije bilo loše, ali bome nije bilo niti ništa posebno...
Slažem se. Skoro svaka epizoda završi cliffhangerom..= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Da i to ne retardiranim isiljenim cliffhangerom kao u sapunicama, nego baš paše i zaokruži epizodu u cijelinu. Ne slušajte wekija, on tako i tako voli gledat Chucka ROFL.