baem se još neko samnom slaže :)
Printable View
baem se još neko samnom slaže :)
možda Ezio izgleda detaljnije, ali Altair izgleda onako mistično sa tom krpom, i mislim da je ona trademark od AC-a. Za ovoga se vidi da je neki umišljeni plemić.
Pa mislim pogledajte Altaira, vrlo tajanstveno stoji, i vrlo kulno izgleda, a Ezio s svojom fenci šmenci odjecom radi nekakve poze i neku facu, ono o vidi mene ja sam postao kulni assassin jea ja ubijam s kulnim pozama, bas sam lijep plemic.
Ezio je ubojica sa stilom,Altair izgleda kao tamo neki seljak koji tu i tamo radi atentate na neke likove :D
Ezio je plemic koji je tek postao assassin i folira se :(= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Altair to radi duze vrijeme i ne folira se nego je prava faca :D
Onda je ubojica plave krvi 8)
u prijevodu - prekulan momak 8)= Citat =:
Lol. Meni taj Ezio izgleda bolje neg onaj Altar, i mislim da ima bolja oružja. Fora je kaj moš čopit čuvaru neko oružje i zaklat ga s tim. Cool igra, evo nekida sam prešo jedinicu. Kad dolazi ono dvica ???
E, oće biti opet onog sranja s doktorima i onim animusom kroz koji ulaziš u igru ??? Igra bi bila bolja bez toga.
Jel ima tko ovakav problem s jedinicom ???
Čovjek kad priča s nekim il neko s njim, ja uopće nečujem, samo nekad uspije ozvučiti koju riječ na pola i onda se opet niš nečuje. Kak se to popravi ???
ovaj novi assassin puno bolje izgleda od staroga...jedva cekam igru...i btw kolji ce bit gradovi uz rim i venceiju
sigurno još neki između njih
gotovo nista novo,isti covjek u novom okruzenju:( svejedno,budem zaigrao
Ja ću ga odigrati najviše zbog priče. Jedinica mi je legendarno završila.
Gradovi koji bi se mogli pojaviti u Assassins Creedu 2 su Venecija, Rim, Napulj, Milan, Firenca, Palermo, Ravenna, Ancona. Računajte da su gradovi bili metropole u tom vremenskom razdoblju. Ne očekujemo sve, ali ako ciljaju Italiju, zasigurno su neki s tog popisa.
Ovo će bit sigurno: Rim, Firenca, Venecija, Milan i možda Đenova i Ancona.
A čuj, Milan, Firenca i Geneva su gradovi u sjevernoj italiji, te su kulturno poprilično slični.
Svakako mislim da će Ubisoft ići na raznolikost gradova, te uključiji koji južnjački u cijelu priču.
Doduše, već se naslućuje kako će Firenca biti točka polazišta, odnosno početak igre i glavna baza operacija, baš kako je Masyaf bio u prvom Assassins Creedu.
To govori nekoliko činjenica.
- Većinu svog rada je Leonardo Da Vinci odradio u Firenci, koju je svojim izumima i likovnim izražajem doveo na vrh europske kulturne scene 15. stoljeća.
- Puno ime glavnog protagonista ovog nastavka je Ezio Auditore da Firenze.
- Na kraju krajeva, Eizo se osvjećuje Firenškim moćnicima, što je osnovna radnja igre
Opet, s treće strane, Ubisoft navodi kako je tek bježanjem u Veneciju Eizo postao vrhunski tihi ubojica.
Vrijedi pričekati nove materijale.
Slažem se.
E, W3DR4N, jel mi možeš ptvrdit da je kupnja prek steama sigurna i da te nemogu pokrast.
sigurna je isuse :p
onaj dio "s doktorima" jednostavno mora bit i to je prava okosnica radnje a ne altair ili ezio, to što nisi čuo ništa od priče tvoj je problem, da tog nema to se nebi primječivalo al dodavanjem toga je znatno pridonjelo kvaliteti priče...
To s doktoron je dobilo puno kritika pa se općenito nezna šta će s tin napravit.
U vezi trećeg grada- čita san da bi to moga bit Milano.
I u vezi altair vs ezio- više mi se sviđa altair(po izgledu).Ono, baš je cool tako prekriven i sve to.također ima bolju kapuljaču, ne ovi ezio izgleda ko šminker
AC2 preview
ako nekog zanima :wink:
W3DR4N nam zaluto u švicarsku= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
mislio je na Genovu.
znam= Citat =:
nego, jel se zna što o učitavanjima misije, jer mi je u jedinici išlo na k. čekanje dok mi mualim po 600000000000000000000000000000. put drži predavanje
Nije to bilo učitavanje misije nego animacija koja se nemože prekinut. Osim toga svima je to išlo na jetru.
Nikad nisam razumio zašto se nemogućnost prekidanja animacija navodi kao minus Assassins Creedu.
Ako već pratiš radnju, čiji su uvodnici sastavni dio, logično je da nećeš ništa prekidati ili ubrzavati.
Kad već igraš drugi put, za vrijeme animacija slobodno možeš na zahod ili složiti sendvič.
Da, ali AC ima potencijala za free-roam igranje pa tako možeš igrat aigru svako malo po pola sata ili više čist tako iz zabave. Ali ako moraš slušat dosadnog Mualima pola sata prije nego što počmeš...
fak ja sam sad zaboravio uvod act 4orke od Mualima :( moram ponovit gradiva asap...
bilo bi ljepo kad bi devsi rekli očel se moč animacije prekinut u dvojci jer fakat, onaj cjeli uvodnik u act 4 od mualima sam napamet znao -.- onda neke govore(od npr. majd addina u jeruzalemu, william of montferata sa rikardom itd.)
sta ti je fan igre :)
Ja igru nisam nikada ni zavrsio...možda se nekako prisilim ovo lito dok bude susa naslova
možda kad bi implementirali free roam mode koji se otključava kad završiš kampanju
Koja svrha? U originalu si i tijekom same igre bio slobodan lutati uokolo, a i važno je dati konkretan kraj zbog nastavljajuće priče.= Citat =:
Izvorno postao noobina
neče bit kraja u dvojci ak je trilogija -.-