-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Stvar je u tome da meni taj autek izgleda pre dobro...a uz to se moze naci za jeftinjaka od 25-45k kuna...što je imho bolje nego uzet jednog novog clia za plus jos kakvi 25k koji je sve samo ne auto po mjeri muškarca : ))) Vozim ga trenutno i to mi nije to...od samog interija,do dosta losis kocnica i prejeftine plastike.
Što fali Cliu? Meni je baš simpa autić. :) Uf, da mi je jednog novog GT-a, ili Sporta... Ma bolje ne Sporta, brzo bih poginuo :o
Osobno trenutno posjedujem Alfu 145 2.0 TD od 90 konja, i bit će mi dobra sve dok vozi. :)
Btw. naletio sam slučajno na ovo: http://www.mustang.com.hr/
Zakon 8)
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
"Na prodaju, isporuka odmah!" :pray:
Kada sam to vidio :pray:
Mustang rula :D
-
vidjeh ja sinoć srebrnog u gradu, samo što mi ima nekako preobične felge, treba imat neke jebačke
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Opel je, pocevsi od Astre, poceo radit odlicne aute.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray: :pray: :pray: e crkajem :rotfl: :pray:
Mozda radi tebi ljepe aute, ali odlicne ne. ja bi im dao 2+ (dovoljan i malo navlaci na dobar al ne dovoljno)
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Volkswagen Passat, to je pravi auto, meni je to najzesci auto, od svih onih sportskih auta itd. ja vise volim ovu limuzinu.
Da samo mi je ovaj najnoviji passat prisjeo kada sam na njemu mjenjao žarulju :(
Prvo moras povaditi pola plastike iz motora, pa prednji branik, onda rastaviti far i onda to sve sklopiti. cca oko 5h laganog posla.
Srecom VW nije kao opel da de prca u glavu sa banalnim stvarma.
= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Stvar je u tome da meni taj autek izgleda pre dobro...a uz to se moze naci za jeftinjaka od 25-45k kuna...što je imho bolje nego uzet jednog novog clia za plus jos kakvi 25k koji je sve samo ne auto po mjeri muškarcaS: ))) Vozim ga trenutno i to mi nije to...od samog interija,do dosta losis kocnica i prejeftine plastike.
Al vjeruj mi potrebna su 2 prava muskarca za zamjeniti alternator na cliu :wink: :(
= Citat =:
Ljudi koji govore da BMW,Mercedes i takvi spadaju u klasu preseravanja nek samo zašute.Na one silne X5-ice i tourage se nista ne kaze....a cim imas bmw si ili mafia ili seljak ili seronja...a sve mi to vise vuce na ljubomoru nego na realnost.
Moj komso brije na BMWe ali ne ove nove sminkerske vec one prastare iz doba kockice... :D :pray:
-
BMW kockica je tako dobar brend da je to nevjerovatno; rado bi si copio jednog, crvene boje po mogucnosti.
-
Lik je imo crvenu koskicu i ali je imao i E23 pa si jenjega uredio i ovog prodo.
Joj da vidis kako se vino vozizi u BMWu 745i sa full opremom :pray: lađa...
-
Gledaj moju mrcinu 90 konjića, 1.6, prešao 12 tisuća km star dvije godine, najbrže vožen 180 km/h http://www.imagesforme.com/show.php/588217_DSC00244.JPG
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Svi vole opel jer je najprodavaniji auto u hrv.
Ja ne volim opel. :( Ja volim Renault i Toyotu... Posebno Rav4. Ja bi jednu... :cry:
http://www.ecoautoninja.com/wp-conte...oyota-rav4.jpg
-
Opa, našao sliku svoje krame :) Slikano s frendovog prozora. Sutra ću ga oprat i fotkat baš malo lepše.
http://www.imagesforme.com/out.php/t589437_DSC00464.JPG
-
Cak ima i blatobrane :D
Inace GG car za svoje godine :D
-
Da, Toyota...to bi prvu kupio da mogu, tak i tak od svih ovdje nabrojanih auta toyota je nakvalitetnija i najpouzdanija. Osim Lexusa naravno, koji je vec 15-20godina broj 1. u svijetu.
Svatko ima svoj fav auto i marku, glupo je vrijeđat i govorit suprotno. Kvaliteta svih auta je tak i tak drasticno podignuta unazad par godina, svaki imaju svoju musicu a svi se vecinom drzimo za dizajn, koju marku volimo onako iz navike ili slicno.
Treba to sve gledat bez predrasuda i tek ces onda biti zadovoljan. Zato sam ja sretan kaj mogu pricat sa starim koji prati autoindustriju vec vise od 30godina i ja koji je pratim vec negdje 15god. I kaj se dosta cesto pokoljemo oko razlicitih misljenja xD
-
Meni taj RAV4 ide na živce. Izgleda ko terenac, ali da ga jednom provozaš kroz šumu, sjebeš ga cijelog. Usto ima karakteristike nekakvog sportaša u hibridu s gore navedenim terencem, a na kraju nije ni vrit ni mimo.
Znam da ima jako puno klijentele koja želi baš takve aute i koja kupuje SUVove veličine kamiona da se mogu voziti po gradu, ali nisam baš fan takvih auta.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Meni taj RAV4 ide na živce. Izgleda ko terenac, ali da ga jednom provozaš kroz šumu, sjebeš ga cijelog. Usto ima karakteristike nekakvog sportaša u hibridu s gore navedenim terencem, a na kraju nije ni vrit ni mimo.
