mislim da ps2 nikad nije koštao 4000kn= Citat =:
Izvorno postao darac999
Printable View
mislim da ps2 nikad nije koštao 4000kn= Citat =:
Izvorno postao darac999
ja bih ga kupio kad bih mogao na njega dignut windowse pa da mi služi umjesto kompa :yuck:
ali sve što su uspjeli dignut na njega je fedora (linux) a to me ne zanima
Konzole će se stalno razvijati dok jednog dana ne postanu kompići.
Čekam da mi ga stric pomorac donese iz Singapura
koliko dođe Wii ????
dobro mozda nije 4000 ali je sigurno 3900= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Čekam baku iz Vijetnama
= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Sjećam se da je bila 2000.g, otišao sam sa starim u ZG u neku trgovinu, ne sjećam se sada više koju, kad nam je lik rekao da PS2 košta 4700 kn umal' infarkt nisam dobio! :)
BTW. Jebote next gen konzola xbox 360, premium edition sada stoji 299€, dok se PS2 i dan danas teško može naći ispod 200€
...osim ako je to Wii. 8)= Citat =:
Izvorno postao str33t6l0w
BTW, toliko isčekivana konzola, svi slinili nad njom i hvalili se kako će ju kupit, itd., a najviše glasova ima opcija Uopće ga neću nabavit. GG! :pray:
kad u rh vlada besparica= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
meni je ipak malo mutavo dati tolke pare za tak nesto al ko voli nek izvoli
necu uzimati vjerovatno nikad
danas mi profesor iz mat pokazao sliku na mobu od svog ps3, kaže da nema ništa dobrih igra trenutno za nj pa je naručio par filmova (na blu rayu) preko neta
frend mi reko da ga ima za kupit čak i u KArlovcu,dda ne povjeruješ,reko da dojde oko cca 5200Kn,pa nisam puko
Mislim da je 2100kn, a najbolja konzola od ovih svih.= Citat =:
Izvorno postao olio
Na Xbox i PS3 je bitna grafika, a na Wii je bitna igrivost.
jeste culi da su u Engleskoj cekali od ponoci da se otvori trgovina da mogu kupit PS3, a tu kod nas (neznam u kojem gradu) se sve isto rasprodalo, cekaju novu posiljku u travnju
Pazite ovo R98qC0fd_1w
:pray: :pray: :pray:
Jedine dvije igre koje bi igaro na PS3 su Gran Turismo i MGS :( :cry:
I assasins creed= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
istina :D= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
PSTrojka - 4800 kn
X-Boks - 2400-2600 kn
Nitendo Wii - 1800-1900 kn
ja si uskoro kupujem Nitendo Wii..... tj. cekam placu :D
Di si nasa Wii za toliko i di si uopce nasa Wii?
X360 premium košta 4200, PS3 4777kn, tako da cijela ta x360+wii=ps3 matematika debelo pada u vodu. Ako želiš xbox elite, koji je najbliži trojki, cijena im je otprilike ista.= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
ma sad nevalja kupovat kasnije kad budu dolazile novije igre laser ce ti bit preslab pa ce ti igre radit probleme
sve su konzole smeche osim nintenda. :yuck:
I to onog starog, 8-bitne kutije, s kockastim joystickom= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Taj joystick je bio blindiran, hebote - kad se sjetim koliko puta sam ga zakucao u zid svom snagom i nije mu bio ni vrag... piči bez problema... :)
Istina, nemreš ga razorit ni tenkom, joystick ko da je od armiranog betona.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ja sam ponosan vlasnik SNES-a. NES mi je krepal.
Znam da je totalni offtopic ali jeli itko zna gdje kako i ako mogu skinuti igrICE za NES a da rade na kompu.
Riječ je o ROM-ovima, a pošto su romovi ilegalni ako nemaš originalnu kazetu na kojoj se nalazi igra, ovdje nesmijemo o tome.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Nisam bas neki fan o konzoloma(pogotovo sad kad sam obnovia pc)ali me ps3 privukaoi sad sam neodlucan izmedu ps3 i xbox360 elite edition sa 120 GB hard diskom! pa me zanima vase misljenje!
pogledaj koje igre izlaze za koju konzolu, to neka ti bude glavno mjerilo za odluku
5000 kn je prebolesna cijena za sad...budem razmislio za koju godinicu :roll: