Angry birds O.o
Printable View
Angry birds O.o
Portal.
Pošto sam pogledao par trailera i demo gameplay od DNF, Igrao sam danas duke nukem 3d na let's rock 8 sati i došao do cycloid emperora (kojeg nikak nemogu proč). :twisted:
Bravo crazy :)
Ja sad igram W:ET u multiplayeru i Morrowind, a Max Payne II nabacim ponekad.
Evo gotov nakon 12 sati đuke. Sad samo čekam duke nukem forever.
Ponovno i ja počeo đuku. Al ovaj put s HRP-om. Da vidim kako je to :)
Shogun 2 Total war
-moram onaj novi DLC nabavit
Ja sam ga igrao sa atomic editionom i hrp (Eduke32 verzija)= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
DIRT3 single i multi... :pray: :pray:
DIRT 3
Citam manual Europa Universalis III Complete.
WoW
Igram Divine Divinity
Krenuo sam igrati Evil Genius. MUAHAHAHA. Interesantna igra.
Usporedno s tim malo repriziram prvog Ozbiljnog Sema. Taman sam prešao Dunes, daleko najbolji level u igri, čista makljaža. :D
Dirt 3 i Witchera 2
SS1, SS2, NBA 2k11
portal 2,THPS4
Sad se igra SS: Second Encounter, još veća uživancija pošto sam ga slabo igrao i ne sjećam se baš. Čovječe koji legendarni šuteri, tek sad to shvaćam potpuno. Najbolje od svega mi je što je svako oružje jako korisno, inače skoro u svakom FPS-u potpuno ignoriram par oružja.
Dvojku sam izbrisao nakon par levela doduše :/
Sav čar su makli, šteta.
Igram Spore.
Blood Omen i CNC4.
CNC4 suxxa.
(Malopre sam zavrsio ToB,ovaj put kao Mortal,igrao sam kao mage,solo.(To je BG game one,drugi prelazak u ovih 10 dana je bio sa Paladinom koji je bio goodie goodie.U druzini Minsc i Keldorn Jan.
Dok ne izađe duke nukem forever igram borderlands.
Dead Space 2, odlična igra!
Đuka 3D
Upravo installirao serious sam the second encounter. 5/5 :pray:
Бетлфилд Бед Компани 2.
Pa pobogu koji ti je to već put? Igra nema nikakav replay value, a ti je igraš svako malo. :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
On je Aral.
DeathSpank i Puzzle Quest.
Ne volim baš hack and slash naslove, no ovaj DeathSpank je odličan. Totalno neozbiljan i zabavan.
Planescape Torment.
Više mi izlazi na uši išta što je u prvom licu, pa bi bio red da ovo ozbiljno zaigram. Evo, čim sam izašao iz Mortuary-a, postao sam mage, a sad kojih 5-6 sati dok uredno istražim sve početne lokacije, riješim većinu questova i generalno saznam što više o jedinstvenom settingu ove igre. Čista roleplaying poslastica.
E da, pošto sam opet krenuo igrati, Čupa mora krenuti NOLF. :eyebrows:
Jebemu, moram odigrati tu igru.
Ako Babic kaze da je najbolji RPG u svemiru, čovjek koji generalno sve pljuje, onda mora da je kvaliteta na zavidnoj razini. Samo da izmislim slobodno vrijeme :(