Imaš mod koji miče time out između shoutovima, tak da ih možeš štancati jedan za drugime.
Printable View
Imaš mod koji miče time out između shoutovima, tak da ih možeš štancati jedan za drugime.
Ja ne vjerujem :( Imam 49/50 ačivmenta i sad gledam da je Master Criminal nemoguće dobiti ako imaš NonUK verziju, a patch se čeka od izlaska igre do danas :( Katastrofa, a taman se nadao da ću sa time završiti ovu "sesiju"...
Našao sam jedan od rijetkih minusa, ali velik.
Zašto Daedric questovi nisu opet normalno samo Shrineovi?
Tako idem raditi naizgled 'good' quest, očistiti kuću od Daedra, kad odjednom radim za Molag Bala i moram ubiti tipa. I nema 'ne želim' niti bilo kakvog drugog izbora.
Ili u drugom questu, opet 'dobrom', završim u zatvoru i imam bounty 1000. A htio sam imati čist criminal record.
Tako da ne možeš odigrati dobrog lika ni da hoćeš.
Bezveze.
Što se Molag Bala tiče, to je namjerno: on je bog koji časne ljude prisiljava da čine zlodjela koristeći ovakve zamke. Meni se to actually sviđa jer mi se ne sviđa previše da igrač ima posebni tretman iz nikakva očita razloga.= Citat =:
Tako idem raditi naizgled 'good' quest, očistiti kuću od Daedra, kad odjednom radim za Molag Bala i moram ubiti tipa. I nema 'ne želim' niti bilo kakvog drugog izbora.
Kako si pak pobrao Criminal Record? Ne sjećam se da te ijedan quest baca u zatvor.
Istina, nije da "dobro" u D&D smislu postoji u TES-u niti se sjećam da je Bethesda ikad davala puno podrške igračima koji to žele. Jednom su čak pretvorili herojsko djelo u genocid (Nerevearine Prophecies... isitna, nije da nije bilo hintova ali ipak...).
Kraj one Forsworn urote.
A jebi ga, sad moram sve to odigrat. Ali izgubim gušt.
mene zanima zašto se svaki character probudi kad usred noći lockpickam vrata i uđem u kuću, iako koristim sneak... istinabog da mi je sneak skill loš (lvl 20 cca)... ali napravim jedan korak i frajeri se bude i seru mi neka se gubim van... da li je to drugačije se većim sneak skillom? ovo je posebno nezgodno kod dark brotherhooda questova dok treba umoriti nekoga... :)
Više stvari utječe na uspješan sneak...
1) Težina armora = što teži, to si glasniji (no armor > light armor > heavy armor)
2) Muffled movement = ili kao spell ili kao oprema ili kao skill, da dodatno stiša kretanje (mislim da spell i perk stišaju za 50%, oprema za 75%)
3) Hodanje ili trčanje = makar si u sneak modu, ti trčiš, a to je glasno, probaj hodati u sneaku
4) Visina sneak skilla
5) Perk koji zanemari da li hodaš ili trčiš u sneaku (predzadnji sa lijeve strane, ako se ne varam)
S time da ti je za odličnog sneakera dovoljno imati visoki skill, muffled movement i jedan level u prvom perku koji poboljša šanse sneakanja.
Kasnije možeš trčati liku ispred nosa da te ne vidi i ne čuje...
aha, znači tak... onda bude mi sljedeći lik neki bleker koji će se šuljati svugdje... :)
To je samo što se zvuka tiče, a drugo je da li te lik vidi. Ako ti je okrenut leđima onda je sasvim svejedno da li stojiš u mrklom mraku ili na svjetlu, ali ako te gleda, razlika je enormna. Ja imam Sneak na 100, mislim da je to cap, ali ako stanem na svjetlo, skuže me. Ako je baš pravo dnevno svjetlo odmah dobijem Detected.
Da, svijetlo sam zaboravio navesti, po danu je teško sneakati ako je lik okrenut u tvom generalnom smjeru kretanja. Ali zato je sneak po noći totalno overpowered, što mi se iskreno i ne sviđa. Mislim da koliko god dobar sneak skill imao, da bi te neprijatelj MORAO vidjeti ako sneakaš njemu ispred nosa. Vide te samo ako se slučajno spotaknu od tebe (ako si miran) ili ako im baš skačeš pred nosom.
