pa onda izbriši taj folder nakon instalacije ffs,jel to toliko tesko?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Printable View
pa onda izbriši taj folder nakon instalacije ffs,jel to toliko tesko?= Citat =:
A kolko je velik? Jer C particija mi ima 25 giga, s time da mi je sada 4 gige slobodno...neznam da li cu imati mjesta za novu instalaciju...
:O= Citat =:
25 giga,po koliki ti je HDD,80gb? :rotfl:
Neznam,mislim da nebi smjelo bit problema,samo instaliraj i gotovo.
Hm, pa ono, 25gb ce ti biti dosta sad za prvu ruku al jos nemogu sudit kolko ce se win povecat, ja imam 50gb i to je onak ok. A i da me ubijes sad nemam pojma kolko instalacija zauzima. Nadam se da ce nece prejako siriti, ko neki win.
edit: Ah, prestigao me ^^
imam 3 particije, ova mi je samo za winse i programe. Disk je inace 320gb :wink:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Oke decki, hvala na savjetima... :)
Ajde is is, sredi to :D
evo instaliram RTM ili finalnu verziju windowsa 7,x64.
Yep, također, Build 7600 :)
Ček, šta je već izašla konačna??
Na RAD-u (Rijeka Academic Download) još uvijek nemaju konačnu verziju, vjerojatno neće do 9. mjeseca :(
x86 je zapravo 32 bit verzija, ne?
"procurila" je RTM verzija (build 7600) ali se jos nezna jel ono totalno full,ali uglavnom,build 7600 je RTM build.
x86 su 32-bitni windowsi,x64 su 64 bitni windowsi.
Ajde javite jel je full ili ne, pricekat cu jos koji dan...
gle,to nije full full verzija,mozes to smatrati kao neslužbeni RTM,razlike između toga i bas zadnje builda skoro pa ne postoje,ja cu sad ovo instalirat i onda samo upgradeam tek tako.
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Isto kao i za Vistu. Ima u Vistinoj temi, malo potraži. Win7 ima kojih 10-ak novih servisa, te nemoj dirati, ali one koje sam tamo naveo, vrijede isto za oba sustava.
PS: Ne sjećam se tamo da li sam naveo Windows Modules da se može isključiti, to ostavi na default postavkama pošto ovdje treba za mogućnost instaliranja nekih dodataka i Windows Updates.
kako da napravim da mi u svakom mogucem folderu budu isti view options,recimo da bude tiles svugdje.
To i mene malo zeza i cini se da funkcionira samo za root foldera, ides ono standardno...Tools-->Folder Options-->View-->Apply to Folders. Al ne radi bas najbolje ili je tako podeseno. Npr. di su neke slike i slicno, prikazuje vece thumbove...malo zivicira al i ne smeta, ponekad cak i pase pa sam uspio nekako podesit. Al bi radje da mi budu svi folderi onako kako zelim.
k,hvala.
Evo,napokon sam instalirao RTM verziju,izgleda fenomenalno,jos brze ide,ma super.
EDIT:ne,ne radi,jedini nacin da dođem do folder optionsa je preko CP-a,otvorim ali nemogu kliknut opciju apply for all folders
Kaj je to RTM verzija?
Ja sam na build 7100, u kakvom je to odnosu sa RTM?
RTM=finalna verzija
U kakvom su odnosu RC i finalna verzija zaključi sam :)
RTM ili Release to Manufacturing.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
U principu "gotova" verzija, eventualno kad dođe za par mjeseci verzija koja će se prodavati, imat će još malih sitnih
promjena, koje će i RTM imati preko auto-updatea...
PS - Dalte screenshoot od RTM-a od winver.exe..
Nema edit tipke.. Nema veze...
Našao sam par slika, pa potvrdite dali je to "to"...
http://img233.imageshack.us/img233/1...2162713.th.png
http://img233.imageshack.us/img233/1...2174815.th.png
= Citat =:
7600.16384 (this build) may not be the final build of Windows 7 RTM, this could be increased in the same way Windows Vista was, meaning any sub-set of build 7600 (7600.16385, 16386, etc...) can be RTM. Microsoft will announce that it is RTM tomorrow hopefully. This may be it, it may not be we will have to wait.
A trebalo bi biti, takve slike kruze netom, te sa calcom i ova nize mislim...ma sve je to RTM verzija, tak i tak joj je jucer bio release date. Iako sve upucuje na to da nije final...toga cu se i drzat ^^
Kako ste došli do RTM verzije? Ja nemrem update raditi, moram baš skinuti novu verziju?
Pa to sluzbeno ni nemozemo nabavit posto posto sami znamo kako se rtm dijeli...ali u ovo doba interneta i famoznog leakanja sve je moguce...a izabranjeno govorit o tome ovdje pa necu dalje pricat ;)
pa svi imamo rođaka koji je slučajno ono,radi u Microsoftu :wink:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@Don kihot
http://img198.imageshack.us/img198/1935/captureadh.png
EDIT:
Raptor,kontaktiraj me iste sekunde kad dođeš online.
Ako jos neko ovdje ima instaliranu RTM verziju neka mi se javi odma,trebam nesto.
Stavit ću taj win7 sve friško.
Dakle downloadam w7, spržim instalaciju na dvd i samo onda stavim da mi je first boot device dvd-rom?
ne trebas nuznoo,mozes pokrenut instalaciju iz windowsa ako su ti sadašnji windowsi x64.
Osim ako narano misli da sad ima xp ili vistu ili nesto trece i ne namjerava upgrade nego sve glanc novo ;)
Nemam ništa još :)