-
Re: Serije
Meni je Jon Snow jedan od najdražih likova i drago mi je da je živ, ali mi je glupo kako je lako moguće oživjeti čovjeka. Par rječi i dodir i to je to. Još je ženska rekla da to par ljudi mogu napraviti, a ona je to onako učinila iz prve nakon možda minutu pokušavanja.
Tako nadalje kad god netko umre, nije više ni sigurno da je mrtav.
Also, ima da Jona napadnu u idućoj epizodi s pitanjima je li postoji afterlife :)
-
Da, oživjet će Boltona i Dorana sigurno.
-
Siguran je jedino Jon i možda Davos, jer imaju Melly uz sebe.
Al ak ona prva umre, nitko više nije siguran.
-
E da, vjerojatno će se i Hound vratiti.
-
-
kaj nije neka fora da svaki put kad te ova oživi da kao izgubiš malo razuma ? kao postaješ sve luđi tak neš
-
ne u seriji, as far as i remember.
-
-
Reko je da izgubi dio sebe, štogod to značilo. Ali lik se činio relativno normalno.
-
Pa stara Starkica je praktički zombie kad ju rezurektaju u knjizi.
-
Ja samo želim da vrate Boromira :(
-
Yo izašle su 3 epizode GOT-a prije datuma. Je li to legit leakano ili je neki virus?
Saznat ćemo prije nego mi netko odgovori svakako.
-
-
-
lol fakat su na piratebayu 3 epizode
-
http://prntscr.com/b0y5k4
fejk. nea virusa, bar ga free avast nije pronasao.
-
Baš čudno da ga free avast nije pronašao.
-
-
-
Počeo Preacher. Gleda itko?
-
Pilot je bio jeben, danas se gleda druga epka.
-
gledam ja. def jedna od najboljih serija u zadnje vrijeme.
-
ukinulo Vinyl
kao nedovoljna popularnost ovo ono =(
-
Pa da. Čujem da je izrazito skupa serija, i ak ne ostvari dovoljnu gledanost, zbogom.
-
Završili Penny Dreadful i Person of Interest. Rado bih da je Penny imao još jednu sezonu da se jače razrade Dr. Jekyl i Catriona, ili da barem naprave jednu sezonu nekakvog spinoffa. Ali i ovako je fenomenalna serija. PoI također odlična zadnja sezona i jako dobar završetak.
Što se Preachera tiče, ludo zabavna je serija. Dominic Cooper odlično glumi, ali ipak bih stavio nekog malo impozantnijega.
-
jel zna netko kak se zove serija/mini serija/rascjepani film koji se vrtio tokom nekoliko dana na HRTu u vremenskom periodu cca krajem 5. mjeseca? domaći.
setting je nekakvo selo u doba partije, a radnja se vrti oko nekog frajera koji upadne u nekakvu slikarsku sleš umjetničku školu?
edit: dost poznat mlađi hrvatski glumac, izgleda malo ko jon snow.
-
Stranger Things - osamdesete, atmosfera, misterij, nostalgija, E.T., rulež.
(Temeljeno na prve dvije epizode.)
-
mr robot s2 poceo
prva ep, pocelo sa Daydream in blue, i Joey Badass glumi. gg.
-
To je jako iritantna serija.
-
Preacher prejeben. Još dve epke do kraja sezone.
-
-
Koji hejt? Super je serija.
-
Bome ni ja nisam vidio nekog hejta. Do negdje 6. epke je možda malo slow burn, ali bome se stvarno fino zakuhala.
Preqcher shot my dick off je najbolja scena ičega ove godine.
-
O ima hejpa po imdb-u, tv.comu, obično tipa kak je smeće jer ne prati strip ili jer su ubili cucka i slično.
-
Ma dobro, to su izdrkavanja "fanova".
Me i je sve jebeno, jedino mi malo smeta origin story za Tulip. Fali mi ona "Damn. Damn. Damn. Damn. Damn." stranica iz stripa i općenito je dio sa njenim djetinstvom bio jako lijep.
I ne razumijem nedostatak psovki. Ima brutalnog nasilja i jako sugestivnih scena, ali nema jebenog psovanja rofl.
-
Tak i Walking Dead, odrubljuju glave zombijima ali se ne smije psovat. Kao klinci će prije pokupit psovke sa televizije nego odrubljivanje glava.
-
Breakimg Bad je do četvrte sezone imao normalne psovke i onda su ih počeli izbjegavat, eventualno bi bio beep.
To valjda neki njihovi umobolni zakoni iz '80-ih ili kad su već odlučili otić full retard.
-
A kod TWD-a stvarno ne znam kak će izvest Negana bez psovki. One su onak 50% njegovog šarma.
-
Završio Stranger Things prije par dana, pustio da mi se malo slegne, pa par dojmova.
PREODLIČNO!!!
Savršena mješavina Stevena Spielberga i Stephena Kinga.
Kao što sam već prije pisao, serija ima fantastičnu atmosferu osamdesetih i nevjerojatnu gledljivost te zaraznost.
Najsvježija serija u posljednjih par godina i kao grom iz vedra neba.
-