meni radi :)
Printable View
meni radi :)
sto ti radi?
stranica :roll:= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
-.-' ... ... ... sam ja negdje reko da stranica ne radi?? rekel sam da ne valja... nije dobra... nema dovoljno informacija...
sorry :roll:= Citat =:
1. Probaj Grim Cestu od ovog likaSi možda Bortak's Bone Claw, ali možeš ti kupit i item iz Nightfalla ili Factionsa= Citat =:
2. Zato jer ćeš onda sebi spustit za energiju spustit za 150 HP, a to je na 20 levelu čak i sa Rune of Superior Vigor 380 HP ili ti ga jako brza smrt, a u kakvom većem sukobu smrt MM-a znači i party wipe.
3. Imaš još i Feast for the DeadSi Verata's Sacrifice ali teško da su oni bolji izbor od Blood of the Master.
4. Većina ljudi koristi Animate Flesh Golem, ali i Tainted Flesh, Aura of the Lich, Jagged Bones(prije se masovno koristio ali su ga nerfali pa ga sada rijetko tko koristi)
ili si za 10k kupis nightbringera ili ghiala
k... a sad... trebam neki build za 55 monka... al da je isproban... da je netko od vas isprobao...
uzmi mo/n sa spoil victorom
evo par njubovskih pitanja....:
1. što je to FoW?
2. što je to ToA?
3. što je to DoA?
4. što je to UW?
.................................................. .................................................. ......................
EDIT:
još jedno njub-pitanje:
ćemu služi 55hp monk?
1. FoW=Fissure of Woe-Dobro mjesto za farmati.
2.ToA=Temple of Ages-U tom gradu se nalaze kipovi i kad klekneš i daš 1k možeš ići u FoW i u UW.
3.DoA=Domain of Anguish
4.UW=Undrworld-Tu farmaš ectose.
55hp monk služi za farmanje.
Šta sad meni su 55HP monkovi baš fora, jedino što su zajebali a-netovci to je što su smanjili cijenu ctosa na 5.5k kod merchanta i sad svaka budala može kupiti FoW armour, a sranje je za farmati UW.
nisu anetovci smanjili cijenu.Vec ako mnogo ljudi proda Rare Material Traderu onda cijena pada.A kada mnogo ljudi kupi kod Rare Material Tradera ecto onda cijena se povisuje ;)= Citat =:
Izvorno postao Thrall
kaj nitko nikad nije igral sa 55icom?
= Citat =:
Izvorno postao Kron
do kojeg je od tih navedenih mjesta najlakše doći i koja je razlika kad se farma s 55hp i 600hp?= Citat =:
Izvorno postao Thrall
ToA ako imas prophecies
razlika ti je u buildu... http://www.pvxbuilds.com/index.php?t...55hp_Solo_MonkSovo ti je jedna varijanta 55 ice
imas build za monka i necro. monk tanka i drzi gamad na okupu dok ih necro tare s SS-om. zapravo, oni sami se ubiju na kraju :)
e... a koje mi insignie trebaju za 55icu?
ajd razmisli pa sam zakljuci
delite
hmm pa ono rune da si smanjis helt a insignije za energy?? :|
http://www.pvxbuilds.com
samo 3 klika i naci ces detaljan opis 55-ice. jel to tako tesko?
delite
ne, jer ja znam sto bi ti, sve servirano na pladnju, e pa u Lijepoj Nasoj bas to tako i ne ide
delite
Aj malo razmisli pa tek onda nazivaj ljude budalama.
U 55 monk buildu ti je cilj imati 55 healtha dakle Survivor insignia ne dolazi u obzir, količina armora je potpuno nevažna jer ćeš svakako uvijek dobiti 5 dmg. dakle Stalwart, Brawler's, Blessed, Herald's, Sentry's, Wanderer's, Disciple's i Anchorite's isto otpadaju i sada pogledaj koja ti insignia ostaje pa onda reci sebi u zrcalo da si debil, a ne ljudima kojima se neda tebi objašnjavat svaki detalj builda jer misle da bi ti mogao malo upotrijebiti i logiku.
aj mi sam molimte odgovori na ovo pitanje:
Za sto je napravljen ovaj thread?
i od sad pa na dalje nebum vas nike pital jer ocito nema koristi vas...
Da bi ljudi mogli pitat pitanja i na njih dobit odgovore, ali si ti dobio odgovr čak si sam postao link u kojem je jedna varijanta 55 builda i da si upotrijebio logiku te samo slijedio linkove na toj stranici dobio bi svoj odgovor, a nebi nas ovdje gnjavio da ti objašnjavamo svaki detalj builda.
P.S.: Očito ljudi koji su postali ovdje zadnjih 30 stranice ne smatraju ljude ovdje beskorisnima, a to što ti smataš da bi mi trebali biti tvoj osobno 24-7 helpline je druga stvar.