-.-'
danas na košarci jedan lik ima na majici 2paca i frend mu dobacuje "kakav ti to DVOPEK pa majici?"
:rotfl: :rotfl:
dinko ftw :pray:
Printable View
-.-'
danas na košarci jedan lik ima na majici 2paca i frend mu dobacuje "kakav ti to DVOPEK pa majici?"
dinko ftw :pray:
erm...ako je vjerovati mom frendu 2pek nije mrtav...on i elvis zajedno žive u nekom gradu u pol džungle u africi...ili tako nekako...
zar morate spamat i tu?
btw, helboj, di su tebi smisleni postovi :? :rotfl:
pogledaj pomagaj brate...besides, ovo su provale stoljeća a ono je provala mog frenda... don't teach the teacher...
I to rece covijek kojemu se FF srusi nakon "stotinjak" pmova.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
mhm...tsunami...ti nisi pazio cijelo vrijeme tog veselja jelda? a ionako vjerojatno ne bi shvatio...
ovdije sam ja tičer zato kat d krep oboje i bek on topik
ovog sam se sjetio maloprije:
igrao sam ut2k4 preko neta, ctf, mapa facing worlds
i kickaju oni tipa jer je kempao (na 20 min, pravila servera) i vrati se on te se izdere (caps) zasto su ga izbacili,
admin ga kicka opet zbog kempanja, i sljedecih 20 sekundi su poruke ovog sadrzaja: rofl, lmao, omfg, ..., itd.
zasto su poruke bile tog sadrzaja \/
tip je ovo provalio
S:pray:= Citat =:
im not camping, im sniping
Evo pogledajte malo ovdje kako se hellboy za*ebo... :D
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic...sd=a&start=105
''BiljkaSmesožderka koja jede muhe je meso'' :rotfl:
Nije se on u tome zeznuo nego je CHOLIK-a krivo interpretirao...a to sto ti mislis nije zajeb :) procitaj njegov post opet hehe.
Nego...juce ja htio da pokazem drugu (koji voli da igra samo "ratne igrice") gameplay trailer diabla3....i gleda on, gleda kad odjednom rece: "Ja glupe igre Bog te j..."....mislim sta reci...rekao sam mu da ako njemu djeluje glupo ne mora znaciti da je igra glupa. Milionima ljudi je super igra a njemu je glupa...ajd de gustibus non est diputandum ali ne pljuj kad pojma nemas.
nhf, ali kaj je tu provala stolječa.
pretposlednji dan u školi neka budala iz mog odeljenja:
"Profesorice, mogu li do WC-a, imam sraćku."
(>'.')> ja sam mulac says:
cek idem se ispisat koz prozor makar mi je wc 7 metara od mene
kad sam bio manji(i tad sam više znao za razliku od svoje noobovske braće),brat je morao nać praznog prostora na kompu(hdd od 10gb-to je bilo prije jedno 5-6g)
i tako stariji brat traži traži i uđe u C disk \ win \ i kaže:"ej luka pa ove neke stvari mi ne koristimo,mogu to izbrisat"
e sad se još sjetih sebe sa 6 godina i kako sam izgovaro cancel "čensl" :rotfl: :rotfl:
Prijatelj nakon što mu je s štapića otpao sladoled:
"Je*em ti jaja Isusova."
Meni mater kad se probulila i shvatila da je gledam TV u 2 sata u noći:
''Jebem ti mladog majmuna!'' :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Te bolesne fore su uvek bile najbolje :D
Više se ne sjećam gdje ni kad sam ovo čuo, al evo :
= Citat =:
I'll kill your friends and family, and assrape them back to life!
najjače je to što je na meti uvijek Isus, mi smo se nagruvali toliko fora o Isusu, ma sve je Isus, izmislili smo čak i skok u vodu "Isus" hahaha :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
Moj sig objašnjava sve xD
"Now listen: I want somebody good -- and I mean very good -- to plant that gun. I don't want my brother coming out of that toilet with just his dick in his hands, alright?"
Moja best provala je bila kada je mene frend pitao na pismenom : "Kaj ti tu pise ?" ja sam njemu odgovorio : "Pitaj nastavnika ". :nonono:
sigurno ti je život veoma zanimljiv... :rotfl:
Moze se reci .= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
Eh, evo jedna da ilustrira prosvijećenost današnje mlađe desno orijentirane populacije (č. onih koji slušaju Tompsona i sl.)
Sluša moj frend na mobu onu staru ustašku pjesmu, ja se hvatam za glavu od glupog texta pjesme
A kaže pjesma:
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića/
Pozdravi nam Antu Pavelića
A kaže on: "Eh kad bi ja znao ko je taj Ante Pavelić..."
evo jos jedan primjer za ovo ^
tip pita jednog mojeg poznanika "sto imas na mobitelu?"
tip odgovori "thompsona i cajke"
ti mi ljudi najvise idu na zivce
idu na thompsonov koncert, s silnim ustaskim obiljezjima, i sat vremena kasnije odu slusati najvece hitove od lepe brene i dare bubamare
zasto? pa to je prekrasno :D
njihov idiotizam?
ili najveci hitovi lepe brene i dare bubamare? xD
kombinacija je grosam
jep, ti ljudi imaju prazne glave, tako da mozes vise njih jednim metkom= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
kolko znam rećeno je da nema postanja msn razgovora kao provala, em nisu smiješne, em vi to kopirate tolko toga da zaspim na pola....