Oo...starcraft...creepy je...
Printable View
Oo...starcraft...creepy je...
jel se zna jel ce bit novih itema za low-levele
vjerojatno da...
kako nemogu WoW sad igrat, nevjerovatno kako serveri laggaju :pray:
ja jos nemam patch :(
tj na 40% je
Ovi achievemnti me nenormalno podsjećaju na Guild Wars (tj. hrpa stvari koje ti zapravo ništa ne znače ni ne koriste, ali eto... napraviš ih, onako), tako da me sad uhvatila neka želja da ih ispunim što više mogu :D
Još 5 regija na istoku i imam Explore Eastern Kingdoms, come oooon :D
evo frend je zval Algoritam i pital za onu ponočnu prodaju
i da bit će, rezervacija primjerka nije potrebna,jel kako vele bit će za sve ^^
Ja cu bit cuvar na ponocnoj prodaji :)
Cimat cu wow ekipu hehe
e sad prcimire.. bar ces mene pustit kad dodjem u Zagreb, jelda ? :P
srda ima da sredis nes onda :D (oroz) :pp
I'll be there and i'll grab my primjerak of WotLK prvi :P. Nego je zna ko oce bit moguce kupiti wotlk online i downloadat ga ranije, tako da dobijem nepravednu prednost pred drugima koji cekaju svoje primjerke :D
Jel ima itko iz broda da mi kaze kako ce nabavit svoj?
Jos razmisljam o solucijama.
Smeg daj pošalji pp da se nadjemo ak dolaziš na ponocnu.= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
E oroz daj kad briješ doc do mene da mi vratiš lovu i da vidiš kakav je warhammer online!!!???
Kad ga vidiš ne vracaš se više na woweka,pozz
Sry na offtopicu
a evo u ovu ned cu doci kod tebe :) hmm ti si me i nagovorio na wow ne vidim razlog zasto ne bi poceo igrati warhammer online :D
sry na offtopicu
sad sam baš gledal itemove koje dobi za reputaciju u Wotlku, onak dager daje 180 Ap-a. krasno,onak 80agia i 60 stamine,i to je plavi item, epice neću ni spominjat
mogu lagano poćet spremat u kutiju sve epice koje sam pobral u TBC-u ^^
= Citat =:
Izvorno postao flander
Mozes li nam reci gdje si to gledao ili ako imas neki link bili podjeli to sa nama ?
addon zvan Atlas
= Citat =:
Izvorno postao flander
A da zaboravio sam na to , fala =)
Mkay, pogledao sam neke walkthrough filmiće s wowheada, neka ekipa sređuje Halls Of Lightning, lv 80 5-man dungeon. Nikakvi profići ili l33tzori or whatever... čisto da se pokaže novi sadržaj.
Povećam na fullscreen i pogledam healthbar od party membera kod ono, skoro pa SVI imaju 20k+ HP :shock: Čak je i resto shaman imao 18.5k HP i 15k mane (ne znam zašto više HP od mane...).
EDIT: ispravak, shami nije bio buffan... buffan ima 20.8k HP :D
EDIT : Wohoo, superiška, čini se da sve prodavaonice Algoritma WOTLK dobivaju 13-tog, pa tako i ova nova u Zadru :D
pa to je i za oćekivat
sa rogom nebudem ispod 20k helta imal, ali zato bu mutilate lupal po 5k
Btw ne mogu editirati post star 4 dana :D
Zna li se (valjda se vec zna) hoce lli greenie lvl 71 itemi bit u rangu t4-5 opreme, kak je to bilo sa tbc-om? Nadam se da ne...
nece, koliko sam ja vidio kada sam igrao wotlk
Koje su šanse da u četvrtak ujutro u Algoritmu u Avenue Mallu rasprodaju sve kopije koje imaju? Rekli su da su naručili dovoljno, ali to su i rekli za TBC....
Mislim da će potražnja ipak biti manja nego TBC, tako da bi trebalo biti dovoljno.
pa bit će veće neg tbc, pogledaj broj igrača kad je tbc izašao i sad kad wotlk izlazi... gotovo duplo više lol...
logika ti je u qurcu
Taj broj pokazuje koliko je ljudi kupilo WoW od njegovog izlaska do danas. Ne pokazuje efektivan broj ljudi koji ga još igra. A općenito je pravilo da svaki sljedeći nastavak (bilo čega) kod ljudi ima manji odaziv od prijašnjeg, tako da će prodaja biti manja.= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Ekonomija ti je u qurcu :)
Samo da pitam ja sam narucio preko crovortexa wotlk pa sad ce to meni doci u cetvrtak kada bi i trebalo izaci ili ... =) ako netko zna ? :P
ja mislim da ce potraznja za wotlk biti veca ne go za TBC ali o tom po tom :p
@ h4ro
ne znam ...
inače studiram ekonomiju :D nego, vidit ćeš da će bit veća potražnja, a ovo ti ne drži vodu da svaki nastavak (bilo čega) ima manji odaziv od prijašnjeg, nije to bilo šta, to je najpopularniji MMO na svijetu, te kao takav je iznimka i nemoš ga trpat sa ostalima...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Aj dobro, živi bili pa vidjeli :)
Meni bolje da bude što više ljudi, ionako fali tenkova u zadnje vrijeme :D
...
Btw, mogu zamisliti kako će posrano biti levelanje death knightova 55-70. Onako, 95% likova u tom rasponu će biti DK, barem prva dva-tri tjedna. Hellfire Peninsula pun DK-ova, 4 sata čekaš queue za Ramparts jer nema nikakvog healera, i slično. Jedva čekam :D