Conflict: Desert Storm II, Full Spectrum Warrior
Printable View
Conflict: Desert Storm II, Full Spectrum Warrior
E, jel se tko sjeća kako se zvala onda stara 2d sidescroller igra, di si ti neki klinjo s maskom, moglo se ulazit u dućane, kupovat alat (Nailgun, chainsaw itd.) i s time klat ljude pripadnike mafije, profesore, demonstrante itd. Znam da sam igrao neku Demo verziju s haker cd-a.
Grafički je bilo najsličnije ajmo reć South Parku...
Eh i da, igra nije bila dobila neku ocjenu, al je navodno bila jako zabavna.
znam onu igru na internetu skull kid isto si neki klinac s maskom i koljes sa chainsawom :D= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Ma nenene, nego da je igra na taj stil brobe ak me razmete. Nekaj ko wow al da je single player(ma ustvari nekaj ko bilo koji MMORPG ali da je singleplayer)= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Nije. Ajmo reći da igra izgleda slično i sličan je koncept ali nije to to...= Citat =:
Izvorno postao borna01
@bornathepicek misliš neki RPG u kojem 2 tjedna tražiš određen par gaća i onda kad ih konačno dobiješ bolje dropaju sa sljedećeg moba kojeg ubiješ? I borba se sastoji od pritiskanja 1, 2 i 3?
Ae ljudi pomozite covjeku jer j ne mogu :(= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Kad si loš.
Dragon Age donekle brdo opreme i možeš ubijat na 1, 2, 3.
Prekini. Zasto moramo ratovati u svakoj temi? Sta sam ti skrivio? Pa daj reci mi u lice ko musko i optuzi me za to nesto sta sam ti reko. Bar da tise ispricam ako nista drugo. Ili to, ili samo trolas kao i lord Ragnarok.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Okej neću više.
Dajte mi preporučite nekakvu sandbox strategiju gdje mogu graditi/razvijati se po svojoj volji i zajebavati se satima. Tako nešto mi treba sad.
Stronghold, Anno, Port Royale, Tropico, SimCity... ovisno koji ti setting odgovara.
i Startopia.
Prejebenolegendarnozabavna sandbox strategija.
Ajde mogao bih probati Sim City 4, nikad nisam zaigrao taj serijal.
Budem onda malo više istražio o Dragon Ageu prije neg kaj ga zaigram= Citat =:
Izvorno postao Xero
naporan sam, al svejedno probaj Startopiu, sonic :*
gothic serijali= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Zaželio se malo nekog bussiness simulatora, može preporuka? Neka bude malo složeniji po mogućnosti.
Multiplayer šuter a da nije COD. Molim preporuke.
Team Fortress 2.
Unreal Tournament, Counter Strike, Quake III
Capitalism 2= Citat =:
Izvorno postao keko
Sign on dat ^
Kapitalizam 2 je stvarno detaljan do bola. Jedino što meni fali u njemu jest što se ne možeš baviti primjerice turizmom ili tako nečim.
Democracy 2, tropico 3.
Black and white 2.
neka igra gdje je osnova snajper...kao sniper ghost warrior samo ne tolki šit :D
Sniper Elite
+1 na Razovu preporuku.
Odlicna igra
will do then...
Oke, CHALLENGE TIME!
Stariji šuter, da je smješten u ranijem 20. stoljeću, a da nije WW2. Da vas vidim.
Dead Man's Hand