izaci ce i demo prije bete, izaci ce i cijela igra prije novog pisipleja.
Printable View
izaci ce i demo prije bete, izaci ce i cijela igra prije novog pisipleja.
Ja sam rider32 istog trena dobio key.
jeli cod 5 manje zahtjevnije od cod 4 ,jer mi za cod 4 treba bolja graficka steka mi...
petica je nešto sitno zahtjevnija...= Citat =:
Izvorno postao OMFGMaro
Jel bude izašao demo igre,ne beta nego bas demo?
Sutra moram kupitiPCP novi... mozda su stavili nesto!
Nisu
dao sam igri jos jednu sansu, i sto vise igram to je bolje...cak se prilagodjavam na zvuk i cak mi score nije negativan :D
oruzja su mi malo u banani, no aj, bit ce u full ver bolje...thompson owna, sad samo cekam garandicu, to mi je uber ^^
Idem se ponovo regat. Mozda mi ovaj put pedercine CAK i posalju glupi key.= Citat =:
Izvorno postao la50
Ja se nadam da neće...jer nisi zaslužio biti u ovako awesome igri...
:P
moze mi netko pojasnit kako ce funkcionirat psi u igri?
meni je ta ideja totalno glupa
trebali su izbacit airstrike
sigurno ce bit malih mapa gdje ce airstrike bit imba...
jes provjerio spam inbox?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
meni se igra uopce ne svidja... hc i non hc su isti drek, samo bez HUD-a... o roundhouse s glupim tenkovima da ni ne govorim, debilana teska...
onaj oldschool red dot je debilana jos teza... prigusivac na thompsonu, wtf? ma daj...
jedino kaj mi se svidja su psi, lol...
a bar-om snipe-am ko veliki... uzasno debilno...
oruzja sa red dotom su prejaka...mnogo...ko da gube recoil i dobivaju na preciznosi za 100%...
mp40 i thompson sa red dotom su bogovska oruzja...
makar ne kuzim zas su stavili red dot i silencere...pa ke je tog opce bilo tad? Oo
Red dot u WW2 :o
Zacudo nakon kiše spama proteklih mjeseci vec mi 2-3 mjeseca nije stigo amabas nijedan spam.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Samo se ti smij. Bolje pogledaj OVOS:P= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Da stiko i je key istog trena nakon sto sam se ponovo rego.
BIla je jedna kvaka kod prosle registracije. Vi ste svi prvo kliknili na onom flashu da skinete igru. Tamo ste se i regali ali ja sam pritisnuo ono pri vrhu di se logiras. Tamo sam isao registrier i kurvini sinovi onda nisu mogli spoznat da ja ocu i key.
Jos ga nisam stigo igrat. Sestra...
ma kog ti lazes, i jasam iso tamo gore, a ne na neki flash ili sta vec...normalno sam iso na registration :D
E blago ti se :)
Imam par problema.
U igru mi ulazi skoro 10 minuta. jej. super. I onda kad uđem sve mi je na default postavkama. Ja onda odem i stavim 1024, AA off, 85Hz, other off... i pritisnem mrihvacam i yes. Nakon toga mi se sve samo spusti (sto je normalno kod proslih nastavaka) ali mi se nedize. Nnkako. Na upravitelju zadataka mi nije aktivan a stoji mi u ramu i zauzima prostor. I xfire mi ocitava kao da ju igram a ja je opce nevidim.
Pomoc :(
ne diraj postavke.
i doggy ono nije pravi hc.
ono samo neki admini iskljuce hud.
i da bili su supressori tad.
A sta da igram na onako debilnim postavkama.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Jel vi imate takih problema?
Rideru budi sretan sto uopce mozes pokrenuti igru.
I da supressori su bili i prije toga, red dot je u biti staklo sa crnom tackom na sredini.Nikakva svemirska tehnologija.
Evo ga , konacno i ja instaliro betu!!! jey!! :D :D
Nek oni budu sretni što se uopće zanimam za kupnju njihove igre. Taj problem imam od demoa cod4 i ako ga do sada nisu sredili neznam ko tu koga jebe. Srećom pa znam promijenit postavke iz configa koji su inače sakrili na predebilno mjesto (C:\Documents and Settings\Mark\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaWbeta).= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Zalim ali Treyarch je napravio cod5 tako da njih lincuj dok IW nema prste u ovome, nimalo.
Hmm instaliram najnoviji directx,instaliram betu i kad pokrenem igru javlja se error-ono codwaw encountered a problem and needs to close,send ili dont send,ima ko da ima ili je imao istih problema?
De reci kako :roll:= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
pa otvoriš config i menjaš kako želiš....
Da ali sa cim ga otvoris?
s notepadom bogo sveti.
Aha. thx.