BF Vietnam je svakako preporuka za bilo koga... naravno kad se govori o BF nastavcima prica se o MP ne o SP... BF Vietnam ima ogroman plus kod mene zbog same glazbe... (BF Vietnam Soundtrack)... a i u Vietnamu sam naucil letiti u helicima...
Printable View
BF Vietnam je svakako preporuka za bilo koga... naravno kad se govori o BF nastavcima prica se o MP ne o SP... BF Vietnam ima ogroman plus kod mene zbog same glazbe... (BF Vietnam Soundtrack)... a i u Vietnamu sam naucil letiti u helicima...
to samo ti nemaš skilla...
lol... da... bas kak je geralt rekel... ...
si ti mislil na to da nemres nikog ubit il?? ... jedna od vaznijih stvari ti je da znas s koje strane bu ti sljedeca raketa izletjela... (idu naizmjenicno)
ja ownam u heliću u BF:V, ali imam problem, ne spada baš u temu, al neće mi se igra updejtat pa nemogu igrat na većini servera, stavim da se updejta a onda samo stoji i stoji....= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
soundtracke je prejeben= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
znao sam samo lodat mapu i slušat mjuzu
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ja ga skinema metkom iz snajpera
:)
inače tražim neki fps koji je izašao u razdobljo od 2003 do 2006 i da je dobar,razdoblje igre bi bilo ww2,ww1 (ako postoji što sumnjam) ili vientam
aj cod 2 izbacimo...
jel zna za neki dobar FPS koji bi se mogao igrati normalno na 1.80ghz proc, 512mb RAM, 256 MB grafa?? nešto što nije u hodnicima nego da bude sličnije FarCry
Iman BF:Vietnam nešto novije
Men of Valor je super igra s radnjom u Vietnamu.
Shellshock: Nam '67 je bezveze igra, ali ima vrhunsku glazbu, jednu od najboljih otkupljenih otkako je igara (ako ne i najbolju).
Tražim malo ETQW-a, oblivion-a i Supreme Commandera u jednom ? Jel postoji takav čušpajz ?
Proradio mi je Crysis !!!!
Tabula Rasa= Citat =:
Izvorno postao Nightkiller
Timska online pucačina/rpg, u budućnosti.
eeeee, pa da, ali to ću si poslije kupit nakon ETQW
Jel igriva isključivo preko interneta, i jel se treba registrirat ?
jel to je čemu? il postane suhoparna ko GW?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nisam dovoljno igrao da bi znao jel dosadi nakon nekog vremena. Al u početku nije loša, dosta je dinamična i svježa u žanru.
Šta se tiče registracije, naravno, moraš je registrirati kod NCsofta. Ipak se radi o tvom accountu, kao i kod wowa i svih ostalih mmoa.
Sad za sljedeće nisam siguran...
= Citat =:
Pretplata se obavlja preko kreditne ili klasičnih NC bonova i ima ih svaki algoritam, i još poneki gameshop. Takvi bonovi rade u svim igrama koje je izdao NCsoft, između ostalog i Lineage, City of H/V, auto assault i druge. Naravno, jednom iskorišteni bon na jednoj igri ne radi na ostalima.
= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
isprobano na goto identičnoj konfiguraciji (sa svježe stavljenim windowsom) i loading je bio predug, dok su trzanja i zastajkivanja bila jako česta, dakle na toj konfiguraciji se ne isplati igrati, još sam izlazak iz igre pff...brži je restart :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ovo bi moglo biti malo tesko pitanje ali tko je igrao prepoznat ce igru o kojoj govorim. Znaci radi se o jednom starom RPGu otprilike iz pticje perspektive. Mislim da je bio tamo negdje oko 1998, mozda ranije. Kretanje je bilo preko klikanja (mozda i sa tastaturom) s tim da koliko polja vi pređete toliko pređu i ostali, i mogli ste namjestiti brzinu igranja. U ovom RPGu morate jesti da ne bi umrli. Počinje se u nakom selu, tu bude nesto kao tutorijal. Onda ima staza desno koja vodi do grada, u centru grada je dvorac, skroz desno je groblje, prije groblja knjizara, a lijevo od dvorca zatvor. Tu je bila i pijaca sa hranom, oruzjem, itd. Ako nesto ukradete i uhvate vas idete u taj zatvor, a ja koliko se sjećam nisam nikad iz njega izašao. Poprilično je kompleksna igra, mozda je se netko sjeća ovdje....
to mi zvuči na Zeldu, znam da kad sam igrao na Gameboyu ušao u taj neki kao Armor shop ukrao strijele i ako bi se vratio završio u zatvoru ili ti game over
Igra je za kompjuter, zelda nije nikad na kompjuteru izasla. Ali priznajem da malo vuce na zeldu. Još da dodam da ste imali inventory, i mogli ste spavati ( za lijecenje) Koliko se sjećam priče bilo je nešto na foru korumpiran kralj :| Davno je to bilo
pa imaš emulator koji stavlaj zeldu na PC ali znači da je emulator sjećao bi se toga...
Defintivno bi, osim toga rekao sam da se mišem igra...
pa reci koja....= Citat =:
Izvorno postao Gregor847
nemam pojma, mozda se ovdje netko sjeća pošto su ovdje svi gameri :D stari i novi
plz moze li mi neko preporuciti neku igru,a da je slicna captain claw u
jazz jackrabbit
ako moze jos koja plz
neki dobar fps, da oko njega nije bilo nekog velikog hypa?
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay= Citat =:
Izvorno postao misterante
signed= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change