Sta nisi prije igrao Diablo 2? :D Ja sam uz Diablo 2 proveo cetiri godine. I jos bi ga igrao ali sam dosao do hell difficultya i ne ide dalje :( . Igra je super :pray: . Jedva cekam da trojka izade :D.
Printable View
Sta nisi prije igrao Diablo 2? :D Ja sam uz Diablo 2 proveo cetiri godine. I jos bi ga igrao ali sam dosao do hell difficultya i ne ide dalje :( . Igra je super :pray: . Jedva cekam da trojka izade :D.
Poceo jucer malo igrat Sins of Solare Empire, nisam dugo...
Igram Bully Scholarship Edition i na vaše čuđenje na Visti.
Race Driver GRID...cod 5...samo zombie nazi...došel do 9 levl...i dalje nikamo...
pauzirao sam s WoW-om i SoaSE-om...za prvi nemam para za nastavak, za drugi moram smisliti taktiku...zasad igram SAMP i sviđa mi se...još igrača bi bilo dobro, ali i ovako su me neki konji naganjali u kombiju preko pola LS-a pucajući... :D
Prelazim Hitman:blood money.
Septerra Core: Legacy of the Creator - legendarna RPG avantura koju sam odigra tamo 99. pa je došlo vrime za novi đir. Još sam fasciniran ovom igrom, imho bolja od svih naslova zadnjih par godina. Toliko originalnosti i igrivosti nema u mass effectu i fallout trojci skupa. Prava legenda za koju malo ko zna.
Counter Strike : Source // World Of Goo // Soldat
manhunt :pray:
E drago mi je da nisam jedini koji je igrao ovaj uspješan spoj jRPG i wRPG-a. :)= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Opet sam odlučio zaigrati Dino Crisis 2, već sam pri kraju, još uvijek jedna od najboljih akcijskih igara za PS One, a bogme i općenito.
Super Mario 64. jbg, puklo me opet :scared:
:thumbs2:predobra igra= Citat =:
Izvorno postao Armachus
prelazi se god of war 1,2 na God odn.Titan modu. :D
BattleForge betu, kad su serveri online :(
Ima keyeva na FilePlanetu :eyebrows:
Totalno mi se Baldur's Gate II + ToB igraju :pray: Vjerojatno ću krenuti sa Evil partyem vrlo uskoro :D
ja nakon duze stanke igram far cry 2, sad sam na 89%
Pokemon Pearl
Kao i obično, FilePlanet je zakazao u dostavi newslettera kod mene. Skidam.= Citat =:
Izvorno postao Necto
dota ,pes 2k8 i gta 4
Mass Effect, da potvrdim da je KOTOR-ov klon.
The Witcher EE prelazim što je moguće brže i detaljnije dok pokušavam smisliti što dalje, koji naslov od novijih mogu pošteno i pokrenuti.
oblivion, posao sam witcher EE, koji mi se JAKO JAKO svidja ali nema se para.........
sad se modovi i skidaju i prave :)
Prince of Persia, ovaj novi :D
Team Fortress 2 ^^
Morrowind s ekspanzijama.
Nastavljam odakle sam stao prije par mjeseci.
evo trenutno W3:TFT zadnja misija, prelazim iz razloga zato kaj nisam imal pojma o ćemu se u Warcraftu radi lol, prvi put kad sam igral W3 nisam opće gledal one ingame animacije, samo zadnje, tako da sam išal vidit ko je koga stvoril, i zak se recimo Ilidan zove Betrayer itd ....
baš sam noob a igram WoW :P
Igram ponovo Stalker CS da malo odahnem od svih tipova strategija posto njih igram u zadnje vrijeme pretezito, čak i previse...
trenutno nista specialno
COD 4 MP
COD 2
Za to moraš i KotOR odigrat :)= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25