ajde vise reci :D
Printable View
ajde vise reci :D
Sanjala je starog jebača C-a :rambo:
E ode spavat.Aj laku noc
I usput da isprobam novi smajli kojeg je Boz spomenuo u casopisu
<3
edit
hm,ne radi
@Ostali znatiželjnici
Neću vam reći tko mi je bio u snovima, možete se samo nadati da ste to bili vi! :P
hihihihhii! :)
Da, stvarno, nadam se tomu. Aha.
Sanjao sam nemoguć san; sanjao sam da spavam... i da spavam... i da spavam... i da spavam... i da spavam do beskonačnosti. Da se bar snovi mogu ostvariti.
@EVERYBODY: Angel eye je sanjala mene.
hajmo peticiju napraviti da angel eye kaze koga je sanjala :D
Ajmo ne :D
I tako se vecina ovog foruma sprda ljudima "bez zivota"= Citat =:
Izvorno postao majstoro
kako rula kad dodje nova p icka na forum, svi popizde.
XD
No, da nastavim. Inače sanjam ful puno i ful čudne snove, gdje se samo kidam ujutro. Evo prije kojih par minuta, sanjala sam da se idem nać s frendicom, tako mi po korzu šetamo, a kad odjednom se stvori- McPingvin (?!) i kaže "Bok. Ja sam došao iz Zagreba u Rijeku".Ja kažem: "Dobro,i?". P:"I ništa, tako...". Pozovem ga da ide s nama na kavu, ipak je došo čovjek iz Zgb-a, pa da nije došao bezveze. I tako mi na kavi, kad odjednom on počne njuškati moju frendicu (? :? ?), pronjuškao joj je facu ... (joj, još se smijem) ... zacrvenio se i nešto prokomentira, nesjećam se šta, nešto počne bljezgarit :D i tako on mene počne njuškati- ja: "ma daj pingu, šta ti je, koji me prozor njuškaš?!" On: "Pa, tako, došao sam iz Zagreba..." XD, hahahaahaaa
Eto, ako ti zatreba savjet o novom deziću/parfemu, znaš kome se možeš obratiti :eyebrows:
:D haha, ma on je u snu bio kao neki fetišista, njuška cure okolo. Sick :D
Čudno, ja sam sanjao da jašem sa 4 jahača apokalipse; Kugom, Smrću, Glađu i Ratom. Ujutru sam se probudio i spoznao kako sam se baš lijepo naspavao.
Bolje da ništa ne kažem.
OH SHI-
ja jucer nisam spavo.
disi suki shy
E da sanjao sam angel eye,
WIN
Samo se nadam da sam u snu pogodio njen izgled ^^
Da si pogodio ne bi se hvalio s tim po forumu.= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
zadnja 3 dana nemogu nikako zaspat sve tamo do 4. :( Neznam šta mi je. :(
EPIC WIN EPIC WIN EPIC WIN!= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
brate mogu li te addat ko frenda na faceu plzzz?
Zadnjih dana sanjam gameplay od Mass Effect 2. Nisam kroničar.
Zadnjih par dana sanjam ananase.
Zadnji par dana snovi su mi bili čudni sa dozom uznemirujćeg, sjećam se dijelova od sna jučer.
Nalazim se u nekoj letećoj ruševini koja me podsjeća na neki platformer, ispred mene sjedi stara od Obamine žene i objašnjava Mr. Incredibleu u velikom prugastom ogrtaču kako je njezina kćerka ukrala par olovki i gumicu iz nečije kuće.Naime Obama i žena mu su se napalili i dok su se prašili uz neki stol, polica iznad stola se zatresla i to je palo u njezin dekolte.Nakon toga počinje mlatarati rukama objašnjavajući nekakvu ludu seksualnu pozu.U tome trenutku nešto prolijeće iza i sa toga na pod skače Joker uz nekakvu izjavu tipa:"Hello there my failing son".U tome trenutku Mr. Incredible skače sa te ruševine i pogled ga prati dok pada u razrušeni grad slijećući u neku fontanu koja je prekrivena nekim zelenim staklom koje podsjeća na veliki okrugli prozor na crkvi.U tome trenutku u snu mi se čuje pištanje i budi me alarm na mobitelu.
Sanjala sam kosti svog pokojnog tetka... sjećam se da sam točno vidjela njegov grob i spomenik. I da su rebrene kosti izašle van, a na njima je bilo trulo meso. I da sam rekla svojoj mami to i ona je onda stavila te kosti kuhat u neki veliki lonac, jer je rekla da ih tek nakon toga možemo vratiti nazad. Osjećao se odvratan smrad i htjela sam povratiti koliko me smetao zadah. Plakala sam i govorila da mi je žao. Onda sam se probudila i ujutro sam pročitala u sanjarici kaj to znači. Evo...
Vidjeti kosti - budite jako oprezni da vas ne snađe siromaštvo, bolest, nesreća čak i smrt. Ljudske kosti - teška bolest. Glodati kosti - teške brige. Paliti kosti - žalost.
To mi je definitivno najstrašniji i najrealniji san koji sam ikada imala, jer sam bila svjesna da sanjam, ali je svejedno bio tako realan.
Čekam....S:(
:shock:
Isuse, kakve stvari sanjate.
Ocigledno nisi citao Lorlonove postove
Danas imal epic san: makar pol toga se više ne sjećam...
Jedan od najdužih kaj sam ikad sanjal.
Glavnina sna je bilo bježanje od policije (bar mislim). To bježanje je bilo tolko realno, svaki kamen svako drvo, sve ali baš sve se moglo razaznati u snu. Bježali smo prvo iz šume (bil je mrak) pa smo došli do nekog naselja, popeli se na neki manji drveni toranj (još se sječam kak sam se penjal po etažama tornja). Tam smo gore bili neko vrijeme u mrklom mraku i razgovarali kaj dalje. Zatim je neko od nas svjetlil s ručnom svetiljkom. Onda smo bili izdani od strane nekog starca/čovjeka.
E da, bilo je i nekaj povezano da je neko od nas izdal pročitavši neku poštu ili tak nekaj, znam da niti u snu nisam skužil u čem je fora s tim pismima i poštom.
Nakon toga slijedi drugi dio: ostali smo samo dva. Sjećam se da je frend počel trčati uz neku rijeku a ja za njim. Trčali smo kroz razne prepreke i krajolike (čak sam i more videl i mislil preplivati dio da pobjegnem) i u stilu parkoura sve to svladavali a za nama je trčal neka gromada od čovjeka (90% da je bil nekakav crnac ali nisam siguran).
I tak nakon duuuugog naganjanja nas je ulovil i onda je bilo nekaj u stilu flashbacka di je bilo objašnjeno zakaj nas je lovil: navodno je lovil Billl Gatesa pa je mislil da je moj prijatelj Bill Gates i nakon podužeg objašnjavanja smo razriješili situaciju...
Milijun stvari se izdogađalo kroz san ali sam većinu zaboravil.
San je bil jaaako dug i ne sjećam se da sam ikad tak dugo sanjal.
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Vjeruj mi da sam sanjo oko preko 50 nenormalnih snova sigurno od mog zadnjeg posta, ali jednostavno nisam imo komp da postam tako da je sve propalo (stvarno je bilo svega). Sad sam si napokon sastavio svoj komp i tak da ću zapisivati sve čega se budem sjetio kada se probudim ^^
Ok,zeljno iscekujem tvoje postove :D
I ja bi ih trebao početi zapisivati ali sam prelijen, i većinu ih zaboravim, ali okej treba vremena za to