I Warcraft ima x2 x4 x8 i x16 :)
Malo smo si popricali, sad je sve jasno and so ^^
Printable View
I Warcraft ima x2 x4 x8 i x16 :)
Malo smo si popricali, sad je sve jasno and so ^^
OK! :D= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
btw. nadam se da znate da neće biti moguće gledati online s prijateljima replayeve na Battle.Netu, barem kako sada stoje. Ovo mi isto suxa jer je to jedan od najboljih načina za naučiti - gledati replay i s kolegama zaključiti gdje si pogriješio ili koje greške ponavljaš i slično. Osim toga, to je dobra platforma za hvalisanje ;)
btw. Još jedan zanimljiv interview Dustinom:
http://starcraft2.net.pl/portal/sc2/25/ ... netpl.html
Nije mi jasno cemu ovo, to me prvenstveno i od warcrafta odbilo, pa najveca car sc je da poslije partije pogledas s nekim rep, dobar potez, prokomentiras:(...= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
A priča se kao zbog rewinda i svih novih stvarčica vezanih uz pregled i analizu replaya da je teško isprogramirati da se izvodi i na serveru i na više klijenata istodobno i takve spike...= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Plus da nemaju vremena to sad raditi. Rečeno je da kao postoji mogućnost da će to uvesti u prvoj ili drugoj ekspanziji :)= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ako ste slušali SC2GG podcast, izgleda da je Blizzard sada napravio da vaše jedinice ne zapinju za radilice kada prolaze kraj njih, npr. kad skupjaju minerale.
Isto tako, kad kliknete na mineral u protivničkoj bazi, što je bio pravi trik koji je ponekad bio potez odluke tko će pobjediti - vaše jedinice više ne prolaze kroz "hold position" protivničke jedinice, što znači da više nema famoznog "Drone drilla" od strane Zergova.
Šteta. Ako već vraćaju Mutalisk stacking, zašto ovo micati kad im se sviđaju i smatraju da većina Starcraft 1 glitcheva koji su igrači tokom godina koristili pridonosi gameplayu?
Hm mozda smatraju da je nedopustivo da bugovi stari 11 godina ostanu i u novoj verziji, ma koliko to nama simpaticno bilo...
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ali mutastacking može biti prisutan??
hm,imas pravo...e stvarno neznam ni sam.kad dodje taj gulas da ga probamo onda cemo moci suditi:P
Daj kruha vamo' :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Inače, biti će problema s ovim Overlordom odnosno kad se upgradea u Overseera i njegovog bacanja creepa gdje god stigne. Osim što su po creepu Zergovske jedinice brže, mogu i kroz njega pozvati Nydus Canal a putem njega samo transferirati hrpu Zergovskih jedinica.
Npr. Overseer se prikrade iza protivničke baze (a i sam po sebi je teško uočljiv, to će najbolje znati stari Starcraft 1 igrači pošto do kraja gamea nisu niti svjesni da ih Overlord budno motri i otkriva sve Overmindu, odnosno igraču :) ) pusti creep koji jako dugo ostaje prisutan i zatim prizove hrpu jedinica koje pojedu protivničku bazu iznutra.
Osim toga, zamislite (pošto je Nydus Worm i Overseer jako brzo dostupna "tehnologija", već na Lair techu) da dovedete Overseera i samo postavljate creep tamo gdje bi protivnik trebao napraviti ekspanziju i tako ga ekonomski uništite i dovedte na prosijački štap.
Bilotko s APM-om većim od 150 i kvalitetnim multitaskingom (čitaj = većina Starcraft igrača) bi s ovim taktikama namučio protivnika...malo je ovo trenutno imbalanced, ali zato nam i treba beta da vidimo kako to radi i kako se može izbalansirati.
bit ce sexa.ipak nebojim se za nasu rasu,pravi ,mozgovi ce se znati obraniti...
We will dream...as always...:= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
http://www.mymym.com/gfx/nal_ra_large.jpg
Then we will revolutionize:
http://www.mymym.com/gfx/bisu-msl-win.jpg
And if final hour comes, and our race in danger we will be heroes:
http://image.fighterforum.com/showIm...213210004.JPEG
Kinezi nedaju da se igra beta:
http://www.gosugamers.net/starcraft/new ... arcraft-ii
Isuse, da je ovo kod nas ne da bi htjeli da se održi nego bi im plaćali tantijeme Blizzardu :D
EDIT: Jako dobar tekst s TL.neta na ovu temu: http://www.teamliquid.net/forum/viewmes ... c_id=98273
hahaha! :rotfl: Za ovu drugu stvar vidi se da je cista izmisljotina. Starcraft prekrvav... ludnica nema sta.
E ova stvar je logicnija, znaci igra mora proci cenzuru i nakon sto odobre igru ona ce se moci igrati. (drzmo fige da je sto prije odobre pa da vidimo jos gameplay sadržaja).= Citat =:
unofficial statements from online media says it could have something to do with the new regulation laws, created on the 1st of July this year. In short, any marketing promotion of foreign games on Chinese events must be approved, and pass the censorship by the State Administration of News and Press.