Znam da ima jako puno klijentele koja želi baš takve aute i koja kupuje SUVove veličine kamiona da se mogu voziti po gradu, ali nisam baš fan takvih auta.
to i nije terensko vozilo nego obican SUV , nema šasiju nego ima podvozje kao i obicni automobili samo pojacano , teži svega 1300kg i zato ne spada pod terence , i nemoj pricati gluposti , prvo ga provezi kroz šumu pa onda vidi jel se št sjebe , opcenito toyota je najkvalitetniji japanaca , bolja i od mazde , mitshubiskija i nisana što pokazuje i cijenom (govorim za suv i terenska pick-up vozila)
-
Danas polozio konacno :-)))))))
Pitao bi ove koje su polozili, jesu vama srali ovi ispitivaci zbog bezveznih stvari, kao npr. moras sporije po parkiralistu (mislim idem u prvoj ispod 20 koji k on oce vise?) i da srao mi je za semafor mi rekao da moram brzer prolazit..
-
-
= Citat =:
Izvorno postao LD
Pitao bi ove koje su polozili, jesu vama srali ovi ispitivaci zbog bezveznih stvari, kao npr. moras sporije po parkiralistu (mislim idem u prvoj ispod 20 koji k on oce vise?) i da srao mi je za semafor mi rekao da moram brzer prolazit..
Ma seru za svaku gluposti. Jednu curu koja je polagala kad i ja je srušio jer nije šaltala onak kak s njemu sviđa. :roll:
-
Meni nije lik niti A rekao, bez ikakvih primjedbi, sve od prve :D A polagao sam praktički u centru Zagreba gdje je po meni najgore moguće mjesto zbog kaotičnog stanja i ulica...
-
Jambrek ako se sjecas nase voznje do gathering tima kad ste snimali, e takav sam bio na polaganju radi biciklista. Lik je samo zapisivao sta sam psovao i cudio se sta sve mogu smislit :pray: :rotfl: :rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Jambrek ako se sjecas nase voznje do gathering tima kad ste snimali, e takav sam bio na polaganju radi biciklista. Lik je samo zapisivao sta sam psovao i cudio se sta sve mogu smislit :pray: :rotfl: :rotfl:
haha, kak zakon što si maštovit hahaha hh ahhahahahhaa
-
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Posebno Rav4. Ja bi jednu... :cry:
Podsječaš me na moju staru....
-
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Ma seru za svaku gluposti. Jednu curu koja je polagala kad i ja je srušio jer nije šaltala onak kak s njemu sviđa. :roll:
Ma ja sam proso iz prve, al zanimljivo mi je to. Odvozio sam onako prilicno dobro, fluidnost voznje mi uopce nije problem. I tako ja zavrsim taj ispit i lik mi kaze "Ja cu tebe pustit na cestu, ali.."
Digo mi je tlak masu.
-
Ja sam jučer trebao polagati, ali ovima u HAK-u se nije dalo primiti 15 kandidata pa su sedmoricu skinuli sa popisa.
Ja sam bio u toj grupi koja je skinuta sa popisa. Danas lijepo odu na godišnji i nema ih do 3.8., a prvi test bi mogao biti najranije 6.8.
Onda je pitanje hoću li uopće položiti iz prve i slične gluposti. Uglavnom počet će škola, a ja još uvjek bez vozačke. Zakon.
-
vratiti...
Skoda je zakon. End of story. Naravno, ne mislim na stare modele. Ipak je skodu drugi svjetski rat unazadio 50 godina. Dobro se zna sta je Superb u to doba ili prije bio. Stari mi vozi novu Octaviu, divota od auta a jeftiniji i veca od onog golfeka. Da ne pricam o prtljazniku. Da imam samo malo vise para ubo bi Superba bez sekunde razmisljanja, jer tko se nije vozio u njemu ili octaviji, a bogme i fabiji, neznam kaj prica.
Ako si skoda hejter onda je to druga stvar.
Ali opet, iznad svega toga je moj najdrazi Peugeot :D
-
vozio sam se u oktaviji, oktaviji RS i fabiji. i mogu reć da protiv ova 3 prva nemam niš al fabija je tolko neudobna da su mi leđa otpadala od samo sat i po vremena vožnje, i ne sviđaju mi se materijali u fabiji. izgledaju stravično polovno. ostalo nemam niš za prigovorit škodama(ipak se rade po vW licencama :))
-
= Citat =:
Izvorno postao LD
Moja sestra je isto konačno položila u ponedjeljak. Išla je 5.put... sad su sve postrožili.... Ak ne promijeniš brzinu tamo gdje si on zacrta, padaš, ako se ne parkiraš kak treba, padaš, ak ne uđeš u zavoj kako treba, padaš....
-
Priča mi danas kolega, 22 godine, kako ga je jučer haltala policija kad se vraćao s mora.
Dobar dan, dobar dan.
Vozi vlasititi automobil koji je kupio po starom zakonu, kad je s 20 postao stari vozač.
Novi zakon ga kači da je OPET do 24 godine mladi vozač, te je dobio kaznu od 1000 kuna i nije mogao nastaviti dok netko stariji ne dođe po njega i auto.
Zove starog da pređe jedno 150-200 Km i pokupi ga.
Zbog toga sam ja, unatoč željama i materijalnim mogućnostima, išao na auto <75 KW. Zakon je jednoobrazan i doista mi radi boljeg automobilna nije u interesu plaćati kazne, pogotovo sad kada će opet ići gore.
AMD Freak, sretno s bemburom. Nema "ali" kod policije, samo KW i DOB.
-
Ni po čemu ga ne treba žaliti. Znao je da ulazi u prometni prekršaj svakim paljenjem automobila.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
AMD Freak, sretno s bemburom. Nema "ali" kod policije, samo KW i DOB.
Nisam znao da svaki BMW ima preko 100 konja : ))
-
Kaj je to na slici, 318d.
Oni imaju 115-150 konja.