To je istina, iako u mrklom mraku bi tako trebalo i biti. Morali su tako nešto napravit da bi bildanje sneak skilla imalo smisla. Kad ti je sneak smiješno malen, čak da se stisneš u neki ćošak u apsolutnom mraku, likovi će te spaziti nakon nekog vremena. Možda izađe kakav mod za to.
ok, sad su mi stvari malo jasnije, ali onaj gornji post - zaboravio sam napomenuti da govorim o sneakanju u kući dok unutra svi spavaju... ili recimo u kući je samo jedna osoba i spava na gornjem katu... i čim se malo primaknem stepenicama, iako sam u sneak "stance", odma se probudi i kaže da se gonim van... :)
Da, to je zbog zvuka koji proizvodiš. Probaj ponovno sneak + hodanje (meni je ALT hodanje, ne znam jel to default ili sam ja stavio na alt), na taj način dosta lakše sneakaš na nižim levelima, ali si pre spor pa te ubije u pojam.
EDIT:
O da, prvi put sam ih prodavao pa nisam vidio ovo :|
http://i.imgur.com/BfyWal.jpg
I da, full zanimljiva svojstva ima glavna maska :pray:
= Citat =:
When the wearer is low on health, there is a chance that the mask will knock back enemies, heal the wearer and any nearby allies, and grant a fire cloak for a brief time.
On very rare occasions, the mask will summon a spectral Dragon Priest to come to your aid. Both effects activate the same way.
To je glavni quest ili?
To je kod Labyrinthiana koji je dio mage guild questa.
@keko...
Ovo nije dio niti jednog questa, imaš samo oltar i note pokraj njega. A baš me kroz prošli prelazak zanimao taj oltar pošto je često bio na load screenu, a nisam ga našao niti tražio pošto sam prodao većinu maski.
Ne mogu pokrenuti Skyrim, kada ga idem pokrenuti samo mi piše "Preparing to launch The Elder Scrolls V: Skyrim..." i ne pojavi se onaj meni.
Je li se još nekome to dogodilo?
Da, i meni, na svim igrama vezanim uz Steam. Jednostavno ideš gore pod "Steam" i pritisneš "Check for Steam Client Updates" i čekaš da ti se updejta nova verzija, nakon toga mi je sve fino radilo. Hope it helps :wink:
Danas je Steam bio u qurcu. Ako ti ne radi, odeš u Offline Mode na Steamu i onda radi.
Hvala, radi. :)= Citat =:
Izvorno postao Looky
bartuče kako radi skyrim na tvom kompu? jel gura ta 6850 na max?
1920x1080
Texture Quality = Max
Radial Blur Quality = Max
Shadow Detail = Medium + manualno podešavanje na 4x veću rezoluciju (piše Ultra u postavkama, ali nije)
Decal Quantity = Max
Water = Max
AA = 2x
AF = 16x
FXAA = Off (ružno mi je sa njime pošto previše blooma/glowa unese)
Igra radi savršeno fluidno. Ne znam na koliko FPS-a pošto ne pratim sa FRAPS-om, ali mogu ti baciti i mali test outdor i indor!?
mozes slobodno, bas me zanima kako se ponasa u gradovima
Blitz pitanje....
Radim si večeras novog lika, odnosno likicu, ali ne znam koja mi je rasa najbolja za sneak?
Helpujte bratjo!
khajiit naravno, i sam igram jednoga, sa dual wield daggerima
Cat Women kažeš? Hm...
Any other suggestions?
Evo ovako...= Citat =:
Izvorno postao hansi
U gradovima (Solitude i Whiterun):
- min = 28 FPS
- max = 42 FPS
- average = 32-36 FPS
- dosta ovisi o tome gdje gledaš, ako trčiš prema masi ljudi i gledaš u najdalju točku, onda padne, s time da je uglavnom bilo u rasponu od 32-36 FPS-a (sa zujanjem okolo).
U divljini:
- min = 57 FPS
- max = 60+ FPS
U Blackreachu (najsexy "dungeon"):
- min = 48 FPS
- max = 60+ FPS
- average = 52-56 FPS
- na min padne samo dok sprintam, normalno trčanje je cap-ano na 60 PFS-a, a ovaj average sam uzeo u borbi sa više neprijatelja...
Izgleda da je FPS CAP na 60, nisam dirao u te postavke, ali u divljini i u Blackreachu se FRAPS borio da prikaže 60+ FPS-a (na djelić sekunde je išao na 62 i vračao se na 60).
hmm zanimljivo, jesi slucajno mozda witcher 2 probo igrat na toj konfi? bas me zanima, ja si sad planiram uzest slican procesor (960T), sa 4 Gb ddr2 rama, ali na 1680x1050
sad imam 4850, neznam jel mi se isplati samo otic na 6850 za nekih 950-1000 kuna ili na nesto skuplju varijantu
jel imas koje modove instalirane?
Helpujte bratjo!
ma khajiita uzmi ako ides na stealth, neznam zasto bi ista drugo iso