ja koristim oldblivion pa ne mogu svjedočiti takvim trenucima :cry:= Citat =:
Izvorno postao cropir
Printable View
ja koristim oldblivion pa ne mogu svjedočiti takvim trenucima :cry:= Citat =:
Izvorno postao cropir
pa istina nije isto bez shini efekta i trave lijepse nego u stvarnosti, ali sigurno i sa oldblivionom nije lose
nije nula...ja sam oblivion igrao sa oldblivionom jako mnogo vremena, i jako mi je draga igra bila, cak i kad nisam modove imao. mislim da bi bila ok igra da nije TES jer su svi previse ocekivali.
pa gle oblivion nije samo izgled...znam da je malo komercijalna al betsheda mora to radit, mislim 2006. je bila kad je izaslo, da je grafika bila slicna morrowindovoj svi bi rekli da je losa...
moram zaigrat mw jednom da vidim sta je tak posebno oko njega...
vidim da se tuzakate oko auto-levelinga, bethesda je govorila da ce OB biti potpuno nelinearan, a kak bi to postigli da npr. nemozes do Bruma jer ti je na putu beliki frost atronach? fantasy generic grafika, sto se mene tice ovako lijepe grafike nema ni u nekim FPS-ovima sto su izlazili u ono vrjeme i sto sada izlaze... ja sam igro sve na low bez shiny efekata i bilo mi je super lovit jelene po sumama gledat zalaske sunca na waterfrontu.... problem je sto je vecina ljudi ocekivalo Morrowind sa shiny grafikom, a bethesda je napravila sasvim drugu igru i ja ih podupirem u tome ko sto i jedno milijun ljudi sto su kupili OB i SI, koji je po meni najbolja expanzija do sada... sto se tice onog "trazuckanja" nije to bethesda namjerno ucinila kod MW-a vec nisu mogli/znali napravit journal kak spada... cuo sam da je to kasnije ispravljeno sa nekom expanzijom pa vrjedi vidjet...
Morrowind sam igrao skroz bez modova dvaput,i nisam nikad imao potrebu da ih trazim jer je igra jednostavno bila potpuna.
A s druge strane oblivion sam dosao do pola main questa i vec sam trazio modove,i jednostavno mi je neigriv bez 10-20 modova,oblivion nije losa igra naprotiv vrlo je dobra,ali se nemoze morrowindu ni pribliziti.
Sto se tice grafike morrowinda i obliviona gledajte to ovako,morrowind je imao sjajnu grafiku za svoje vrijeme,a oblivion spasava jedino hdr jer je zaista bez toga igra ruzna i kao sto je vec receno izgleda previse genericno.
Edit: jos jedna stvar koju zamjeram oblivionu je jednostavnost,izgubio se onaj osjecaj kada uspijes rijesiti neku zagonetku pa likujes,sad samo prati kompas i deri,jest da je u morrowindu bilo malo teze naci nesto,ali je osjecaj uspjeha koji te prati kad to nadjes zaista nenadjebiv.
LOL ovo je najgori primjer koji sam cuo do sada kojim se nastoji opravdat leveling NHF.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Pa upravo takvu nelinearnost zelimo. :D I onda kada dodjes do Brume u tom slucaju likujesh.
To ti je kao da si u morrowindu rekao kako je linearan zbog toga sto nemres prec planinu tam di Umbra stoji, jer kao bolje bi bilo da je Umbra bio isti level kao i ja pa da ga odma ubijem i prodjem. I jos k tome nadjem iteme koji su prikladni mom levelu :rotfl: . Ovak sam se dobro namucio dok nisam se nabildo i onda likovo sa umbra swordom.
igro sam OB bez modova 100h i igrat cu ga opet cim komp sredim...
onaj generic seeting mi se svida, ljepsi nego ashlands i MW...
gameplay mi je bolji u OB-u jel tu se mozes uzivit u klasu znaci, da se ja neprijatelju prisuljam s leda i skinem ga sa bowom... ne kazem da to MW nema al ovdje je to bolje izvedeno....
sad moram ici u skolu, pa necu vise pisat, poz
Ako ti se vise svidja oblivion to je tvoj izbor,ali takva misljenja su rijetka do nepostojeca kod nekoga tko je zaista i igrao morrowind.
Pod igrao ne mislim preso oblivion i instaliro morrowind i igro ga sat vremena,mislim bas igro i dao mu sansu.
Morrowind :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao ˘˘˘˘Angel˘˘˘˘
OK, bez oživljavanja teme ako imaš samo 1-2 riječi za dodati i bez duplih postova. Svaki besmislani post sa kojim oživljavaš teme (kao u Pepeljari) od sada brišem.
Oblivion je odličan ali u morrowindu ima više sati igranja pa je zanimljivi
nema određeno sati igre...nema kraja, pa igra traje koliko hoćeš...jer nemožeš preći cijelu igru,tj. 100%= Citat =:
Izvorno postao Ware
Pa ima ljudi koji su prosli sve questove i vise manje sve iteme vidjeli /iskusili i pricali sa svim npc-ima i bili na svim lokacijama. Njih smatram kao igrace koji su 100% presli igru.
Da, u neku ruku, jer se igra nemože preći 100%= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ako se učlaniš u jedan Great House, to ti je odmah nemogućnost obavljanja questova za drugi Great House, i onda nemožeš proći cijelu igru...
Doduše, u Morrowindu postoji bug kojim se možeš učlaniti u dvije Great house.
Pa s jednim likom u jedan great house s drugim u drugi great house i tako prodjes sve.
da, tako sam ja radio. :roll:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ili s jednim u sve - pređeš sve misije u npr. Hlaalu, ukradeš nešto dok te gledaju i kad te izbace učlaniš se u neki drugi House.
ahh, gud ajdia, ali principi mi nalažu da ne kradem :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
A baš. Ionako ne težim uber likovima (iskreno, ako je lik u Mages guildu i u Kući Telvanni, meni je to već overkill čisto sa Lore gledišta).= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Meni principi nalažu da kradem, a da me ne uhvate.= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
da, da, Bundy quote...inače, nikad ne kradem ako postoji rizik da me radi toga izbace iz neke Gilde, a inače...99% mog golda dolazi od krađe i radianja dungeona...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
pa cijela bit dobivanja goldau TES-u je krađa. Ako vidiš da neki lik ima u kući uber cool oružje, koje ne koristi,i stoji mu na polici, to moraš ukrasti, nema drugog načina.
:)
morrowind jede oblivion za dorucak!!!!! :killyou:= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
Ima!= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Enchantiraj nešto još bolje!
Svi predmeti imaju svoju granicu kolko enchantmenta stane u njih...
morrowind jede oblivion za dorucak!!!!! :killyou:[/quote]
obožavam ovakve postove bez argumenata i još kad nakraju dopiše smajlić :killyou:
a jbg posto sam ugrožena vrsta :(
Prvo sam odigrao Oblivion, a onda Morrowind. I bolji mi je Morrowind, igra me totalno ispunjava. Nakon igranja Obliviona se osjećam nekako prazno. :)
ma je sad, meni je dovoljna jedna setnjica brumom da si uljepsam dan= Citat =:
Izvorno postao Hugh Bliss
A šta tu moraš argumentirati,jedino što izvači Oblivion je tehnička strana...
Sve ostalo je na strani Morrowinda.