Bome nisam znao da su tamo gusari uzeli tako velik dio kolaca da oni vise nemaju obicne igre vec samo online igre.
Kinezi nemaju Youtube i Facebook? Mislim da sam shvatio, oni nemaju slobodu govora ili tako nesto. Zbilja steta. :(
Vidim jos jedan razlog zasto su maknuli LAN - Blizzard je ljut na Holdfast zato sto mu ubire lovu, a Blizzard ne dobiva nista.
Nemaju youtube ali zato imaju YoKu.com :)
Razlog zašto je Blizzard izostavio LAN je taj što Kinesko tržište (znači Kineski gameri) svi igraju Starcraft na tkz. "HaoFang" platformi koja koristi LAN, to su milijuni i milijuni igrača koji koriste piratske verzije. Izostavljanjem LAN opcije, Blizzard će prisiliti tu silu gamera da kupi Starcraft 2 i igra ga na službenim Blizzardovim serverima.
Dobar tekst u vezi ovog problema ali i kao daljna referenca za čitanje o ovoj stvari: http://www.teamliquid.net/forum/viewmes ... c_id=96603
Evo, VOD egzibicijskog SC2 meča:
http://www.megaupload.com/?d=40PT8M8L
Uživajte! :)
Tnx, skidam ;)
Vec skinuo, ali nisam pogledao jos.Kaze buraz da se vidi koliki domet imas sa svojim jedinicama. Vidio sam kod terrana nekavu novu radilicu koja je brza od ostalih. to ce sigurno pomoci pro-igracima da dobiju prednost nad protivnikom.
To je mule. Ponaša se isto kao i normalna radilica, međutim ima ograničeno trajanje. Mule ti je nova macro mehanika kod terrana.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Terran ima muleove koje spawna s vremena na vrijeme (samo ukoliko razvije Orbital Command na centru).= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
Protoss ima Obelisk koji ima 3 sposobnosti: može na određeno vrijeme povećati kapacitet nošenja minerala za 1 (kod radnika), moć regeneriranja protoss štitova i spell kojim prenese svoju energiju na neku protossku jedinicu. Dakle, ne povećava brzinu.
Zergov nosioc macro mehanike je queen pomoću koje se mogu spawnati dodatne larve u hatchu ^^
I da, dropship je odavno promjenio naziv u Medivac Dropship i sad ima funkciju Medica (koji je izbačen iz MP segmenta SC2). Heala brže od Medica, i heala odmah određen radijus jedinica.
EDIT: kome se ne da skidati, mislim da je lakše taj video pogledati na youtube. Samo napišete "who vs shy" i mislim da će odmah izbaciti taj match. Kvaliteta videa nije ni bolja ni gora od ovog gore, očito postoji samo ta low verzija :/
Da li znas mozda, jel se treba stalno kastati tu sposobnost da radilice nose vise minerala ili mozda ima autocasting? Cini mi se glupo da stalno moram mislit na radilice i kastati svako malo da bi one brze radile.
Zao mi je sto su izbacili medica.Nekako sam se naviknuo na nju i realnije mi izgleda da medic lijeci nego dropship, ali sta ces... stvari se moraju mjenjati.
Jedina izmjena koja mi stvarno smeta i tesko cu je moci progutati je ona od marinaca. Stavili su im stiteve i sad mi izgledaju kao footman iz Warcraft III.Ti stitevi mi nikako ne pasu uz Starcraft i mislim da bi ih trebali izbaciti.
Nema autocasta. Morat ćeš babysitati. Štoviše, kažu da sa 2 Obeliska je moguće držati dotični efekat konstantnim na radilicama (samo se mora misliti na timing). SC je uvijek bila igra timinga i mehaničke kontrole. Dovoljno su stvari automatizirali tako ovo nije na odmet.= Citat =:
A čuj, to je samo vizuelno tako da nemam problema s tim. Malo jest bed jer će protivnik sad znati da sam ih upgradeao, ali ajd, hehe. Grafičkim stilom sam sasvim zadovoljan :)= Citat =:
= Citat =:
Pa, pomoći će svim igračima ne samo progamerima...naravno ako igrači to budu znali efikasno iskoristiti.
Ahem mozda se ovo vec spomenulo prije u nekom postu, al sam cuo da dvojka nece imat multy?!?
Jel ovo istina ili me neko zajebava :D
Nece imat LAN, ali ofc da ce se moci igrat online - multi..
= Citat =:
Izvorno postao duhsveti
:pray:
ok sad idem ubit frenda jer zajebava :rambo:
iako je nedostatak lan-a isto katastrofa :(
sto je najgore brijem da nije multiacc x(
Dobro ljudi samo pitam, nemojte me pojest :(